“Нострадамус на 20-и век” за 2016 година: Европа ще бъде разрушена, Великобритания – потопена!

Автор: Няма коментари Сподели:

Известният американски екстрасенс Едгар Кейси, който е направил над 25 000 предсказания, е прогнозирал събитията за 2016 година. Ясновидецът смята, че Европа ще бъде разрушена от многобройни катастрофи.

Природните катаклизми ще станат причината за това, по-голямата част от Япония да потъне под водата, а Великобритания ще бъде потопена само наполовина.

Ако се вярва на предсказанията на Кейси, който, всъщност, почти никога не е грешал, ще се спаси само Русия. Това ще се случи благодарение на благоприятното географско разположение на страната. Що се отнася до Русия Кейси прави много позитивни предсказания. В частност, той е разказал за това, че Русия ще стане свръх държава и своеобразен ковчег за полупотопения свят. Русия ще оглави възраждащата се цивилизация, чийто център ще стане Западен Сибир, пише “Звезда ру”.

Медиумът е говорил и за възраждането на съюз,. Експертите се разминават в мненията си какво е имал предвид гадателят: възраждането на Съветския съюз или някакъв нов съюз на оцелелите в след предстоящите бедствия държави. Еднозначно е само едно – Русия ще бъде начело на този конгломерат.

Голяма част от своите пророчества Кейси е направил в състоянието на транс. Благодарение на своите способности ясновидецът е могъл да определя у хората от какви болести са болни в течение на 43 години.

http://pik.bg/

Предишна статия

Путин: Ние няма да размахваме ядрената тояга, но ще я усъвършенстваме за възпиране!

Следваща статия

8 упражнения и пози от йога, с които завинаги ще забравите болките в гърба!/на руски език/

Други интересни