Великая Тартария

Автор: Няма коментари Сподели:

Добре дошли пак в Beyond Blue Beam! Днес изследваме изчезналата империя Тартария. Някога могъща нация със собствено правителство и знаме, Тартария е мистериозно изтрита от страниците на историята. Присъединете се към нас, докато разкриваме тайните на изчезването й и разкриваме забравеното наследство на тази енигматична земя. Закопчайте се за пътуване през интриги и измама за разлика от всички останали!

Тартария

[Figura] (1, извадка от разсекретения документ на ЦРУ създаден през 1957, Татария) (ЦК на КПСС издаде указ за пренаписване на историята с цел да се премахне информацията за Тартария)

[Figura] (1, Карта на Тартария) (Тартария е включвала също и двете Америки)

[Video] (1, Тартария) (От Тартария идва „татари“ и даже „Сардиния“. Сардинците са татари!)

Кралица Генепил последната кралица на Тартария. Те обичат да ви показват истината в забавлението. Мисля, че Междузвездни войни описват много истини от стария свят.

[Video] (2, Генепил – последната кралица на Тартария)

Липсата на споменаването на Великата китайска стена от Марко Поло повдига интригуващи въпроси. Възможно ли е тази колосална бариера, Великата стена на Тартария (От видео видяхме че да, тя е против разбойническите китайски племена, които са нападали Тартария. Сега се опитват да ни кажат обратното, че Китай се защитавал от северни разбойнически племена), някога да е стояла на нейно място? Въпреки опитите да бъде изтрита от картите, следите от тази древна крепост остават, предизвиквайки традиционните разкази. Докато навлизаме по-дълбоко, Великата стена на Тартария се очертава като символ на мистерия, подтиквайки ни да преразгледаме историческите истини.

[Video] ()

-=-

Устройствата за безплатна енергия все още работят в Мианмар (Бирма, Югоизточна Азия)

Жалко е това, което се крие от нас. Всичко в името на печалбата и контрола за малцина избрани.

[Video] (3, Безплатно електричество, генерирано от въздуха в Мианмар)

Улавяне на плазма в спринцовка, това е добра визуализация на това как етерът е бил впрегнат от кулите на сградите от стария свят

[Video] (4, Улавяне на плазма в спринцовка) (Вижте архитектурата на стария свят – куполите, големите антени на върха. Те са били събирачи на безплатна енергия от етера отгоре)

В лабиринта на скритото знание Дейвид Боуи се появява като един от малцината избрани, посветени на древната мъдрост от стария свят. Сред елита властва тайно разбиране за технология, потопена в манипулирането на честота и вибрация. Никола Тесла, визионер на ръба на разгадаването на тези космически тайни, плати най-голямата цена, за да се осмели да осветли истината на човечеството. От древните стени на Йерихон до енигматичните сеизмични явления, отекващи по целия свят, ехото на тази тайнствена сила отеква през вековете. Докато шепотът на „Черният шум“ прониква в ефира, ние стоим на прага на разкриването на истина, забулена в мистерия и замъглена от пясъците на времето.

[Video] (5 Дейвид Боуи говори за черния шум с Дик Кявет)

Видеоклипове на НЛО за тази седмица:

1. НЛО беше забелязано да кръжи над Южна Америка, присъствието му беше обвито в мистерия. Датата е неизвестна, но наблюдението предизвиква интриги и спекулации, канейки ни да размишляваме върху енигмите на космоса.

[Video] (6, НЛО видяно във въздуха над Южна Америка)

2. В Наярит, Мексико, жена засне кадри на възможно НЛО през 2024 г., добавяйки нова глава към продължаващата сага за неидентифицираните въздушни явления (UAP).

[Video] (7, Жена записа възможно НЛО в НАЯРИТ, МЕКСИКО)

3. В небето над Мексико през 2024 г. свидетели съобщават за странна гледка: неидентифициран въздушен феномен със странна форма (UAP) или може би просто балон? Неяснотата на срещата добавя масло към продължаващия дебат около въздушните аномалии.

[Video] (8, UAP със странна форма неподвижно в небето над Мексико)

Завършваме епизода от тази седмица със следното видео: Космическите извънземни наистина ли контролират финансовата система, и евентуално повече от зад завесите?

[Video] (9, Кой наистина контролира нашата планета – Космическите извънземни)

Моля, кажете ни вашите мисли и принос относно днешната актуализация. Можете също така да споделите повече в коментарите относно Тартария, ако имате допълнителна информация.

 


Какви СТРАННИ ИЗЛОЖБИ е имало през 19 век? В училище НЯМА ДА ВИ КАЖАТ за това!

https://www.bitchute.com/video/YA2y1rvS4nHC/

https://bgprevedi.com/beyond-blue-beam-42433-2/

Предишна статия

МУЗИКАЛНА ПАУЗА

Следваща статия

Отец Абсолют: Престъпници политици и кукловоди!

Други интересни

Вашият коментар