Отец Абсолют: Престъпници политици и кукловоди!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

И така, нека продължим нашия разговор за така наречените „арбитри на човешките съдби“.

И сега разговорът ще се фокусира върху държавници и държавни служители, които вече пряко изпълняват плановете на тайното световно правителство.

Сега, когато Земята е на кръстопътя на две епохи, всичко вече е оголено до краен предел.

И това се обяснява с факта, че високовибрационните енергии, навлизащи на вашата планета, буквално „смъкват“ маските на всички.

Само същества, които нямат душа, каквито, за съжаление, има много на Земята, не могат да видят това.

Но хората, и особено чистите и древни души, прекрасно разбират какво представляват ръководителите на техните държави и правителства.

Това е особено вярно за европейските и други развити страни, които са под особено голямото внимание на Дракорептилиите, тъй като те са крепостта на културните и традиционни ценности, които те се опитват да унищожат.

И затова те толкова внимателно подбират лидерите на тези държави, които са изцяло под техен контрол.

Това което се случва сега в света, без преувеличение може да се нарече апотеоз на упадъка и разложение във всички области на живота на хората.

Точно това се опитват да постигнат Дракорептилите от толкова време, насаждайки фалшиви и неестествени „ценности“ в човешкото общество, водещи до дегенерация на хората – физическа и морална.

И тъй като държавните глави провеждат такава политика, за да й противодействате, волю или неволю трябва да взаимодействате с тях.

Тази политика засяга пряко всеки един от вас, така че в този случай не е достатъчно просто да игнорирате действията на вашите държавни глави.

И дори енергийната работа няма да е достатъчна тук.

Сега е дошло времето всички пробудени, разумни хора да се обединят, за да се противопоставят на всички разрушителни за хората закони, приемани от правителствата на вашите страни.

И на първо място това се отнася за вашите деца, които те се опитват да обезличат и осакатят физически и морално, което сега приема катастрофален характер.

Както виждате, вече израсна цяло поколение хора, лишени от основни морални принципи, задълбочено и всеобхватно образование – точно това консуматорско общество, чиито членове живеят според шаблони и стереотипи, заложени в тяхното съзнание, които не им позволяват да мислят и действат независимо.

И докато все още са живи хората, познаващи и помнещи другия живот – хора с различна култура и образование, вие ИМАТЕ възможност да обърнете процеса на морално разложение на обществото.

Всичките ви усилия сега трябва да бъдат насочени към това, което трябва да включва контакти с членове на вашите правителства, които отговарят за възпитанието и образованието и приемат жизненоважни за вас закони.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 12 април 2024 г.

https://bgprevedi.com/state-level-criminals-42423-2/

Предишна статия

Великая Тартария

Следваща статия

„Разделяй и владей“

Други интересни

Вашият коментар