Колко хора в държавата ни имат знания, умения и дързост да се противопоставят на това чудовище, което роди престъпния ни преход към демокрация?

Автор: Няма коментари Сподели:

Повечето от значимите европейски и дори английски медии публикуват обстойни материали за безнаказаната политическа престъпност в България. Това не трогва Европейската комисия, доминирана от ЕНП, нито европейските политически лидери, най-малко контролните органи на Съюза. За тях протестиращите са проруски сепаратисти, които искат да сменят геополитическата ориентация на България, а мафиотът и техен съпартиец ББ ще спаси европейската страна от Путин и путинистите. Такъв един файл им е вкарал в главите нашият професионален манипулатор, който ги „кара с двеста“.

Желанието на ББ е просто – измъкване сух от водата, скрепено с пълен държавен имунитет, докато лично седи през следващите години на президентския стол. И без право да бъде преследван по който и да е член на наказателния закон. Ако се замислите по-дълбоко ще видите, че този престъпник иска просто да бъде цар на България, докато с инструментите на овладяното вече задкулисие си прави каквото иска в страната и чужбина.

Днес той отрича този план, също както отричаше, че ще прави партия и по маниер на яко забогатял от десетилетни кражби селски бек. Арогантен и посредствен, той е готов да мине през трупа на всеки, но да остане неопърлен от огъня на справедливостта и да запише върху гранитен камък името си като всичко друго, но не и като част от организма на организирана престъпна група.
–––––––––––––––––––––––––-
Никак не е за подценяване този обществен и политически тумор, защото на практика срещу него няма съпротива. Лозунгите, крясъците и недъгавите опити на лица, които дори нямат престава за мащабите на допуснатите в годините генерирани финансови средства, са на практика жалки и тъжни. Бунтът на гладните е фаза, но не и решение на сложния престъпен ребус, сътворен от много опитни престъпници, които няма да се дадат толкова лесно. Техните пипала стигат навсякъде в държавната власт, а желанията им отдавна имат сила на неотменим закон. Българската мафия е в пъти по-силна и влиятелна от италианската и е измерима само с употребата на военна сила от първите три държави в света.
––––––––––––––––––––––––––
Колко хора в държавата ни имат знания, умения и дързост да се противопоставят на това чудовище, което роди престъпния ни преход към демокрация? Схващате ли колко са жалки пред това всички политически мумии, които ви тровят с празните си думи за законност и правова държава? Колко са празни самите те от съдържание, но не и от лични амбиции за забогатяване докато все още са някъде на хранилката в държавната или общинска власт?

Имаме проблем. Тежък проблем. Не за всяка глава.

                                     Николай Марков                            https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Но все пак българските граждани имат правото да знаят дали техния премиер е в Испания и какво точно прави на територията на братското нам кралство

Следваща статия

DJ 89 & Boryana Vasileva – ОТ РОДОПА

Други интересни