ДЕЛОТО В ПЛОВДИВСКИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД МИНА

Автор: Няма коментари Сподели:

На 3 декември в 10 часа и 30 минути започна делото по иск на Атанаска Бройер и Димитър Радев, в което връзка имат  община Хисаря и „Би къмпъни” – дружеството, което е собственик на СПА ХОТЕЛ ЦЕНТРАЛ с управители инж. Атанас Куковски и инж. Бойко Гавраилов. „Би къмпъни” бе представено от адвокат  Р. Манолева, а общината от адвокат Елена Кожухарова – Стойчева. Радеви ги защитават  трима адвокати.

    Искането на адвокат Манолева на миналото дело беше да се допусне повторна съдебно- техническа експертиза. С това искане се съгласи адвокат Кожухарова. Такава експертиза беше представена на съдия Йордан Русев.

     Адвокатите  на Радеви поискаха да видят оригинала  на констативния акт за непълноти и и грешки в одобрен кадастране план, в  който са събрани подписите на съседите, за да бъдат материализирани границите на имота . Актът е от 16 юли 2007 година  и в него пише, че за новозаснетия имот е определен нов кадастрален  номер 5112.

    На делото общината предостави оригиналния констативен акт и съдията го допусна  за разглеждане. От София пристигна синът на г-н  Михаил Проданов – Николай Проданов, който донесе документи с подписа на баща си, и отрече подписа в констативния акт да е на неговия баща.

    Съдията  допусна да се направи  графологична експертиза, която да докаже истински  ли е представения на съда  оригинален констативен акт.  Адвокат Кожухарова няколко пъти повтори, че констативния  акт в 2007 година е направен от специалист в община  Хисаря.

    Делото ще се гледа отново на 12 февруари 2019 година.

                                                                                            ТРАКИЙСКИ СВЯТ

Предишна статия

Срути се част от скъпоструващата ограда край Малко Търново

Следваща статия

…СКАНДАЛ С БОЙКО БОРИСОВ В „ЕВРОДИКОФ“!

Други интересни