Шефът на “Господари на ефира”: Коя е “Америка за България”, че да се притесняваме от нея?

Автор: Няма коментари Сподели:

Потърсихме мнението му във връзка със скандалните разкрития, че “Америка за България” е финансирала с грант от 100 000 лева фирмата на журналистките от Нова телевизия Лора Крумова и Галя Щърбева.

“Коя е “Америка за България”, че да се притесняваме от нея? През какво ли не сме минали от създаването на предаването ни, че нещо да ни притесни! С цената на всички скандали, през които сме минали сме доказали, че сме безпристрастни.

Спомняте си как скъсахме договора с една голяма телевизия, защото се опитваха да ни натиснат да не излъчим дадени неща. Смятате ли, че след като сме направили такова нещо, сега могат да ни спрат, стига разбира се да има конкретика, а не само съмнения. Защото преди да излъчим определен репортаж трябва да сме сигурни не на 100, а на 180%”, подчерта Халваджиян.

На въпрос на ПИК – дали “Господарите” биха приели грант от “Америка за България”, Джуди Халваджиян бе категоричен:

“Защо да приемаме такъв грант? За какво ни е? Няма как да вземем грант от когото и да било. Затова сме станали “Господари на ефира”, защото не приемаме нищо от никого и не правим нищо нарочно и против някого само и само, за да го омаскарим.

Излъчваме материалите след като преди това сме проверили фактите и сме убедени, че справедливостта винаги трябва да възтържествува”

http://pik.bg/

Предишна статия

Жан Рено – “ЛЕОН”

Следваща статия

Оланд: Русия може да стане съюзник на Франция в Сирия.

Други интересни