„Аз, аз, аз, моите пари, вземи тези милиони“

Автор: Няма коментари Сподели:

.

                      Протестът в София отново е многолюден

Днес е 52-я ден от протестите с искане за оставките на Бойко Борисов и Иван Гешев. Не стихват призивите за участие във Великото народно въстание на 2 септември. В същото време властта започна да се окопава. Вижда се, че се разширява зоната за сигурност пред МС.

Разпространяват се листовки с призив за участие в големия протест. Адв. Николай Хаджигенов от Отровното трио съобщи, че властта разширяват  зоната за сигурност. „Явно се подготвят за 2 септември. Борисов непрекъсното повтаря: „ Аз, аз, аз, моите пари, вземи тези милиони“. Каскетът е инструмент. Борисов също е  инструмент в ръцете на Гешев. 

Каскетът е инструмент за тормоз и насилие. Това ще го променим. На 2 септември ще трябва да прорежем тумора, който е проял държавата.  Да повтаряме всеки ден: „Мен не ме е страх“. На 2 септември ще покажем, че нас не ни е страх. Краят е близо. 

По-рано през деня в Пловдив бе проведено автошествие, което огласи целия град. Българите в Лондон пък започнаха безсрочен протест пред посолството ни.

. 

                             Тихомир Василев:

Гешев се крие като мишка. Колкото повече наближава 2 толкова повече всички заедно се изправяме на различни места в България. И на Созопол хората се вдигнаха, а вие чухте ли за този митинг. 

На 2-ри всички заедно. Нека всеки вземе по един човек – дете, родител. 

Дъвчат ни и си мислят, че нас ни е страх. Не, не ни е страх. Тях ги е страх, те се крият. 

Онези с Каскетът не могат да преживеят това , че всички българи се обединиха. 

Мутри , вън. Да живее България.

Тихомир Василев . 

                 Велислав Минеков от Отровното трио:

52 дни ние бяхме тук. Остава още малко. Ако тези нещастници имат поне малко разум в главата си, те трябва да си тръгнат утре сутрин. В противен случай ги чака нашата мощ и сила. 

Тук ни събра насилието. Решиха, че могат да превърнат всичко от нас. Доказахме, че в България има граждани. Доказахме, че тази мафия ще бъде премахната и съборена. 

Скъпи приятели, събирайте дух, енергия. Трябва да ги премахнем и това трябва да се случи в следващите дни. 

Дано не се стигне до въстание. Защото ще ги пометем. 

                      Арман Бабикян  от Отровното трио:

Сетих се разни неща. Последният случай, в който си спомням голямо обединение на българите тук беше световното първенство по футбол. Много хубаво беше. И просто се чудя това ли е последният ни шанс за обединение. Аз не вярвам. Можем отново заради децата си, заради законността. 

Всички обичаха българският национален отбор. Сега искат да ни разделят. Сега ни управлява мафия. 

Когато приключим с тях, сигурно ще приключим и с мафията в българския футбол.  Докъде я докарахме, да крадем европейските пари. Нашите пари ги крадат пет пъти повече, но през българския бюджет. 

Трябва да си дадем сметка, че няма никаква полза да стоите пред телевизора и да псувате майките им. Най-много жена ви да изчисти телевизора от плюнки. Докато протестирате пред телевизора с ракия в ръка, докато чувате: 

„Абе те онея нищо няма да направят“, значи не им вярвайте. Омръзна ми от дървени философи, които стоят отстрани и дават акъл как се прави тази работа. 

Нито деца се правят така, нито се сваля властта. Трябва лично, лично. Затова на 2 септември трябва да дойдете тук. И да вземете все едно кой. 

Често казваме, че София не е България. Но на 2 септември София е България и България е София. На 2 септември ще преосновем България по чист и честен начин.  

Вчера излъгаха, че не ги повикали да си говорят за корупция. Вече лъжат и Брюксел. Разхождат се по разни посолствата да обясняват, че ако загубят властта, ни сме щели да завием към Монголия. 

Не лъжете дипломатите, те са по-интелигентни от вас, което не е много трудно. Ако успеем на 2 септември, ще дойде 6 ти септември. Чак тогава ще можем да си простим и съединим. Всеки има право да се заблуди. Не са виновни те, а хунтата, която е на власт и краде от тях. 

Затова, за да има Съединение на 6-ти, трябва да има пречистване на 2-ри септември. За да бъдем горди граждани на България. 

Протестиращите застанаха мирно на българския химн. 

След това множеството от хора се отправи към палатковите лагири пред СУ и Орлов мост.  Всички скандираха “Оставка”. 

.

https://frognews.bg/novini/den-52-stihvat-prizivite-uchastie-vav-velikoto-narodno-vastanie.html

Предишна статия

Калиманци е едно от така наречените живи села около Варна

Следваща статия

Как е у нас?

Други интересни