Загубата на население в България за последните 30 години също… е геноцид несравним по мащаби с нищо случвало се в българската история

Автор: Няма коментари Сподели:

Корона вирусът често се поставя в групата в контекста на плана на Сорос, Гейтс, Дийп стайт и др.,за унищожение/намаление на част от човечеството. 

Като познавам идейната им (и не само) принадлежност, не се съмнявам, че те ще отбележат 150-тия рожден ден на Владимир Илич Ленин. Ще го направят тайно и по-тайно.

Коритаров отбеляза, че този преди 50-на години (кръгла 0% в исторически аспект период) най-велик ден, днес бил отбелязан само във Виетнам (в един вестник). Хихикащия тарикат Захари Захариев (идеолога на днешната и вчерашната БСП), пример за умствена фосилизация в соматик тяло, му обясни, че Енциклопедия Британика била обявила Ленин за човек на 20 век. Отделен въпрос е, носител на каква “информация” е тази енциклопедия след последното и истинско издание от 1917 г., когато издаването и вече започва да става в САЩ (и до днес). Но като директен намалител на население Ленин е едва на трето място след Мао и Сталин и дори индиректните намаления като изкуствения глад от 21 г. да му признаем, пак не може да стигне втория. Комулативно тримата все пак вече са удърници, като бият двете чуми от 6 и 14-15 век.  в реално изражение, не в % но.

В тази връзка, каква смешка сътвори Желю Желев във “Фашизма”. Не вярващ на ушите и очите си, че Дийп стайт му позволява да критикува техните “постижения”, но за всеки случай снижил се дори повече от естественото за него снижававане,той ги изкритикува жестоко от марксистка позиция.     

Иначе някои психиатри сега твърдят, че Ленин е бил просто болен човек. 

Луд за връзване изпустнат от приюта “Голдман Сач”. И така да е, пак не става за “лудия на 20-ти век”, двамата му съратници го бият от всякъде. Като патологични случаи и  тримата масови убийци са изпитвали и демонстрирали дълбоката тръпка на доволство от стореното, Мао и когато убива майка си.

Тук Ленин обаче излиза едни гърди напред, тъй-като демонстрира доволството си, не в затворен кръг от близки другари изверги както другите двама, а го използва като дипломатическо средство. На въпрос на британския посланик Ръсел, “как е успял да разреши проблема с кулаците , той отговаря “настроихме мужиците срещу тях и те ги избесиха по дърветата ха-ха-ха”. Ръсел, като типичен  представител джентълмен се възмутил, не от съдържанието, я от смеха.

Не искам да Ви оставям в компанията на Захари Захариев и Ленин за това ще Ви съобщя една съвсем прясна проява на експертност, която се доближава до най-добрите излъчвани от от съществуването на ЕК. Комисарят по финансите (опитах се веднага да забравя името му) на ЕС обяви, че “е изчислил с абсолютна точност необходимата сума за възстановяване от вируса”. Тя била “точно 1,5 трилиона и представлявала 10% от БВП на ЕС”. След какви задълбочени анализи комисарят е достигнал до тази цифра ни казва самия той “американците също заделиха 10% от своя БВП” т.е, до тези точни цифри, предназначени да повишат доверието ни в Плитката държава, се е стигнало след сложното изчисление на това, колко е 10% от дадена цифра. Мисля, че по мое време това се правеше във втори клас.

                                                                                                 Dimityr Dimitrov


Едва ли ще стигнем далеч ако се отнасяме към Историята и Личностите в нея със квалификации базирани на информацията, която ни е сервирана чрез СМРАД (Средства за масова реклама, агитация и дезинформация). Грешката да мерим процеси, събития и личности със личния си днешен аршин може дабуди само усмивка. За съжаление, Историята никога не се прави с бели ръкавици и от архангели, тъй като става дума за огромни залози: ресурси,интереси, милиарди съдби.
Чувал съм, че когато запитали Дън Сяопин как се отнасят в Китай към Великата Френска революция и той отвърнал “Минали са само 200 години. Твърде малко време за да можем да кажем нещо определено.”

Всеки си има мнение и ще се опитам да споделя своето за да внеса скромната си лепта за по-високо ниво на дискусията и достигане до изводи, които биха били полезни на всеки от нас и, дай-боже, на България. Смятам, че промяна може да бъде донесена само от хора, които имат сериозно, зряло и честно отношение към Историята. Няма място за фенство и политизиране.

И за Ленин и Сталин ще кажа, че независимо какво е написано от редица в това число и съмнителни автори през годините, никой от тях не е ламтял за пари или е бил патологически жесток по природа. За влечението към властта не говоря. Времената не са били прости нито “вегански”. Те всъщност никога не са такива независимо от илюзиите, които мнозина може да храним или да ни бъдат насадени. Който не вярва, може да погледне видеодокументи от Италия и Ню Йорк, кадри от Донбасс, Африка, Индия…

