МИЖИ, ДА ТЕ ЛЪЖЕМ!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

– БЪЛГАРИЯ – УЖАСЪТ НА БАЛКАНИТЕ.
Твърдо вървим към сериозно въоръжаване или поне намеса между шамарите. Няколко несвързани уж новини ми направиха впечатление. Десетгодишно сътрудничество е уговорено между Българи и САЩ в областта на отбраната. Добре, че дойдоха краварите да ни обяснят кои са ни враговете, че така и щяхме да си останем неразбрали. Щели да ни съдействат за модерно въоръжаване /тоест – да ни пробутват прескъпо таралясниците си, защото май най-големият им износ е оръжието и съответно имат интерес от войни по света, за да върви бизнеса/. Другото е, че за 25 милиона лева ще поръчваме разузнавателни дронове!!! Като се има предвид кои са ни съседите, кого ще разузнавате? Да бяхте поръчали по-рано граждански да видите кой изпи водата на Перник, ама не се сетихте, нали? Другата новина е също интересна – утре ще се гласува откривае на сметка във федерална банка в САЩ за обслужване на военни трансфери. Тоест, ще продължаваме да купуваме боклуците им за милиарди, а те ще ни превърнат във фронтова линия заради честта ГМР да се фотне с Тръмп!

– СУРВА, АМА НЯМА!
В Перник се отмени празника „Сурва”. Заради водният режим. Били се събирали много хора. Логиката кърти. Епидемия няма обявена, дори грипът не е налазил. Какво общо има липсата на вода със събирането на хора. Или може би властите се паникьосват, че някой ако се сети какви ги вършат управляващите, както всички са се събрали, да не се отплеснат вместо в празник, в протест. Прозрачно и глупаво!

– НОВ ДЪЛГ ОТ 200 МИЛИОНА ЛЕВА!
Правителството отново ще тегли „скромен” заем от 200 милиона лева. За какво – казва ли ти някой, пък и смееш ли да питаш! Миналата година се изтеглиха ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА ВЪТРЕШЕН ДЪЛГ. А ГМР нагло заявява, че България просперира и има икономическа стабилност. Ако го кара така по милиард на година, цялата държава да продаде, няма да можем да го изплатим. И отново питам – ЗА КАКВО, БЕ МУТРО? Нали всичко е проспериращо? Разбирам, 60 милиона от тях ще за новото ти фърчило, че те е срам вече със стария „Фалкон”. Ами другите? Наглост! И докато в друга държава не само щяха да му гласуват незабавно оставката на кабинета, но и щяха да го арестуват, тук гербопитеките му ръкопляскат с овчи възторг.

– МИЖИ, ДА ТЕ ЛЪЖЕМ!
Избраният Гешев щял да разследва „притежателите на боклук”. Интересно. Самите боклуци явно няма намерение да разследва, че ще изпадне в конфликт на интереси. Търговецът, складирал италиански боклук във Враца, щял да бъде глобен….между 7 и 20 000 лева. Защо никой обаче не казва колко струва в Италия горенето на техния боклук в България. Тоест колко струва да ни отровят въздуха, който дишаме и да ни убиват бавно. Защото съм убедена, че тази глоба е мизерна част от направеното заплащане. След като италианската прокуратура вдигна скандал с боклука, който незаконно се изпраща за изгаряне в България, изведнъж рЕзко шайката се усети, че на Територията има боклук и се задейства. При което се оказа, че те 10 години не разбрали, не чули, не видели хилядите тонове мръсен и отровен боклук. Или са тотално некадърни, или са част от веригата за мръсната сделка. Залагам на второто.

                                                                Елена Гунчева                                https://svobodnoslovo.eu

Предишна статия

Божанков припомни, че у нас се рециклира само на хартия, защото очевиден факт е, че масово се горят гуми, масла и кабели…

Следваща статия

Валерия Велева: Между прегръдките с Тръмп и целувките с Путин…

Други интересни