Отец Абсолют: Запазете Душата си чиста

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание днес ще говорим за това как трябва да реагирате на поведението на ниско-вибрационните същества, въплътени в човешките тела, за да не си навредите и да поддържате Душата си чиста.

На първо място, трябва ясно да разберете, че тези същества имат различен произход и тънко-материална структура, така че от тях не трябва да очаквате обичайните ви мисли, емоции и поведение.

Точно както е невъзможно да се принуди хищник да яде трева, толкова невъзможно е тези същества да бъдат принудени да живеят в съответствие с принципите на човешката етика и морал.

Те живеят в своите програми, които са различни от вашите, и тези програми се състоят в това те да живеят от енергията на чистите човешки души.

И колкото по-висока е позицията на такова същество в йерархичната пирамида на властта, толкова по-мащабни са неговите задачи.

Така например, рептилоидите от низките звена се опитват да изберат чиста и светла човешка душа за спътник в живота си, ядейки нейната енергия и в същото време да потискат и унищожават личността на този човек, тъй като не могат да усвояват енергиите на високите вибрации.

Рептилоидите от най-високата каста, по правило, заемат такава позиция в общество, която им позволява да управляват цели екипи, но със същата цел – да „изпомпват“ енергия от хората докато третират своите подчинени, провокирайки ги да изхвърлят огромно количество отрицателна енергия.

Още по-високо в йерархичната стълба са Дракорептилии, често заемащи правителствени постове и водещи големи финансови и индустриални корпорации.

И мащабът на техните дейности вече е напълно различен, тъй като подчинените им са стотици хиляди, а понякога и милиони хора, които те поддържат в постоянно напрежение под страха да загубят това, което тези хора имат.

И всички тези същества, вариращи от дребна риба до големи държавници, не изпитват нищо друго освен презрение към обикновения човек, докато съществуват за сметка на труда му и на неговата енергия.

И когато хората осъзнаят това, най-трудното за тях ще бъде да не се ожесточават и да не заприличват на тези същества, а да им се противопоставят с достойнство, осъзнавайки превъзходството си над тях и да не слизат до тяхното ниво.

Това вече ще им позволи да запазят високите си вибрации, което ще лиши тези същества от обичайната им енергийна „храна“, като по този начин ги отслаби значително.

И такава енергийна конфронтация ще доведе вече до следващи стъпки от физически характер, които ще бъдат по-успешни поради факта, че врагът, останал на „гладна дажба“, ще бъде значително отслабен.

С други думи, при никакви обстоятелства не приличайте на тези същества, играейки по техните правила, в противен случай вие сами няма да се различавате от тях, което означава, че губите най-ценното си нещо което имате – чистотата на вашата Божествена Душа.

Винаги помнете това, и приемете това последно и най-трудно изпитание, легнало на вас в тримерния свят, разумно и спокойно, разбирайки, че колкото по-високи са вибрациите ви, толкова по-скоро ниско-вибрационните същества ще напуснат вашата планета, освобождавайки човечеството от многовековното робство.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 17 април 2024 г.

https://bgprevedi.com/keep-your-soul-pure-42676-2/

Предишна статия

НАДЯ ТОНЧЕВА В ПЛОВДИВ

Следваща статия

Илия Павлов – Символът на Мафиотския Преход

Други интересни

Вашият коментар