...В деня на траур радио на Пеевски дъни кючеци и брутална чалга...

28 Август, 2018
0 коментара

Делян и Цветелина  Източник: Bg7.bg

В деня на национален траур за загиналите - вече 17 души, - в автобуса край Своге, радио „Веселина“ от сутринта в понеделник излъчва в ефир кючеци и чалга. Водещите весело отправяха поздравления и обявяваха песен след песен в купонджийски ритъм.

Сякаш не им идваше на ум да почетат поне за малко жертвите на адската катастрофа. Възмущението си по този повод изразяват читатели на Фрог нюз, попаднали случайно на чалга трелите в ефира. Те са потресени от арогантното и демонстративно неглижиране на такъв ден, в който всички българи отдават почит на жертвите, загинали по нелеп начин.

 Радио „Веселина“ от 2011 г. е закупено от фирма Best Success Services Media, пише в Уикипедия. Пак там се подчертава, че фирмата е свързана с депутата от ДПС Делян Пеевски.

 Именно от радио „Веселина“ започва кариерата и на възлюблената на Пеевски – Цветелина Янева. Певицата участва и в юбилейния концерт на радиото в зала „Армеец“.

 Тя роди момиче на депутата-милионер. Малко след това изчезна за дълго от България. Слухове във фолк средите и политически кръгове твърдят, че олигархът я изпратил в Дубай, защото се страхувал да не станат привлекателен обект за хора, пострадали от него в България. В Дубай тя живеела в имения за милиони, което българските институции отказват да проверят – кой е собственик и какъв е произхода на парите за него. Запознати смятат, че там отиват голяма част от доларите, спечелени от контрабандата на цигари на „Булгартабак“, описана в доклад на турските служби.

 Главният прокурор Цацаров обаче отказва и до днес да разследва фактите и доказателствата.

https://frognews.bg/obshtestvo/misterii/potres-denia-traur-radio-peevski-dani-kiuchetsi-brutalna-chalga.html

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.