Запитване до приятелите ми юристи – след като е ограничено напускането на областните градове, не е ли редно, да се удължат сроковете на закупените винетки и съответно по каква процедура, благодаря?

Автор: Няма коментари Сподели:

държавата, в която заплашват Мутафчийски, охраняват Пеевски, а умира Милен Цветков, е обречена на карантина от нормалността.
….
https://czpz.org/society/prophylaxis/12596-2020-04-28-15-42-42?fbclid=IwAR1l4fL_e0kPG63bkPB5jOU0KuAjAzLwPDVdKnphs979b3izVn4iP0no0FA

Пик на заразата в епидемиологичния смисъл на думата не е имало. Наложените мерки за изолация ефективно са забавили темпа на разпространение на болестта. Заради ранното налагане на мерките за изолация обаче, броят на хората, които са се срещали с вируса е под 5% от населението. Това, че 95% от населението няма антитела срещу коронавируса, означава, че при разхлабване на мерките за социална изолация, може да последва епидемичен взрив. Това би бил възможно най-лошия сценарий – епидемичен взрив след два месеца на социална изолация и блокада на държавата.
Тази ситуация е резултат на лошо планиране. 

Извънредното положение беше наложено без изобщо да има епидемия и без да се мисли за това как ще се излезе от него.
За разлика от нас, повечето Европейски държави изчакаха развитието на епидемичния процес, преди да наложат блокада. По тази причина, при тях значителна част от населението, вече се е срещала с коронавируса, има имунитет и представлява естествена пречка пред разпространението му.”

Добър вечер, Минке, синът ми тръгнал по курви, та рекох да не е у вас!

Преатели, как се казва генерал, който се оплаква от заплахи?

Гусин генерал, да нападаме ли, или още ви е страх?

„страхлив генерал“ нападнат с особена ярост от смс.

Абсолютно убеден съм, че и д-р Мангъров е заплашван, но той не отваря тази тема, защото не е генерал.

Запитване до приятелите ми юристи – след като е ограничено напускането на областните градове, не е ли редно, да се удължат сроковете на закупените винетки и съответно по каква процедура, благодаря?

                                                                                            Георги Дренчев

                   Снимка: Булфото                                            https://afera.bg/

Предишна статия

Мишките не могат да летят…само прилепите!

Следваща статия

Нищо ново под слънцето!

Други интересни