В ХИСАРЯ – СЕМИНАР СЛЕД СЕМИНАР

Автор: Няма коментари Сподели:

    По всичко изглежда, че на софиянци много им харесва да се къпят в минералните басейни на Хисаря. След семинара на Министерството на вътрешните работи, пристигат и най – високопоставените  личности  от   Българската социалистическа партия.

И те са решили да проведат своя семинар в  зеления град на минералните извори. Той ще продължи два дни – на 8 и 9 февруари 2016 година (понеделник и вторник). 

Като казвам високопоставени социалисти, имам предвид, че в града ще пристигне цялото ръковдство на Националния съвет на БСП. Народни представители от парламентарната група  на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ, също ще бъдат в нашия град заедно с коалиционните си партньори.. Европейските депутати ще се разделят за малко с Брюксел и ще седнат на столовете в конферентната зала..

    Интересно е, дали местният червен лидер на БСП в Хисаря – Пенчо Шапков ще бъде поканен да присъства като домакин. Може би това ще реши Бойновски, който не се съобрази с решението, че Димитър Сотиров е резерва на БСП за секретар на Общинската избирателна комисия и ЦИК назначи г-ца Рахова. Но затова какво ще прави Сотиров, ще четете в друга информация.

Представителите на медиите ще могат да научат за какво е станало дума на семинара на социалистите на втория ден на пресконференцията, която ще започне в  12:30 часа.  

След като семинарът свърши, тогава тези, които тръгнат на 9 февруари в 10 часа от централата на БСП в София, ще могат да отразят събитието.

                                                                                                        Тракийски свят

Предишна статия

Иван Костов за “Нефтохим”!

Следваща статия

Предсказал ли е руският Нострадамус?

Други интересни