Коментар от Стига двойни стандарти!

Автор: Няма коментари Сподели:

Image title

**Колко е честен Мутовски? Как придоби общинската собственост, където е кабинета му? Той тогава май беше общински съветник, колко принципно? 

Image title

Купувач сестра му ли, кой ли? Как придоби апартамента? Като човек с дългогодишен влог или като служител ЦК на БКП? Там пък как кацна от Ново Железаре?

Image title

За къщата във Веригово не се пита. Мутовски е принципен единствено когато трябва да даде оценка за други хора. Всички, които по някакъв начин са го засегнали вече са ренегати, предатели, подлеци. Той обича силните думи. 

Image title

Значи, може цял мандат да се подкрепя една безпринципна коалиция, а в същото време всеки който я критикува веднага да се обявява за предател.

Image title

Принципността е за други, за нас, не! Кой кога реши БСП да се коалира с ГЕРБ и СДС или по-скоро с кръга Калинки. Никой, никога. Това го реши интереса на определени хора.

Image title

Двойните стандарти са нещо чудесно. Когато любимите Пено и Нели вземаха по една доста добра заплата. Тогава всичко беше добре и се мълчеше. 

Image title

Сега обаче, оле майко, тези тунеядци ще вземат заплати! Нищо, че ще са по-ниски от предишните. Защо така, докторе, изведнъж пак се сетихте, че сте принципен? 

Image title

Когато се раздаваха общински имоти за стотинки от нашите хора на нашите хора всичко беше оk, защото ги раздаваха нашите хора на нашите хора. Когато е удобно и добре, си мълчим, а когато не, сме принципни и всички са предатели, а ние сме херувимчета небесни. 

Image title

Стига хуморески от новожелезарски вечеринки. Сега пак се прокараха пътеки Гавраилов да е председател, но удариха на камък. 

Image title

Дано Пенчо Шапков ги разбере колко са принципни и да посочи къде им е мястото на най-принципните мъже в историята Пено и Найден. 

Image title

Амалийо, Амалийо, “Тракийски свят” или тракийския ни свят са едни доста по-всеобхватни и интелигентни понятия, за да ги сравняваш с един злобен човечец!**

                                                                                                    Коментар от читател!

Предишна статия

Коментар от Винаги верни на интересите!

Следваща статия

Борисов за сваления самолет: Конфликт НАТО – Русия не води до нищо добро!

Други интересни