МИШ – МАШ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Негласуващите, които споделят идеите и целите на Дисидентското Движение ЗАЕДНО го правим, за да използваме ЦИК за измерване на растящия брой недоволни от социо-политическата система (дегенериралата Представителна Демокрация = Номенклатурокрация).

Това сме разяснили с публикации на сайтовете на ДД ЗАЕДНО (www.zaedno.mobiиwww.zaedno.TV), както и в списание “Ави-Тохол”, където ще публикуваме и следващата графика, прибавяйки данните от сегашните избори.

Изказването, че негласуващите били “гласували” за ГЕРБ, е обикновен примитивизъм: 

Прогнозите, правени на база малко над 1000 анкетирани се базират на законите на статистиката, които постулират, че (ако извадката е съвсем произволно взета, тоест, истински представителна) при горния брой грешката е от порядъка на +/- 2%. Ако бройката анкетирани започне да се увеличава, разпределението се запазва, като грешката постепенно намалява, а когато броят на анкетираните се изравни с цялото (броят на всички гласували), грешката става нула.    

Така че, не дрънкайте глупости, моля!

Ако толкова искате да накърните конкуренцията на вашата партия-майка, погледнете в

https://www.academia.edu/38532467/   (Върху тезата “Пред пепелището на нестаналото българско общество”). 

Там съм приложил като илюстрация част от брошурата на Соросоидите, която описва “надеждните приятели на Отворено Общество в ЕП”. Написаното ги изобличава като продажници, които “могат да бъдат убедени” да гласуват и против групата си! От българските евродепутати 7 са описани като Соросоидофили.

Статията излезе и в “Ави-Тохол” – не за ваша полза, а за тези, които вече осъзнаха, че ако не променим радикално социо-политическата система (започвайки с ликвидирането на партиите, а не със създаването на нови), държава и народ са обречени. Някои вече разбраха също и че паркирането в ЕС не променя затъването – освен дето изборите за ЕП са също такъв един фарс, както и всички други избори, понеже нищо фундаментално няма да се промени от ЕП; фундаменталните промени ще дойдат отгоре.

Около 50 милиона лева на данъкоплатците ще бъдат хвърлени само с една цел – 17 души да преминат на тлъста заплата (на която не им вземат почти никакъв данък), за да дрънкат глупости и обещават просперитет в бъдещето. Този просперитет, който до днес не дочакахте, ама те ще ви го осигурят, ако ги изберете…

Иронията на живота е, че единствената полза за народа от този харч ще бъде генерирането на тази графика за тенденцията на народното недоволство. Това е положението!

Избирателният кодекс няма нищо общо тук.

                                  

                                                                Ivan Daraktchiev

Предишна статия

Това е истината! Някой нещо?

Следваща статия

Костадин Костадинов – ПП ”Възраждане”: Докато не демонтираме порочната система, няма да мръднем и на йота

Други интересни