Бог вижда!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Боко злоупотреби по най-гнусен начин (както той си знае и може!) с авторитета на един лекар – проф.д-р ген. Мутафчийски. Защото д-р Мутафчийски е преди всичко лекар, после генерал, професор и т.н. Боко злоупотреби с НОЩ, превърна го в свой инструмент и го захвърли като гнил зъб! От самото начало предупреждавах, че Боко ще си измие ръцете с НОЩ. Ама кой да чуе! Не се и съмнявам, че д-р Мутафчийски е наясно от първия миг с мръснишкия, използвачески нрав на Боко. Да не се е съгласявал, викат някои. Съгласил се е, защото е лекар. Това му е работата – да лекува, не да си прави ПР.
Този човек изтърпя стоически цялата логорейна истерия на Боко, идиотските въпроси на отбраните мисирки, влезе в конфликт (видим) с ПР-стратегията на Боко, превърна се (превърнаха го!) в погребален агент, противопоставиха го на президента Радев (върху когото Боко изсипа колосална помия)…

Но имам въпроси:
Защо д-р Мутафчийски нито веднъж – нито веднъж! – от 2 март до днес, 2 май (два месеца!) не каза какво точно пише в разпореждането на НОЩ за 3 март и Шипка?! Това разпореждане е негово, не е мое!
А там пише, че гражданите могат да отидат на Шипка, но се препоръчва да няма официално честване. Мотиви – внимание! – Грип тип „Б“! Не COVID-19! Повтарям – грип тип „Б“, не COVID-19! За коронавирус никой от НОЩ не говори към този момент! Тъкмо напротив – НОЩ го отрича (виж изявленията от февруари!) Значи – гражданите са в безопасност, ако отидат на Шипка, но са застрашени, ако има официално честване! Сиреч – хиляди хора имат право да отидат на Шипка, само един човек няма право и това е президентът Радев! Конгениално!
3 март, София: а) 11 ч. тържествено вдигане на националното знаме пред мемориала на Незнайния воин (Йотова, Каракачанов, Фандъкова, тържествен марш); б) 12 ч. – тържество с концерт пред паметника на българските опълченци ( Йотова, зам.-кмет, дипломати, слова и стотици хора); в) 18,30 вечерта – тържествено честване пред паметника на Царя Освободител (заря-проверка, тържествен марш, хиляди хора, участват всички официални лица с изключение на Боко, който е в Турция).
Нито едно честване в страната на 3 март не беше отменено, нито забранено! Списъкът на тържествата (агенция Фокус) е над 10 компютърни страници!
Защо д-р Мутафчийски и до момента мълчи и гледа безучастно как Боко и цялата ГЕРБаджийска шайка инсинуира за сметка на Президента?

Друг въпрос:
Защо д-р Мутафчийски допусна цялата вакханалия срещу Църквата? Такава отровна блъвня срещу Църквата, срещу православния клир и народ не помним от времената на бесния разкол! (Много мога да говоря за разкола, защото съм от онези малцина, които изкарахме цялата битка срещу разколниците!) То ковчези, трупове, чували за трупове, хладилни камиони за трупове, детските площадки-морги, анатеми, апокалипсиси, Ад! И недостойните „проповеди“ на „тримата тенори“, шефовете на болници, на връх Цветница, Вход Господен в Йерусалим! И мрачните прокоби! И шайки по храмовете! И деца, превърнати в доносници, в едни съвременни Павликморозовчета! И призиви във ФБ „Не подавайте ръка на човек, който е бил в църквата! Не общувайте с хора, които са били на църква или са празнували Великден!“….И хули срещу патриарх Неофит и архиереите български!…. И целият този бяс! Бяс безпросветен!… Отврат и помия! Православните българи бяха обявени за някаква сган кретени, уроди, изроди и скотове! И какво? Православните се оказаха най-дисциплинираните и отговорни хора!
Някакво извинение? Не! Гузно мълчание. И не само! И до момента е невъзможно да се стигне до храма в кв. „Дружба“-1. Питайте отец Владимир Дойчев!
Не познавам лекар, който поне веднъж да не е произнасял изречението: „Ние (медицината) бяхме до тук, оттук-нататък е Господ!“. Със сигурност и д-р Мутафчийски е произнасял това изречение. Не се съмнявам.
Само тези два въпроса, тези два факта илюстрират войната срещу държавния глава (Държавата) и срещу Църквата (Светото Православие).
                          Но Бог вижда!

                                            Велислава Дърева                 https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Тъжна работа……Гротеска!

Следваща статия

Така че докторът беше пожертван

Други интересни