ЗА БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА, ЗА ЕВРОТО…

Автор: Няма коментари Сподели:

По официални данни българите в Украйна са 300 000 жители! Истината е, че те са над 1,3 милиона. За тези данни свидетелства акад. Николай Габер!

Причината е, че “повечето българи в Украйна се пишат за руснаци или украинци, което пък е свързано със сталинските репресии, когато много хора са скривали корените си”.

Аз лично бих казал, че българите в Украйна са дори два пъти и половина повече! Искам да напомня на тези, които днес пръскат със жлъч Руската федерация и плачат за хибридната държава Украйна, че същите са длъжни да оплачат живи над 2 милиона българи, страдащи от политическите и идеологически репресии на украинци, спрямо българите в украинската област!

Голяма част от народни представители, псевдо политолози, анализатори и всякакви други, назоваващи себе си мислители днес не работят за българската кауза!

Изоставянето на българския въпрос в Украйна е пряко свързано с националната сигурност на България днес! Днешните земи на Украйна са териториално разположени върху древнобългарските земи на Стара Велика България, а т.н. украинци и днешни руснаци – са наследници на старите българи, които дадоха културата, духовността и прогреса на съвременната човешка цивилизация!

Не на последно място е важно да се разбере, че една клика фашизоидни елементи без националност от Финансовия и Промишлен капитал са решили да ликвидират България!

Последната стъпка към пропастта е чрез въвеждането на ЕВРОТО! Българи, нека не допускаме това да се случи!

“Народ, избиращ корумпирани политици и предатели, не е жертва, а съучастник “· (Оруел)

                                               Публикация: Иван Тренев

Предишна статия

Новините 21 ноември 2022 година

Следваща статия

Какъв ще бъде моят живот в съзидателното общество?

Други интересни