Истината на Цветан Василев за Пеевски, Цацаров и КТБ!/февруари 2016/

16 Юли, 2016
3 коментара


                    https://www.youtube.com/watch?v=Cb-grNQuZV4

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Анонимен
#1 от Кършияка
18 Юли, 2016 | 21:11
Напиши отговор
Оценка: +1
Цецко времето ти изтича! Сърбите няма да те укриват вечно! Много скоро ще те върнат в България и ще понесеш отговорност за наглата кражба на парите на вложителите в КТБ!
Анонимен
#2 от Sirma
18 Юли, 2016 | 21:48
Напиши отговор
Оценка: 0
Стига сте лъгали. Няма никаква истина в това интервю. Освен имената на водещия и на събеседника му, няма нищо друго вярно. Василев се опитва да се изкара жертва. Сега Пеевски му бил виновен. А като отпускаше кредити към неговите фирми и купуваше какви ли не бизнеси в страната, нямаше проблем. Докато се мачкаха цели сектори в икономиката и бяха принуждавани държавни фирми да си държат парите в КТБ пак нямаше проблеми. Реално какво излиза, че Василев е изпаднал от масата с далаверите и сега реве че не може да лапа още. Обаче сега други са били виновните. Той не е крал нищо, не е правил далавери. Истина ли? Че тя истината я знаем всички, само Диков се е нагушил с пари, за да си затваря очите пред нея.
Анонимен
#3 от Мани
18 Юли, 2016 | 23:42
Напиши отговор
Оценка: 0
Тая песен вече сме я слушали. Днес са привлекли като обвиняеми още трима от кредитните инспектори в КТБ. Обикновено като му запари под опашката, Цецко почва да сипе обвинения по този и онзи без да има грам истина в тях. Целта му е тези т. нар. разкрития да разсеят вниманието от важните неща. А иммено превръщането на обвиненията в ефективна присъде.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.