АЗ, КАТО ЧУЯ ЗА ОФШОРКА И СКАНДАЛНИ НАЗНАЧЕНИЯ ОТ „ОФШОРКАТА“ В МИТНИЦИТЕ, ЩО ЛИ СЕ СЕЩАМ ЗА СЪБИРАЧКА

Автор: Няма коментари Сподели:

ХАРВАРДСКИЯТ ГУРУ по съвместителство Министър на Финансите АСЕН ВАСИЛЕВ с:

ОФШОРКА! НА ВИРДЖИНСКИТЕ ОСТРОВИ. 

От 13.05.2021 г. има нов управител. Не е трудно според датата да стане ясно защо е НОВ. Обаче, представител – Асен Васков Василев, финансов министър в служебното правителство на Република България. Нищо незаконно. Абсолютно! Но морално някак си……

НАКРАТКО: 

Финансовият министър на една страна в оздравителен период след дълги години мутренско управление, има за задача да събира данъци. В конкретния случай НЕСЪБИРАЕМИ ДАНЪЦИ. Участие в офшорка.   Предназначението на офшорката е законно да се избегне и или минимизира  плащането на данъци в НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ. Губи се моралът някак си. А на площада искахме морално управление от морални хора. Нали!?

ЗНАЧИ човек , който не иска да плаща 100% данъци в РОДИНАТА си, НАЗНАЧАВА СПОРНО РЪКОВОДСТВО в НАП и АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ да ни пазят от контрабандисти и да събират мита, акцизи и данъци…

АЗ, КАТО чуя за ОФШОРКА и скандални назначения от „ОФШОРКАТА“ в МИТНИЦИТЕ, що ли се сещам за СЪБИРАЧКА, пък и ИДВАТ ИЗБОРИ ДВА БРОЯ…..

Григор Здравков

Българска Легия Антимафия

                                              https://afera.bg/

Предишна статия

Много му е важно на Бойко Рашков очевидно непрекъснато да е по телевизора или на първа страница

Следваща статия

Символите на Кайлас (Кайлаш) в Тибет – сакрална геометрия и енергии! Пазителите на Кайлаш, изкривяване на времето и пространството!

Други интересни