БОЙНОВСКИ СИ БУТНА ГАРАЖА !

Автор: Няма коментари Сподели:

      Прави ли ви впечатление, че  нещо липсва в този град? Нещо, което бяхме свикнали да виждаме години наред. То не бяха думи, то не бяха обиди, то не бяха подкани, то не бяха подхвърляния – не , нищо не въздействаше  на един човек, който години наред ръководеше Българската социалистическа партия в община Хисаря. Разбрахте, че става дума за г-н Пено Бойновски. Най- после човекът е решил да не прави на инат на никой и сам си бутна незаконния гараж. Кметът на общината – инж. Пенка Дойкова издаде заповед до 23 октомври 2017 година гаражът да бъде премахнат, но той изпревари тази дата и реши дразнещия хората проблем.

    Не че е станало кой знае какво. Защото още колко незаконни посторойки в града има, знаят от общинската администрация. Има даже големи, много големи… Но факт е, че хората смятаха, че г-н Бойновски е непобедим. Ето че се оказа, че и той се умори от всички стремежи, които имаше, от всички амбиции, които го крепяха, от всичките си опити да направи партията на социалистите непобедима. Просто се умори.  Младите напират, искат, натискат, грешат, заредени със същите стремежи  – партията да бъде първа. Да, ама в Общинския съвет всеки вижда какво става – кой как гласува, кой с кого се съюзява и всичко това се знае в града.

    Така че , ако ви се вижда, че г-н Бойновски е притеснен, помислете и за себе си. Всеки носи грешките дълбоко в себе си. Всеки ги анализира един ден и си казва: Защо ли ми е трябвало да се блъскам?

 Сигурно и   г-н Бойновски  се пита защо този гараж  го държа  толкова години, та да го критикуват   хората и сега да върви  тъжен и унил  по пътя.

                                                                        Тракийски Cвят

Предишна статия

ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ЩЕ БЪДЕ В КОМИСИЯ ЗА ДИРЕКТОР НА МЕДИЦИНСКИЯ ЦЕНТЪР

Следваща статия

Веселина Томова Veselina Tomova АФЕРА

Други интересни