Много му е важно на Бойко Рашков очевидно непрекъснато да е по телевизора или на първа страница

Автор: Няма коментари Сподели:

Много му е важно на Бойко Рашков очевидно непрекъснато да е по телевизора или на първа страница. След като родоначалникът на подслушването в България – Атанас Атанасов го върза на фльонга с поредното си „мероприятие“, десносектантите турнаха Рашков и на първа страница така, че хептен да удоволетворят нарцисизма му, режейки му иначе по този начин главата.

Рашков бляботи неспирно с развят перчем и джандар сурат по медии и по телевизора, вместо да върши РЕАЛНА И НАЛОЖИТЕЛНА РАБОТА. Дотук каквото захвана, така го „кадрува“ и опитла, че единственото, което прави е да стоварва гаф след гаф върху главата на президента Радев.

Вместо да се пъчи угоднически: „както каза президента Радев“, „както каза президентът“, вместо да се опиянява да дава брифинги на крак пред дръжките на микрофони, дотук Рашков вече трябваше да е сменил всички шефове на ОД на МВР и РПУ в страната, заради главната цел на това правителство – провеждане на честни избори. Да не говорим, че още и НОВ главен секретар на МВР няма!

Това, че овчия възторг на тълпата, която е напълно безпросветна и и дай гръмки приказки, му е по сърце, не означава, че с всичките си действия досега не торпилира истинските задачи на  правителството и това рефлектира върху Радев.

Сигурно е много важно да се угоди на десносектантите с пиара с подслушването, за да ги произведат предизборно от Дувара на Боко до жертви на репресия, ама само идиот, непознаващ Атанас Атанасов, който ПЪРВИ трябва да отговаря за подслушването на неудобни в държавата, може да влезе в интригантския капан на същия Атанасов.

Ако Рашков продължава в същия дух, Радев ще си блъска главата на финала. Янев не го мислим, на него му стига съветникът му Георги Великов, един от скандалните потреси на ДАНС и Цветлин Йовчев.

Бойко Рашков – джедай?! Ама нанай! Ако му е много важно да не слиза от първа страница или от прайм тайма, Рашков да се цани за плеймейтка.

                         Afera.bg                 https://afera.bg/

Предишна статия

ДАНС ПРЕЗ ШПИОНКАТА. „БОЙКО УБИ ДАНС!“. ЕДНИ И СЪЩИ „СПЕЦОВЕ“ ПЪПЛЯТ ПО ВЪРХОВЕТЕ И НА СЕГАШНАТА „СЛУЖЕБНА“ ВЛАСТ(Част 1)

Следваща статия

АЗ, КАТО ЧУЯ ЗА ОФШОРКА И СКАНДАЛНИ НАЗНАЧЕНИЯ ОТ „ОФШОРКАТА“ В МИТНИЦИТЕ, ЩО ЛИ СЕ СЕЩАМ ЗА СЪБИРАЧКА

Други интересни