„Разделяй и владей“

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес ще разгледаме следващото стъпало в йерархичната стълбица на „силните на този свят“.

Тази категория включва Дракорептилии, въплътени в човешки тела.

Те са главните изпълнители на волята на своите господари, които живеят на финия план на Земята.

И именно в техните ръце се намират парите и властта, с помощта на които те влияят на съзнанието на хората и насочват политическите, военните и икономическите процеси в желаната им посока.

Те, като диригенти, водят цели държави или във мажорно, или във минорно състояние, в зависимост от непосредствените си нужди.

Те умело използват слабостите и страстите на хората за свои лични цели.

Те умело играят на национални и религиозни чувства.

С една дума, те майсторски изграждат отношения между държави и индивиди според принципа „Разделяй и владей“.

И за това те имат в арсенала си всички „инструменти“, от които се нуждаят, за да управляват населението на Земята: медии, реклама, филмова индустрия, шоубизнес, места за забавление, социални мрежи и много, много повече.

Тяхната основна цел е да обезличат човека и да го лишат от способността да мисли и действа самостоятелно, или, с други думи, напълно да подчинят съзнанието му – превръщайки хората в сива, послушна маса от роби.

И така, как можете да взаимодействате с тази категория „силни на този свят“?

Всъщност е много лесно и ефективно.

Може напълно да игнорирате всичките им усилия в тази посока.

За целта е достатъчно да откажете да гледате и слушате официалните медии, които всички без изключение са в техни ръце.

Не се поддавайте на рекламни трикове, слушайки САМО собствените си нужди и желания.

Ограничете използването на интернета и социалните мрежи, които ви завличат във виртуалния свят, лишавайки ви от възможността да живеете в момента „тук и сега“, преминавайки през собствения си безценен опит.

Подхождайте внимателно и обмислено, когато гледате филми и телевизионни програми, като избирате само тези, които носят светло духовно начало.

Избягвайте стереотипите и шаблоните във всичките им проявления, запазвайки своята индивидуалност и независимост във всичко.

Ако следвате тези прости съвети, ще започнете да взаимодействате с настоящите „господари на света“ в посока, обратна на техните желания, унищожавайки тяхната програма за енергийно, физическо и морално поробване на човечеството.

Вашата вътрешна съпротива срещу външното влияние върху вас от чужди за вас същества ще започне бързо и ефективно да унищожава пирамидата на властта на Дракорептилиите и в същото време създадената от тях тримерна матрица, в която те са заключили човечеството.

И колкото повече такива хора има, толкова по-бързо ще рухне тази дяволска пирамида, губейки основата, на която се крепи.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 11 април 2024 г.

https://bgprevedi.com/resistance-measures-42419-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Престъпници политици и кукловоди!

Следваща статия

Семнадцать мгновений весны 1 серия | Полная версия сериала

Други интересни

Вашият коментар