Относно Ленин: според мен е несъмнено велика личност на своето време, независимо как се отнасяме към от неговите действия и техния резултат. Изключително добре ерудиран и образован, той вижда актуален обществен проблем формулиран от Маркс и предлага решение. А проблем е имало и то огромен – огромното социално неравенство съпътстващо зараждащия се буржоазен свят и цивилизационен път. Милиони хора по света работят тежко и живеят бедно и в мизерия. Всички умове и творци от този период са го отчитали и съзнавали. Който смята, че Ленин е създал проблема има просто твърде наивни схващания и познания за света и начина, по който се развива Историята и обществените процеси. Ако не е бил той – щял да е
друг. Революциите не възникват на празно място. Преди Революцията Ленин е живял в Швейцария със небогато, но сносно и непонятно(!) финансиране. Тоест за мен Някой го е открил и повикал за да Им реши някакъв Проблем. След избухването на Революцията, Ленин е “доставен” в затворен ж.п. вагон по план на германския генерален щаб директно в Русия и докарва
нещата Русия да изгуби практически спечелената Първа Световна война. Моят укор към Ленин е основно “експериментаторския и академичен подход”, тъй като според мен неговия интерес към цялото занимание е бил най-вече научен. Той самият е изненадан от избухването на Революцията докато живее в неведение във Швейцария. Също не трябва да забравяме, че
Революциите всъщност са две, първо е Февруарската, която е буржуазна, последвана от втората – Октомврийска (болшевишка). Според мен, Някой външен за хилядолетната Русия е искал да се възползва от проблемите й за да я деградира, раздроби и ограби, а също да премахне една от най-самобитните Велики сили от европейската сцена. Обаче външния контрол върху Русия реално започва да се губи. Историята се повтаря многократно и това само по себе си също е източник за знания, за този който иска да ги добие.

Относно Сталин: велика личност на своето време, от една изостанала държава той за 20-30 години създава индустриален, космически и ядрен колос, който унищожава хитлеристката военна машина и Третия райх, и изпраща човек в Космоса. Отделно постиженията в здравеопазване, образование, индустрия са събирали очите на целия свят по онова време.
Всички репресии се пишат на сметка единствено на Сталин, въпреки, че “развенчателят” му Хрушчов е бил участник на много от “тройките” осъдили десетки и стотици хиляди хора. Цената платена от руския народ по времето на Сталин е била огромна, но кой може да каже коя цена е била справедлива в онази обективна реалност или каква би била ако друг би бил на негово място? Каква е щяла да бъде цената платена от руския народ ако Хитлер беше завзел Русия? Който се чуди – нека провери колко хиляди села са унищожени заедно със жителите си от хитлеристите в Беларус, Украйна и Русия. Нека прочете и какъв е бил плана на европейския лидер Хитлер за славяните… Доказано, е че Солженицин доста е увеличил цифрите, които
посочва в Архипелаг ГУЛАГ.

Доста интересна информация, може да получи човек за този период ако прочете биографиите на такива болшевишки и пролетарски личности като: Луначарски, Берия, Каганович, Дзерджински, Калинин, Ворошилов, Горки, Маяковски, Свердлов, Троцки, Есенин и десетки други. Дори бегла разходка из, подчертавам, далеч неидеалната и често манипулирана и повърхностна Уикипедия може доста да промени схващанията на всеки. Може да се получи представа какви са били мотивите и от какво продиктувани действията им.
Биографиите на нацистките, европейските и американските лидери и личности предоставят също огромен сряз от Историята. Разсекретена информация също има тонове.

Който говори за изкуствен глад създаден от тогавашните власти в Русия, само показва, че не е отделил време да се порови в документите и си няма представа за реалната ситуация в носъздадената Съветска държава в 20-те и 30-те години. Даже не коментирам логиката на това, някой току-що взел властта (срещу когото воюва и враждува реално целия Запад + Япония, сам да руши крехкото си положение и да демонстрира своята управленска и държавническа несъстоятелност и така инициира със свои собствени усилия загубата на властта си след гладни бунтове. Никой сериозен историк няма да чуете за говори за Голодомор, което е една западна пропагандна измислица. Гладът е обхващал огромни територии от бившата Руска империя:
Украинска ССР, Росийска СФСР, Казахска АССР, Централния Черноземен район, Северен Кавказ, Урал, Поволжие, Южен Урал, Западна Сибир, Белоруска ССР – това са огромни региони съравними с цялата територия заемана тогава от СССР и неколкократно надвишаваща територията на Европа. Според сериозни историци гладът е бил следствие на ситуацията, политическите решения, слаба реколта, международни санкции и саботаж на местната пета колона.

Който говори за “геноцид”, намаляване на неугодно население и класации по кръвожадност, нека първо си опресни знанията за това, което са творили чистичките цивилизовани европейци по цял свят. 

Британците в Северна Америка /защо са избити бизоните, одеялата със оспа и т.н./, Ирландия, Африка, Индия, Китай (опиумни войни), Австралия. 

Също какво са творили испанците, холандците, французите, белгийците, австрийците, японците. 

Какво сътворяват германците под ръководството на напълно демократично избрания си лидер предполагам няма нужда да се спираме. 

По някои данни загубата на население в Русия през 90-те е съравнима със загубите им през Втората световна. 

Загубата на население в България за последните 30 години също за мен е геноцид несравним по мащаби с нищо случвало се в българската история. 

Това, че е разтеглен във времето, относително тих и безкръвен и извършван от западни и прозападни сили не го прави нито по-малко циничен нито по-безобиден.

                                                Бъдете здрави!                                    Victor Arabadzhiyski                                                                                                    

Предишна статия

Талант

Следваща статия

Татяна Дончева: Властта е надут балон, пиар, лакърдии, араламбене

Други интересни