Япония се бори срещу пандемичния договор на СЗО и Предупреждава света да не се доверява на японската ваксина Replicon

Автор: Няма коментари Сподели:

Японците обикновено не са склонни да протестират. Но хиляди от тях сега маршируват заедно в знак на протест срещу смъртоносните експериментални изстрели и Пандемичния договор на СЗО. Те са игнорирани от правителството и медиите и заслужават нашето признание и подкрепа.

Те започват колективен иск за семействата, които са загубили близки от смъртоносните удари. И за онези, чиито животи са унищожени. И ищците се чуват, докато споделят своите болезнени истории.

„И тогава дойде аутопсията, време, когато синът ми, някога пълен с живот, лежеше сам в студена тъмна стая, в сребриста алуминиева кутия, чакайки да бъде аутопсия цял ден. Този образ отказва да напусне съзнанието ми, не мога да го забравя. Не отклонявайте поглед от реалността. Защо ваксинацията не е спряна? Колко дълго тази ситуация ще бъде игнорирана?“
~ Ищец номер 7

Професорът по медицина от училището на градския университет в Осака, Масаясу Иноуе, наскоро отправи предупреждение към света, че Япония е сключила договор със СЗО за разработване на нова ваксина за болестта X. Която се очаква да бъде разпространена в световен мащаб по-късно тази година.

„Беше създаден план за съкращаване на времето за разработване на ваксини, което обикновено отнема повече от десет години, до по-малко от една година. Операция Warp Speed (изкривена скорост). Тази операция беше използвана, за да се прикрие погрешната представа за генетичните ваксини под предлог, че се пести време. И беше избрано изключително опасно лекарство.

Вярвам, че измамното използване на експериментална генна терапия при здрави хора, особено при здрави деца, е крайно нарушение на човешките права.

Японското правителство е първото в света, което одобри нов тип ваксина, наречена „саморепликираща се репликонна ваксина“. И планира да започне да я доставя тази есен и зима.

Министерството на икономиката, търговията и промишлеността предоставя огромно количество субсидии за този проект. А фабриките за производство на нови ваксини се строят една след друга в Япония.

Освен това японското правителство понастоящем привлича широкомащабни клинични изпитания на стойност деветстотин милиона долара от фармацевтични компании, които поемат предизвикателството да разработят ваксини, за да се подготвят за следващата пандемия от „болестта Х“, предложена по време на конференцията в Давос тази година.

Ако Япония стане извършител на ваксини, това ще остави непоправима вреда на бъдещите поколения. Следователно действията на японското правителство трябва да бъдат спрени чрез международно сътрудничество.

Трудно е да се спре това движение, защото сега е политически безнадеждно да се промени ситуацията на японското правителство. Посланието, което бих искал да предам на света, е, че когато болестта Х се появи в бъдеще, никога не трябва да се доверявате на произведената от Япония ваксина.
~ Масаясу Иноуе

Окончателният проект на Договора за пандемията се очаква да бъде представен за приемане на 77-ата Световна здравна асамблея през май 2024 г., което несъмнено ще подготви света за още едно планирано нападение под прикритието на световното здравеопазване.

https://bgprevedi.com/japan-fights-back-against-who-pandemic-42847-2/

Предишна статия

UN LUCIS TRUST

Следваща статия

Изкуственият интелект и мрачното бъдеще на едно разделено човечество

Други интересни

Вашият коментар