Мишките не могат да летят…само прилепите!

Автор: Няма коментари Сподели:

Разбирам, че поредният пазен обект на НСО е генерал Годжи. Получил уплах от едно съобщение. То и ние получаваме всеки ден уплах от него, ама никой не е тръгнал да ни пази. Затова просто си изключваме телевизора с отвращение от некрофилския театър. 

Всичко е част от един режисиран цирк, като ни се натрапва на вниманието персоната на генерал Годжи, а всички неуважени лелки от гербавите са мобилизирани в социалните мрежи да пишат как той ще ставал президент. Вече гербавите са решили вместо нас. За тях изборите са нещо предрешено, защото те броят.

Циркът е на толкова ниско ниво, че интелигентните хора дори не отчитат опасността. А всъщност никога не трябва да подценяваме опасността на тържествуващата простотия. Защото простите са способни на агресия и мръсни номера, които възпитан, интелигентен и ерудиран човек би се отвратил дори да помисли.

Изкуствено създаваният ореол доста се клати още от началото. Днес прочетох с изумление колко много военен опит и мисии зад граница имал Годжи. Верно? Ама наистина ли, бре? Та кога България водеше война, че нещо съм пропуснала?!?

Афганистан. С риск много хора да ми се обидят, ще поясня. Българските войници в Афганистан, Ирак и т.н. мисии, са отишли там за пари. И за натрупване на опит вероятно за някои. Да попитам: чий интерес защитавате там? Не си спомням България да е водила война с Афганистан или Ирак и вероятно няма и никога да води. Чий го търсите там? 

Признавам ви смелостта, признавам ви опита, но не ви признавам патриотизма. Там вие сте наемници, обслужващи американските интереси в подчинените им държави. Както например уважавам тези от френския чуждестранен легион, но са просто наемници за пари. Това е истината.

Генерал Годжи е командвал скалпели и медицински сестри. Поклон пред лекарския му труд. Но не е генерал и никога няма да бъде. Обличането на униформа не те прави офицер! Офицер е състояние на душата! Познавам истински офицери и ви уверявам, че по-скоро биха се гръмнали, отколкото да мрънкат от телевизора, че някой ги е заплашил с смс и да искат охрана! 

Нали те са призвани да защитават нас, народа, при нападение? Страхът не подобава на офицер! А когато се правиш на офицер, а не си, си просто него?%%ик. Като един друг генерал – генерал Боку, който направо си заяви, че при първият изстрел ще избяга.

Много се продадоха на ГЕРБ. Чета тази сутрин и за един друг генерал, който имаше подкрепата на хората, а отиде във Войводиново да пее и играе хора като протест. И който пристана на верния съюзник на ГЕРБ – ВМРО, заради перспективата на едно постче, което даже огря Слабаков, а не него. Какво ли не прави човек за пари и за слава….

Но никой не може да избяга от същността си. Без значение какви рангове, титли, длъжности му пришиват.

                                         Мишките не могат да летят. 

                                                                        Освен с ритник!

                                                                                        Елена Гунчева

                                                                                                                       https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Днес съм аз, утре ще бъде друг непокорен журналист, който задава неудобни въпроси

Следваща статия

Запитване до приятелите ми юристи – след като е ограничено напускането на областните градове, не е ли редно, да се удължат сроковете на закупените винетки и съответно по каква процедура, благодаря?

Други интересни