Веселина Томова Veselina Tomova АФЕРА

Автор: Няма коментари Сподели:

Ако някой може да си е помислил, че е „случайност“, или „параноична лудост“ да смятам, че съм подложена на тотален терор от страна на слуги – „тролове“, свързани със спецслужбите на управляващите територията, наречена България, се объркал тотално и окончателно.

Защо?

От месец време назад, след предишни регулярни атаки за сриване на сайта ми АФЕРА, безуспешни да постигнат крайната си цел, след изтриване на цялата служебна поща и имейл на сайта АФЕРА – и то на два пъти!!!, бях подложена на масирана безогледна атака над профила ми във Фейсбук. Профил, който ми е нужен за професионалната ми работа на журналист.

Първо, профила ми Veselina Tomova  бе блокиран за три дни. Без никакво обяснение, освен трафаретното и дежурно – „нарушил си политиките на Фейсбук“. След поне десет изпратени от мен позиици към ръководството на Фейсбук, никакъв отговор не последва. Никакъв! Дори и дежурен и чиновнически любезен.

Второ, моментално след изтичането на блокирането ми за три дни, само два часа след пускането на профила, той отново бе блокиран – този път за седем дни! С предупреждение за окончателно изтриване. /“Малка“ „подробност“ – профила ми има 5000 приятели и 7680 лица са го последвали/. Отново без никакво обяснение и без последвал отговор на изпратените поне седем позиции от моя страна към ръководството на Фейсбук!

За да върша журналистическата си работа, ползвайки и Фейсбук, се принудих да си направя втори профил, докато основният ми бе блокиран за седем дни, слагайки му име „Веселина Афера“.

След като вчера основният ми профил бе пуснат след седемдневното ми блокиране, моментално /!!!/ установих, че новият ми профил „Веселина Афера“, който бях създала, за да мога изобщо да ползвам Фейсбук, докато съм блокирана, е … също докладван!

Което категорично показва, че действията ми във Фейсбук са следени ежеминутно от зловредните ръчички, платени и слугуващи на специалните служби, подвластни на управляващите на територията, наречена България.

От ръковдството на Фейсбук ме информираха, че:

Веселина Афера

Някой ни помоли да прегледаме вашия профил, тъй като той може да не следва нашите стандарти на общността. Ще трябва да прегледаме вашето име във Facebook с вас до понеделник, окт 30, 2017.

Ще ви преведем през процеса на преглед във вашата входяща кутия за поддръжка. Това е мястото, където ще пазим всички ваши съобщения при вас.

И това, при положение, че Фейсбук е бъкан от профили с измислени имена, с измислени снимки и измислени никове, които са ползвани единствено като тролове и като „лица“, които следят и блокират неудобните за властта на управляващите територията, наречена България.

Апропо, „Веселина Афера“ е илюстриран с действителна моя снимка.

Та, Фейсбук ме „преведоха“ през стъпките да си … СМЕНЯ името, защото, видите ли:

Молим всички от Facebook да използват името си, това, с което приятелите им ги наричат. Можете да запазите сегашното си име, ако това е името, което се знае от тях. В противен случай ще ви помоля да го редактирате. Моля, прегледайте името си някъде през следващите 7 дни. След това, вие няма да можете да влезете отново в Facebook, докато не актуализирате името си. Дали Веселина Афера е името, което използвате в ежедневието? Моля, имайте предвид, че Facebook профили са за лична, некомерсиална употреба и представляват отделни хора. Ако вашият профил представлява организация, фирма, търговска марка или идея, моля да ни уведомите и ние можем да ви помощ“.

Така, „промених“ името си на втория профил с … трите си имена – Веселина Томова Захариева. Не, че това ще промени нещата и утре и този профил няма да блокиран отново, поради „политиките на Фейсбук“.

Отново и за пореден път изпратих позицията си до ръководството на Фейсбук, не, че отново някой ще ми отговори изобщо:

Здравейте! От един месец насам съм подложена на тотален терор и цензура от страна на Фейсбук. Аз съм ЖУРНАЛИСТ, собственик и главен резактор на сайта АФЕРА, който се занимава с журналистически разследвания и анализи. На два пъти последователно, едно и след друго, бе блокиран профила ми – Veselina Tomova под предлог, че нарушава политиките на Фейсбук и очевидно по подаване на сигнал за блокиране от зловредни тролове, платени и поръчани от още по-зловредни лица, свързани с българските специални служби и Властта. За да работя, направих този втори профил, който моментало бе отново докладван на Фейсбук. На стените си публикувам статии, поместени в сайта ми АФЕРА, свързани с корупция и престъпления, вършени от властта и управляващите на България. За мен е категорично ясно, че или Фейсбук не проверява истинността на сигналите за докладване за блокиране, или изпълнява безпрекословно поръчка от страна на българските специални служби да блокира БЕЗ ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА всеки, който си позволява да критикува управляващите. Фактът, че и този профил моментално е докладван означава, че зловредни лица, желаят изобщо да не присъствам във Фейсбук. Възмутена съм и съм потресена от ОЧЕВАДНОТО ВИ СЪГЛАСИЕ на практика да толерирате безобразната ЦЕНЗУРА!“

За мен няма никакво съмнение, след изтриване, заличаване и тотално посегателство върху служебния имейл на сайта АФЕРА, и след това поголовно докладване и блокиране на профилите ми във Фейсбук, че това е дело на впрегнати незнайни слуги на управляващите, които са в поход за овладяване, терориризиране и заличаване на всички онези, които критикуват управлението на властващите на територията, наречена България.

Апропо, това, което се случва с мен, се върши с огромен брой профили във Фейсбук на хора, които откровено и прямо критикуват управляващите България. Процесът е зловещо активиран от няколко месеца и особено след изявленията на Цветан Цветанов за „сайтове“ и „профили“ във Фейсбук, които МУ пречат.

И този е начинът във Фейсбук да бъде налагана зловеща и потресаваща ЦЕНЗУРА!

Имам  обаче лоша новина за ГЕРБ лапачите и службите им:

ЗДРАВЕЙТЕ, ДАНСАДЖИИ, КАКО СТЕ? ДОБРО? И МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ МЕ СЪБОРИТЕ?! АРЕ, БЕ!

Със или без Фейсбук, сайта АФЕРА е наложена марка и единственият остров на свободата да казваш истината за мракобесната корупция в тази територия, наречена държава България. Със или без Фейсбук, сайта АФЕРА ще продължава да ви къса нервите с разследванията и разкритията си.

Този живот е за смелите.

Веселина Томова              http://afera.bg

Предишна статия

БОЙНОВСКИ СИ БУТНА ГАРАЖА !

Следваща статия

НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО!

Други интересни