Суверен на територия или Суверен на планетата Земя

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще продължим разговора за това как можете да устоите на действията на бюрократичната машина и законите, приети от правителствата на вашите страни, които не служат на вашите интереси, като същевременно поддържате висока вибрация.

На пръв поглед това може да изглежда като непосилна задача, но всъщност, поддържайки самочувствие и спокойно отношение към всичко, можете да постигнете добри резултати с минимални загуби.

И това се отнася за абсолютно всички аспекти на живота ви: всяко ваше начинание, както и отношенията ви с различни хора.

Противодействията на правила и закони, които противоречат на вашите желания и интереси, не са изключение.

В последните си послания вече навлязох в подробности какви конкретни стъпки можете да предприемете, за да защитите себе си и околните от престъпните действия на дълбинната държава и техните марионетки на власт.

Затова сега искам да обърна повече внимание на енергийния и преди всичко емоционалния аспект на вашето състояние и действията, свързани с него.

Виждам, мили мои, колко сте изморени морално и физически от постоянната борба с „вятърните мелници” на съвременната властова система, която на всяка крачка се опитва да ви контролира и вкарва в тесните рамки на бюрократичните закони, правила и инструкции, понякога много абсурдни и нелогични, предназначени да ограничават свободата ви във всичките й проявления.

Но вие вече знаете, че всичко това се прави само за да предизвика у хората раздразнение, недоволство, агресия, страх и много други негативни емоции, които хранят тези, които създават тези закони и правила.

Какво достойно решение може да се намери в такава трудна ситуация, когато силите ви са неравностойни и сте напълно зависими от така наречената „машина на властта“?

Как да не й позволите да ви „смаже” – физически и психически?

Всъщност изход от тази ситуация вече е намерен от група загрижени хора, които след задълбочено документално проучване доказаха и законово обосноваха несъответствието на претенциите на властите към своите граждани.

И това важи за всички страни без изключение.

Без значение колко упорито Дракорептилиите и техните протежета на земята се опитваха да оправдаят законно всички свои действия, насочени към поробване на хората, те не успяха да предвидят всички тънкости и нюанси на законите, съществуващи в света.

В тях все още имаше вратички, от които се възползваха опитни юристи, които успяха да докажат, че всеки човек е свободен жител на Земята по право на своето раждане и само поради невежество и изкуствено създадени „закони“ той доброволно се предава в ръцете на властите, когато получава акт за раждане, който му дава номер (идентификация) на „роб“.

Няма да навлизаме в правните тънкости на този процес, тъй като всеки, който наистина се интересува, вече може да намери много информация по тази тема.

Искам само да обърна внимание на факта, че напоследък този процес набира скорост и стотици хиляди хора вече успяха да получат истинска свобода, като станаха граждани на света, а не на конкретна държава.

И това беше направено въз основа на Естественото Право, което има всеки човек, роден на вашата планета.

Но само много чисти и древни души, които ималха най-високо чувство за собствено достойнство и успяха да преминат през всички етапи на придобиване на своята независимост спокойно и уверено, като по този начин поддържаха своите вибрации на високо ниво, бяха в състояние да постигнат такова право.

И сега всяка година ще има все повече и повече такива хора, което е добре известно на властите на всяка страна на най-високо ниво.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 18 април 2024 г.


БГпреведи: Вече видяхме че думата „гражданин“ не е добре да се използва. Суверен на територия или Суверен на планетата Земя има смисъл. Имайте предвид че само една тапия, че сте се отказали от Акта си за Раждане не може да оправи нещата. Ние вече го направихме, но това нищо не ни даде на практика. Защото ако беше така, всеки щеше да го направи. Необходими са общества от Суверенни, които да поемат нещата в свои ръце. Не само отделни осъзнати Суверени. Властите няма как да противостоят на голяма група от Суверени. Така че аспектът тук е „група от обединени Суверени“.

https://bgprevedi.com/citizens-of-the-world-42774-2/

Предишна статия

Архонтите управляват света

Следваща статия

50 Факта за ЧИЛИ

Други интересни

Вашият коментар