Хилари Клинтън и Обама създадоха “Ислямска държава”!

Автор: Няма коментари Сподели:

Устатият милиардер Доналд Тръмп, който е кандидатът на Републиканската партия за следващ президент на САЩ, жестоко разкритикува действията на сегашния държавен глава Барак Обама и бившия държавен секретар Хилари Клинтън. 

Той стигна до там, че ги обвини, че са създали “Ислямска държава” на предизборна среща в щата Мисисипи, съобщи tvzverda.ruПоводът за острите думи на Тръмп станаха безредиците в иранския град Техеран, където през изминала нощ демонстранти атакуваха посолството на Саудитска Арабия.

“Хилъри Клинтън създаде “Ислямска държава ” заедно с Обама. Да, добре знам какво говоря- заедно с Обама.Двамата имат около себе си една доста голяма група хора ,които нямат нито чест, нито морал и работят с тях”, натърти в изказването си Тръмп.

Милиардерът нееднократно е критикувал Клинтън, която също така е и претендент за президентския пост в САЩ от партията на демократите. Според богаташът грешките на Клинтън докато е била държавен секретар на САЩ са станали причина за гибелта на стотици невинни в Близкия изток. 

В словото си по отношение на съперницата си Тръмп често използва нецензурна лексика.


Превод: БЛИЦ
Image title

http://www.blitz.bg/

Предишна статия

Атлетико (Мадрид) изпревари Барса и поведе в Испания.

Следваща статия

Очаква ни мразовит януари! Вижте кога ще ни връхлети най-мощният сняг!

Други интересни