ГАЛИН КОСТОВ ОПРАДВАН И НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ ПО ДЕЛОТО „ГРАНИТИ“!

Автор: Няма коментари Сподели:

Хронологично:

На 24.06.2014 година АФЕРА публикува:

Победа на АФЕРА и нова катастрофа за Цветанов! ТРИ ОПРАВДАТЕЛНИ ПРИСЪДИ ПО ДЕЛОТО „ГРАНИТИ”!

На 17.07.2017 година АФЕРА публикува:

ГАЛИН КОСТОВ, ЖЕРТВА НА БЕЗУМИЕТО НА ЦВЕТАНОВ & ГДБОП „ЦОНОВСКИ“, ОТНОВО ОПРАВДАН ПО ДЕЛОТО „ГРАНИТИ“!

Това е една от най-големите битки през годините на АФЕРА. ДЕВЕТ ГОДИНИ!!! ДЕВЕТ ГОДИНИ!!! екс съдия Галин Костов бе влачен по арести, затвори, съдилища като обвиняем, като ръководител на ОПГ и ИЗМИСЛЕН, И ТРОПОСАН ОТ БЕЗУМНОТО МВР „ЦВЕТАНОВ, ФЛОРОВ, ЦОНОВСКИ“ С ЧОРБАДЖИЯ БОЙКО БОРИСОВ, като „убиец“ на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов по делото „Гранити“!

ДЕВЕТ ГОДИНИ!!! АФЕРА води битка за Галин Костов, който бе произведен като „убиец“ от безобразния вътрешен министър Цветан Цветанов и ГДБОП-а му в лицето на Флоров и Валентин Цоновски!

Това бе първото ТАКА НАРЕЧЕНО ПОРЪЧКОВО И СТЪКМЕНО ДЕЛО НА ЦВЕТАНОВ, помпозно обявил, при встъпването си като вътрешен министър, Галин Костов като „разкрит поръчков убиец“.

ДНЕС ВАРНЕНСКИ АПЕЛАТИВЕН СЪД В ЛИЦЕТО НА СЪДИЯ – ДОКЛАДЧИК РОСИЦА ЛОЛОВА И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪСТАВА ЯНКО ЯНКОВ ОПРАВДА И НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ ГАЛИН КОСТОВ!

Този път оправдан по делото „Гранити“ бе е и Нено Стоянов, също обявен от прокуратура в сие с Цветанов и Групировката му в МВР и ГДБОП за „убиец“.

На практика Варненски апелативен съд потвърждава оправдателната присъда на Бургаския окръжен съд.

Два месеца Бургаския апелативен съд умува и накрая реши, че не могат да гледат това дело, като вкупом се отведоха по делото „Гранити“.

Делото бе пратено на ВКС, а ВКС го изпрати за разглеждане на Варненски апелативен съд. Четирима съдии от Варненски апелативен съд се отведоха поради това, че са работили с Галин Костов в битността му като екс съдия.

ПОРЕДНАТА ОПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА НА ГАЛИН КОСТОВ Е ПОРЕДНОТО КРОШЕ В МУТРИТЕ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, СТАНИМИР ФЛОРОВ, ВАЛЕНТИН ЦОНОВСКИ И ЧОРБАДЖИЯТА ИМ БОЙКО БОРИСОВ!

Девет години мачкаха и съсипаха съдбата на Галин Костов и семейството му, дори и на погребението на майка му не го заведоха под конвой, както бе пожелал.

И същия тоя тип Цветан Цветанов днес продължава да раздава „правосъдие“ и „морал“.

ОТВРАТ!

Вероятно прокуратурата ще обжалва и втората оправдателна присъда пред ВКС.

                            Веселина Томова                                        http://afera.bg

Предишна статия

Властта се държи от мишки, мушмуроци, бандитчета, разбойничета

Следваща статия

В ПОНЕДЕЛНИК ДЕЛО – ОБЩИНА – „БИ КЪМПЪНИ” – РАДЕВИ

Други интересни