ПРЕОБРАЗЯВАНЕ НА ЖИВОТА | с Красимира Ангелова

Автор: Няма коментари Сподели:

Красимира Ангелова има успешен международен бизнес, прекрасен съпруг, три деца, но преди четири години осъзнава, че нещо в живота не й достига. Прегаря, получава паник атаки. Не е щастлива. Но защо? Изчита стотици книги за духовно изцеление. Записва се на десетки (по думите й – над 60) курсове и семинари – ученичка е на най-известните треньори за личностно развитие, като Тони Робинс, Питър Сейдж, Моузес Налока, Джо Диспенза. Така намира отговора.

Днес Красимира, вдъхновена от резултатите, споделя опита и познанията, които е натрупала с другите хора, за да промени и техния живот. За да може българите да сме богати, щастливи, духовни хора и да даваме тази светлина на другите!

Гледайте видеото с Красимира Ангелова, за да научите:
– Възможно ли е да си духовен и богат едновременно; да имаш интересна работа, но да не прегаряш; да си успешен както в нея, така и в личен план?
– Как човек може да излекува травмите, които носи със себе си от миналите си прераждания и от рода, в който е избрал да се роди?
– Защо хиляди хора мечтаят и искат щастлив живот, но не смеят да направят първите стъпки към промяната? Кое ги спира?
– Как да разбием оковите на сковаващия ни страх?
– Защо духовните хора не могат да се справят с материалния живот?
– Ако гледаме на българина като на един организъм, какво не му е наред?
✨✨✨
Красимира Ангелова има сертификати по международните стандарти ICF, от Международната федерация ITA („Бизнес НЛП с коучинг умения“), както и за бизнес констелатор по европейския патентован метод DCS. Пише книги („Промяната“, „Манифестирай чрез благодарност“, „Бизнесът на бъдещето“), организира обучения и самата тя е духовен водач на хиляди търсачи на щастие.

Присъединете се към нашия канал в Телеграмhttps://t.me/trakiaworld

Предишна статия

„Царя на шоколада“ между двете световни войни – Аврам Чальовски

Следваща статия

ЗАЩО СЕ ПРИБРАХМЕ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД 17 ГОДИНИ ЖИВОТ В КАНАДА?

Други интересни