Чудодейният еликсир на Вера Кочовска, който лекува диабет

Автор: Няма коментари Сподели:

от

Надежда Недева 

Диабетът, който е най-разпространеното ендокринно заболяване, може да засегне всеки от нас, особено този, който е познат като диабет тип 2. Тази болест се среща предимно при хората в зряла възраст и според последните статистики засяга около 90 % от заболелите.

При тях панкреасът произвежда недостатъчно количество инсулин или просто човешкото тяло не реагира адекватно на придобитите дози. Стига се до увеличаване на апетита, инсулинова резистентност, а оттам – и увеличаване на кръвната захар. И това заболяване няма как да бъде лекувано без лекарства и без налагане на строг хранителен режим.

Небезизвестния български екстрасенс Вера Кочовска, която същевременно е призната от мнозина за една от най-добрите български лечителки, има своя тайна за справянето с този проблем. Освен че според нея комбинацията от зелен боб и брюкселско зеле е много ефикасна за нормализирането на нивата на кръвната захар, тя разкрива и друга своя тайна за борбата със захарната болест.

И дори и да не се доверявате на мнението на екстрасенси и народни лечители, нищо не Ви пречи да изпробвате нейната рецепта, тъй като тя се състои единствено от зеленчуци иплодове, за които се знае, че са особено полезни за здравето ни.

Вера Кочовска съветва онези, които са предразположени към диабет тип 2 или вече са с доказана диагноза към това заболяване, да си направят плодово-зеленчуков коктейл, който се състои от листни зеленчуци, моркови и ябълки. За целта трябва да се сдобиете с две шепи спанак, 1 стрък целина, шепа магданоз, половин зелена ябълка и 3 моркова.

Диабет

Измийте добре всички зеленчуци и ябълката. Обелете морковите и направете на сок 2 от тях. Отделно направете на сок листните зеленчуци, целината и ябълката. Прибавете към сока от морковите и накрая добавете и сока от последния морков. Важно е да изпълнявате процедурата по гореописаната последователност.

Така получената зеленчуково-плодова отвара ще Ви помогне за нормализиране нивата на кръвната захар, тъй като е изключително богата на калий и натрий. Вера Кочовска съветва и страдащите от хипертония да изпробват този еликсир, тъй като бързо успява да свали високото кръвно налягане.

                                                                                                                             http://gotvach.bg/n5-75289

Проект Like Finance

Предишна статия

ПОЗДРАВИ НА ХИСАРЧАНИ ОТ ВЪЛЧАН ПЕТРОВ

Следваща статия

Откриха 10 тона монети в древна гробница

Други интересни