…СКАНДАЛ С БОЙКО БОРИСОВ В „ЕВРОДИКОФ“!

Автор: Няма коментари Сподели:

ГЛЕДАЙТЕ „ЕВРОДИКОФ“ ТУК! БОМБА! БОРИСОВ НАЛАГА АВЕРА СИ ИВАН САЗДОВ НА КИТАЙСКИ ИНВЕСТИТОР И ТОЙ СКЛЮЧВА КОНСУЛТАНТСКИ ДОГОВОР ЗА 34 МЛН. ЕВРО!

Сашо Диков от дълго време нищи този скандал. Рови издълбоко, показва всички гледни точки, отправя въпроси към премиера Бойко Борисов. Знаеше повече отколкото изнасяше в „Евродикоф“, но често е така – журналистът знае цялата истина, но копае дотогава, докато може да докаже и някой да застане с лицето си и да потвърди истината, защото, нали знаете, какво става по нашите сатрапни ширини – точно, защото журналистът казва истината, е  размазван!

В последното предаване на „Евродикоф“ по телевизия Евроком  се случи „чудото“ – Александър Томов в прав текст разказва как лично премиерът Бойко Борисов е принудил китайския инвеститор, доведен от Александър Томов, да се откаже от Томов и лично Бойко Борисов е пратил китайския инвеститор при авера си Иван Саздов, като след това в тенис-клуба в Банкя се сключва консултантски договор между Саздов и инвеститора за 34 млн. евро!

Александър Томов добавя и че може да докаже това.

А и последващата история на аферата е още по-скандална.

И?

ГРОБОВНО МЪЛЧАНИЕ от страна на всички медии! Никой не смее да шукне, да гъкне, да промълви и половин дума! Прокуратурата, цацаратурата, „спец.гешевската“ „лаборатория“ също мълчат гробовно.

Нищо, че задължително трябва да се самосезират и нищо, че първото, освен за всичко друго, за което се сещаме е – търговия с влияние, осъществена от премиера на държавата Бойко Борисов.

Всички мълчат!

ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „МЕДИИ“ в територията, наречена България, врещят за нещо си, само когато… е разрешено от Бойко Борисов и Сотир Цацаров.

Във всяка цивилизована страна подобен скандал ще обърне с хастара всяко управление. Тук – на ДЖУРналята устите им запушени с … гениталиите на властниците.

Тук така наречените „медии“ „разследват“ нещо и някого, само когато им е спуснато от Горе и им е разрешено. Тук смачкват всеки медийно, когато поръчката е пусната от Горе и им е разрешено.

Но когато иде реч за Бойко Методиев Борисов и Групировката МУ мълчат като нас__ни.

Вчера единствена АФЕРА публикува:

КРОШЕ В МУТРИТЕ НА БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ, ФЛОРОВ, ЦОНОВСКИ! ГАЛИН КОСТОВ ОПРАДВАН И НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ ПО ДЕЛОТО „ГРАНИТИ“!

Нито една медия не написа и запетая!

Нищо, че когато зловещият некадърник Цветан Цветанов поръчково громеше, в компанията на Флоров и Цоновски, „поръчковия убиец“ Галин Костов всички медии и телевизии ревяха как „великият Цветанов“ и „великата власт на ГЕРБ и Борисов“ залавят „поръчкови убийци“ като Галин Костов. Тонове лайна се изсипаха върху Галин Костов.

Днес същите тия „медии“ мълчат пак като нас_ани.

Ако питате премиера – имало свобода на словото и цензурата идвала от автоцензурата.

Ако питате нас – каквато сатрапската власт, такава и курвенската и „журналистика“.

В държавата – кочина.

            Веселина Томова                                   http://afera.bg

Предишна статия

ДЕЛОТО В ПЛОВДИВСКИЯ АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД МИНА

Следваща статия

Властта се държи от мишки, мушмуроци, бандитчета, разбойничета

Други интересни