Хитрино като след бомбардировка…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                     https://www.vbox7.com/play:e1bf597192

Хитрино като след бомбардировка. Вижте разрушението (Видео)                                                        Хитрино

Шуменското село Хитрино прилича на обект на бомбардировка. Кадри на Красимир Крумов от в. Монитор показват, че близо до взрива всичко е разрушено, като освен съборените къщи се забелязват и опожарени коли. Няма и следа от преди съществувалата инфраструктура в района.

 Междувременно стана ясно, че разследващите работят по три основни версии за взрива. Според тях е възможно тя да е причинена от висока скорост на влака, проблем при подреждането на композицията – ако тя не е наредена по правилния начин, някоя от цистерните може да излезе от релсите или проблем в самата композиция.

Това бе потвърдено и от председателя на транспортната комисия в парламента Настимир Ананиев.

“За мен причината за инцидента в Хитрино е някаква техническа неизправност във влака”, заяви пред Нова тв бившият служебен министър на транспорта Кристиян Кръстев. 

“Доколкото знам техническата инфраструктура е в много добро състояние. Очевидец е казал, че е видял искри от влака, което значи, че грешката е в подвижния състав, а не в инфраструктурата”, изтъкна Кръстев.

Image title

        http://frognews.bg/news_124673/Hitrino-kato-sled-bombardirovka-Vijte-razrushenieto-Video

Предишна статия

Влакът нахлул в Хитрино със 110 км./ч

Следваща статия

“България е в състояние на…” Автор:Огнян Стефанов

Други интересни