Коментар от Винаги верни на интересите!

Автор: Няма коментари Сподели:

**Едно време дядо ми казваше: Кметът е като дирек на мегдан и всяко магаре като мине през мегдана отива да се почеше на дирека.

И ние така, за всичко, което ни сърби все кмета търсим и кмета ни е виновен. Искаме кмета да е добър управник, да ни запуши дупките, да ни свети, да се скара на комшията, който все нещо ни пречи, да ни прекопае градинката, да ни измете тротоара, да ни изрине боклука, да ни оправи улиците, да почисти снега, да ни намери работа и други, и други, и още, и още, и ако може за цялата тази работа да работи без пари и заплата, защото е неприлично да я взема, поне според нас. 

Едни си чешем си езиците, други ходят по сесии и се правят на сиромахомили, ръсейки популистки приказки, защото хем защото е актуално, хем разчитайки на късата ни памет. 

Но, не би! Добре, че се появи този сайт, за да видим какви хора с “будна” съвест обитават нашия град. Как едни 200 лева ще решат всичките ни проблеми, а най-напред тези на един доктор и хората около него. 

Да се чуди човек как тези честни хора си раздаваха общински имоти почти безплатно, а сега цепят стотинката. Откъде се взе напоследък толкова честност и къде беше досега, сигурно се е крила от скромност.**

Предишна статия

МАЛКО ХОРА ПРОЯВИХА ИНТЕРЕС КЪМ БЮДЖЕТА НА ОБЩИНАТА!

Следваща статия

Коментар от Стига двойни стандарти!

Други интересни