Но все пак българските граждани имат правото да знаят дали техния премиер е в Испания и какво точно прави на територията на братското нам кралство

Автор: Няма коментари Сподели:

До този момент не е публикувана или оповестена по друг начин официална информация дали премиерът Борисов е в Барселона – на разпит в прокуратурата, полицията или друга служба на Испанското кралство. 

В публичното пространство обаче, се появи снимка на правителствения аероплан, който е паркиран на някакво летище в Барселона и втори ден събира лъчите на щедрото каталунско слънце. 

Не е известно дали снимката на „Фалкон“-а е автентична, но, ако е, възникват въпроси:

1. Летял ли е Борисов на борда на правителствената машина?

2. В Испания ли е Борисов и по каква работа е там, ако е в Испания?

3. Колко струва полетът на „Фалкон“-а от София до Барселона – гориво, възнаграждение на екипажа, чай, кафета, други напитки, сандвичи и ядки, летищни такси и пр. и как ще бъдат отчетени тези разходи?

4. Ако допуснем, че Борисов не е привикан на разпит в Барселона, но е там по други причини, какви са тези причини? Частни, държавни или други?

5. Защо пресслужбата на Министерския съвет мълчи по тези въпроси?

Разбира се, на фона на стотиците и хилядите пакости, безчинства, вреди и щети, един полет на премиера – Шут до Барселона и обратно изглежда като детска игра.

 Но все пак българските граждани имат правото да знаят дали техния премиер е в Испания и какво точно прави на територията на братското нам кралство.

                                                                                                      Любо Кольовски

                                                                                    https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Непостижимият по интелект, морал и честност…

Следваща статия

Колко хора в държавата ни имат знания, умения и дързост да се противопоставят на това чудовище, което роди престъпния ни преход към демокрация?

Други интересни