…ВЪЗМЕЗДИЕТО ЩЕ ВИ ЗАСТИГНЕ ОТ ГОРЕ, ТАМ, КЪДЕТО НАЙ ВИ БОЛИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Чумата.

Дето е „чума“ само заради интересите на Мафията, която управлява.

АФЕРА, има една новина обаче за теб, Бойко Методиев Борисов: Ти, Борисов & ГЕРБ, си приключен!

Ако не си го вдянал още, тепърва ще видиш тихия гняв и омерзеност на всички онези, които заколи! Тепърва ще идва и възмездието, което застига от Горе, там, където най-много боли!

ПРИКЛЮЧИХТЕ! ДНЕС! ТАЗИ ВЕЧЕР!

Кръвта е вече по ръцете ви.

Това няма да бъде простено –дали след ден, дали след месец, дали след година – все едно.

гербЧумата, която си сътворихте, ще се стовари на вашата глава. Със страховита сила.

А когато от Горе затрополи Възмездието и паникьосано ще се питате –защо точно на мен – ние ще помним сълзите в очите на закланите животинки и сълзите на българите, на които убихте душите, сърцата и живота!

Амин!

П.П. А докато се лееше кръв в едно село, заградено като че ли сме в Чернобил, ето я Цвета Караянчева къде се хили като пача!

цвета караянчева

Afera.bg

 

  1. irish shepherdess 

    смахнатият ритни-топковец от банкя изповядвал транс-атлантически „ценности“ ??? като например: геноцид над българския народ и изхранване на мюсюлманските миграционни орди за сметка на пенсионерите и на неродените български деца ?! основен критерий за добър живот е раждаемостта сред населението ! ако има грам мозък в главата си, нека да даде отговор на въпроса: защо само за 27 години напълно беше ликвидиран българският генофонд ! дано господ /провидението или космическият разум/ да накажат до девето коляно престъпната шайка начело с мутрата „буда“, които ни докараха до това дередже !

  2. КАЛИНА 

    ПАЗАРЛЪКА С ЕВРОПЕЙСКИТЕ МОШЕНИЦИ БЕ НАПРАВЕН……..ПАРИТЕ СА ВЗЕТИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ТОВА КЛАНЕ…….СТАВА ЛИ ВЪПРОС ЗА ПАРИ ЖАЛОСТ НЯМА! АЛЧНОСТТА УНИЩОЖАВА ВСЯКАКВА ЧОВЕЧНОСТ……..ТОЛКОВА СА ЦИНИЧНИ ЧЕ ОБЯВИХА ВСИЧКИ БОЛЕСТИ ПО ЖИВОТНИТЕ…….ЧУМА ПО СВИНЕТЕ,ЧУМА ПО ДРЕБНИЯ ДОБИТЪК,ПТИЧИ ГРИП СВИНСКИ ГРИП………СЕГА Е РЕД НА ЧУМАТА НА ЕДРИЯ ДОБИТЪК…….НО НАЙ СЕТНЕ ХОРАТА РАЗБРАХА КОЯ Е ИСТИНСКАТА ЧУМА!

  3. Пи4 

    Кошмарът ГЕРБ , открива IRON MADEN!!! Метъл Патица по виетнамски, кво е тва IRON MADEN сега ние не знаеме, но щом, Бог ни праща , значи е нещо за гепене, ето и Маминия е тук, дадоха фланелки, явно железо, ще гепиме за здравето на народа, овците и козите!

  4. Експерт 

    Безбожни твари за които Бог са парите и далаверата. Нямат милост, нямат страх , но клетвите винаги стигат! Колкото хора са ги проклели тези дни, няма да им се размине. Избиха стотици здрави животинки , само и само да гепят парите от Европа. От тях дават жалки стотинки на бедняците- животновъди, а гепят най- малко 70 % за плащане на мангалите на идващите избори.Само , че тоя път много сбъркаха. Да чакат възмездието в незнаен ден и час! ИДВА!!

                                                                                      http://afera.bg

Предишна статия

СКАНДАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА ЗА „ЮНИОН ИВКОНИ“…

Следваща статия

арх. Даниела Сивкова. Няколко въпросчета…като между другото ще се усвоят и едни средства по програмата на FAO и OIE, както и на ЕС, на гърба на Странджа…

Други интересни