Септември започва с летни температури...

01 Септември, 2018
0 коментара

 Тази година месец септември ще започне с топло и слънчево време, предаде репортер на БГНЕС. 

В събота ще бъде слънчево, с температури между 28 и 34 градуса, за София - около 29 градуса. В неделя температурите ще се повишат с още около градус и ще бъдат между 29 и 35 градуса. 

Седмицата ще започне отново с високи температури и много слънце. Във вторник ще се заоблачи и ще има гръмотевични бури, предимно в Западна и Централна България, където и температурите ще се понижат с няколко градуса. 

Очакваните максимални температури са в широк интервал – в Западна България ще бъдат между 23 и 26 градуса, за София около 23 градуса. В Северна България ще стигат до 31 градуса, в Южна – до около 33 градуса, а по Черноморието ще бъдат около 28-29 градуса. 

В сряда се очаква да превали и прегърми на повече места в страната. Температурите ще се понижат още малко и ще бъдат между 20 и 28 градуса, за София около 22 градуса. 

На празничния 6 септември температурите ще бъдат между 25 и 28 градуса, очаква се и валежите да спрат. В петък, събота и неделя времето ще се стабилизира, валежи не се очакват, ще има повече слънце, а и температурите ще бъдат приятни – между 26 и 30 градуса. 

http://www.bgnes.com/bylgariia/obshchestvo/4606164/

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.