Фалшивото правителство на САЩ си купува една седмица време с биткойн-измами и чрез кражба на руски активи

Автор: Няма коментари Сподели:

Педо-изнудваната и подкупена актьорска трупа, която се представя за правителството на САЩ, току-що си купи малко повече от седмица време за оцеляване чрез откровено престъпление. Собствениците на американската корпорация Ротшилд/Рокфелер направиха това, като заблудиха много хора с истински пари, за да инвестират в халюцинацията на тяхното творение, известно като биткойн.

Те също откраднаха пари, които Русия спечели от продажбата на реални продукти като газ и петрол. Въпреки това, тъй като американската корпорация изгаря трилион долара на всеки сто дни, това означава, че законопроектът за подкупи от 95 милиарда долара, който току-що приеха, им купи отсрочка само за малко повече от една седмица.

Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън, предателят, който прие законопроекта, е християнски ционист с промит мозък, изцяло съставен от ХМ (Дълбинната държава). Джонсън вече е свършен политически, както и останалите политици-роби на сатанистите.

[Video] (Майк Джонсън е напълно компрометиран)

[Figura] (Зеленски е толкова благодарен на Майк Джонсън)

[Video] (Малоумници в Конгреса на САЩ)

[Figura] (Къде наистина ще отидат парите)

Проблемът със сатанистите е, че макар да са най-добрите лъжци в света, лъжите не отразяват реалността. Реалността е, че във физическия свят на нещата и хората приливът се е обърнал и измамите на централната им банка приключват. Тази диаграма, показваща, че продажбите на китайски държавни облигации на САЩ причиняват повишаване на лихвените проценти в САЩ и срив на реалната икономика на САЩ, е илюстрация на това. Китайците правят пари като продават истински неща и са дръпнали щепсела. Това пресушава основаното на лъжи американско блато. Докато парите изтичат, все повече и повече големи лъжи се разкриват.

[Figura] (Продажба на китайски облигации)

Вземете НАСА (Некосмическата агенция) като пример. НАСА на иврит означава „да заблуждавам“. Доказателствата вече са огромни, че НАСА е огромна измамница. НАСА е измама за 26 милиарда долара годишно, подкрепена от убийства и подкупи. Ето няколко примера: На първата снимка (по-надолу) можете да видите астронавти на Луната без кислородни маски.

[Figura] (НАСА на иврит означава да измамите)

На следващата можете да видите, че НАСА направи снимка от пейзаж в България, направи я червена и я нарече Марс.

[Figura] (Оригиналното фото на Марс е … Побитите камъни, БГ)

[Figura] (Астронавти на Луната без маски)

Филмът от 1976 г. Capricorn One (Козирог Едно), свързан по-долу, почти сигурно е базиран на истинска история на астронавт, който разкри измамата с пътуванията до Луната и доведе до края на „пилотираните пътувания до Луната“.

[youtubeавто-превод (Козирог Едно)

Други измами обаче продължават. Войната в Украйна и така наречените битки между Иран и Израел са примери. 60-те милиарда долара, които ХМ планира да „изпрати в Украйна“, ще бъдат похарчени предимно за закупуване на запаси от стари оръжия, които да бъдат изпратени в синагогите там за препродажба на световните оръжейни пазари, според източници от руската ФСБ.

„Става въпрос за провокиране на Украйна към по-нататъшни военни действия до последния украинец, поставяне на гарантирани пари в джобовете на САЩ“, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред репортери.

[tass] (САЩ „не забравят“ да си помогнат с помощ за Украйна – Кремъл)

Парите от 28 милиарда долара за Израел се харчат за подкупи, както и за неща като доказуемо фалшивата неотдавнашна израелска „ракетна атака“ срещу Иран.

[Video] (Уилям Купър за защо е създаден Израел)

[Figura] (Не е имало атака срещу Иран)

[Video] (Иранците показват израелската атака срещу базата е фалшива)

9-те милиарда долара, изпратени на Тайван, се изразходват предимно за операции с биологични оръжия в Тайван, предназначени да унищожат голям процент от населението на Китай. Ето защо Китай не е публикувал данни за смърт и кремация след масовата епидемия от COVID-19 през декември 2022 г., когато ККП внезапно изостави всички ограничения. В знак, че атаката е наистина сериозна, разработчиците в Китай създадоха и започнаха да тестват машини за събиране на трупове.

[Video] (Китай подготвя машини за събиране на трупове)

Китайците отвръщат на удара. Те вече изритаха Ротшилд и Рокфелер от финансовата си система. Ето защо дните на работните места на анализатори за милиони долари в сектора на ценните книжа в Китай изглежда са почти отминали. Те не могат да получат големи заплати, защото собствениците на фондовите пазари вече не контролират икономиката на Китай.

[zerohedge] (Работните места на анализаторите на ценни книжа в Китай изчезват „окончателно“)

Китай също предприема големи военни стъпки. Тази седмица над 180 военноморски представители на високо ниво от 29 държави, включително Австралия, Камбоджа, Чили, Франция, Индия, Индонезия, Япония, Южна Корея, Русия, САЩ, Пакистан и Обединеното кралство, се събират в Китай, за да координират текущото международно сваляне на хазарската мафия. Помислете за това, руските, китайските, британските и американските флотове и т.н. всички си сътрудничат срещу общия враг.

Ето защо опитите Иран и Израел да бъдат използвани за започване на Трета световна война претърпяха пълен провал.

Вместо това продължава операцията по обезглавяването на ХМ. Ние потвърдихме, че Клаус Шваб Ротшилд, ръководителят на Световния икономически форум и ООН е отстранен като част от тази битка.

Продължението следва!

https://bgprevedi.com/fake-us-government-buys-a-week-of-time-with-bitcoin-fraud-and-by-stealing-russian-assets-42683-2/

Предишна статия

НЛО и Древното Познание Скрито от Човека

Следваща статия

НАЦИОНАЛЕН ПЕВЧЕВСКИ КОНКУРС В ХИСАРЯ

Други интересни

Вашият коментар