ХИСАРЯ СЕ СЪБУДИ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Анонимен                                       Ненко Костов-съветник от НФСБ

                                  Желая да отговоря на някои повдигнати въпроси

1. До сега имам 2 отсъствия от заседания на Общинския Съвет.

2. Когато Пенчо Шапков предложи общинските съветници да се откажат от половината си възнаграждение, инж„Вълко Макавеев предложи да се ОТКАЖЕМ ИЗЦЯЛО ОТ ПАРИЧНИТЕ СИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ!!! 

Аз напълно подкрепям неговото становище! Познайте кои се почувстваха като ударени с мокър парцал!?

3. Д-р Недевски направи най-разумното нещо,като каза да се увеличи курортната такса,която в момента е 40 стотинки на ден,до около 60 стотинки на ден,и така да се открият не половин, а цяло место за почистващ персонал по селата!! Пак познайте КОИ скочиха И срещу това! 

И последно. Адвокатите на НФСБ в момента уточняват юридическите казуси, с които ще искаме от ОИК-Хоисаря да се прекратят правомощията на Пенка Ганева като общински съветник, заради системното й неизпълнение на задълженията й!

Анонимен                                                  Времето идва

Голяма цигания в тази мила, красива и зелена община Хисаря! Ганева не ходи на сесиите, бай Неч подгонихте. Като е отсъствал извадете една официална справка и я публикувайте. Какво тука, ела пък да ти кажа. Дрън-дрън! Купил бил хотел. Има пари купува, купете и вие. Ма много клюки в тези коментари, бе! Ако имате документи, вадете ги.

Тука работите само по слухове, догадки, недомлъвки и то анонимно. Те Ненчо и Миро ще излязат и ще кажат бай Неч ни даде 20000 лева за гласове. Ей го оня депутат от БСП Манол Генов, има факти и доказателства, отива на съд. Дайте и вие доказателства и Ненко на съд.

Хисарското БСП така се е разложило, че вече взе да мирише от към главата. От прекомерно гушкане с ГЕРБ скоро може и рожба да се пръкне. Тя всъщност рожбата се пръкна и не една, а много и те миризливи като родителите си. Вместо да се скрият някъде Пенчовци, ганевци и всякакви, те рипат, че и акъл дават и клеветят. Скоро ще духате супата, момчета и момичета!

Анонимен                                                       nenko kostow

Наистина, Атанас Куковски отсъстваше първата година 5 пъти, но едната сесия беше нередовна, иначе щях да сезирам ОИК. Накрая се намери ПОП Кръстьо в неписаната коалиция “промяна” и го предупреди да дойде на сесия, че бай неч, щял да му иска прекратяване на правомощията. Нали тогава Куковски водеше дело срещу мен за 20 000 хил. лева не имуществени вреди породени от “заканата с убийство с думи”. 

Жалеше се в съда, че заради мен, който стоя срещу него, му било неприятно да посещава сесиите на Община Хисаря, жалеше се, че не може да изпълнява задълженията си в къщи…..сложил си бил паник – бутон. 

Бойко Гавраилов обясняваше в съда, как това не бил онзи Атанас когото познава, а когато пътували до София по партийни задачи, той спял в колата и бил, като болен и неадекватен.

Петко Кисьов и той даваше обяснения, но на никои не му стана ясно защо е там. На съдията по делото обаче му стана ясно, че в същия период ново забогателият бизнесмен и Общински съветник е избивал комплекси и е лекувал “страха” които придобил от думите, изречени от мен със скъпо струващи екскурзии до далечни острови. 

От цялата работа висях 4 години по дела, разбрах, че съм сам в този Общински съвет, няма никаква коалиция “промяна ” само юриста на Общинския съвет ме подкрепяше, но за съжаление и нея вече я няма, но Бачо Пено беше принуден да си подаде оставката като секретар на ОИК. Сега неговото място се заема от млад интелигентен човек. 

Съжалявам само, че го пожалих и не го дадох на прокуратурата за неверни обстоятелства по декларацията, като по този начин се е облажил с доста Общински пари. В крайна сметка и прокуратурата не пожела да се самосезира, както обича да го прави друг път от предавания и вестници. 

Тогава всички дами и господа, които стоят срещу мен мълчаха и го прикриваха, за злоупотребите му, а само няколко дни след това същите тези хора ” Г-дата, Витев, Куковски, Пендев, Найденов, Александров, Гавраилов и Ганева ” се събраха в незаконно построения хотел “ЦЕНТРАЛ” на ул АУГУСТА № 3, за да изфабрикуват поредната клеветническа жалба срещу мен. Също искам да припомня на всички, че в календара имаше 2013 г., имаше 2015г а днес сме 2018г, след 2г. ще бъде 2020.

Анонимен                                                           КГБ 

Ало, кажете защо калинките и джендър групата на Пенчо/ка/ не са приели бюджета? Какво ни отвличате вниманието с бай Ненко. Той е един и като такъв нищо не може да постигне с един глас. Вие кажете защо джендър мнозинството гласува против обществото?

Защо нямаме бюджет? Това е сега въпроса! Да има или да няма! Дали нещо не ви угодиха относно лапачката или просто ей така, да правим на инат? Нали разбирате, че като биете по кмета, биете по нас, а ние рано или късно ще ударим вас. Колелото се върти, неуважаеми госпожи и господа, неуважаеми представители на трети политически пол, неуважаеми транспартийни, гейпартийни, интерпартийни и други неуважаеми общински съветници, негласували бюджета на общината. 

Времето ви изтича неумолимо. Колкото и да сте силни икономически, поне някои от вас, не можете да стъпите на врата на всички. Запомнете го това!

Рахова, Мустакова и двете уж произхождате от народа и се кълнете в народа, осъзнайте се докато е време. Рахова вече залязва, но Мустакова е в началото, да не залезе преждевременно. Ако искате да оставите поне добър спомен, помислете с Пено ли сте, с Пенчо ли сте, защото тях не ги интересуват хората. Пено си го знаем, а Пенчо върти ……………………………………………………………, за да се запази на сцената, но няма да е за дълго. 

Мислете с главите си, а не за партийната или за незнам каква повеля, защото хората не са толкова прости за колкото ги мислите. 

                                      ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА!!! КАКВО ЛИ СЕ СЛУЧВА ДНЕС В ХИСАРЯ?

Предишна статия

КОЙ СПИРА ИНВЕСТИЦИИИТЕ В ОБЩИНА ХИСАРЯ?

Следваща статия

Поредна измама с кредити: Предлагат бързи заеми с ниски лихви

Други интересни