Кандидат-кмет за Варна!

Автор: Няма коментари Сподели:

Кандидатът за кмет Младен Младенов ще се съревновава за градоначалник на Варна. Той обаче е демонстрирал уникален правопис в автобиографията си, която е предоставил на “Дарик”, като е завършил текста с “потпис”. Онзи ден Христо Стоичков “разцепи мрака” с бисерите си в Инстаграм, но сега Младенов направо му скри топката.От нея става ясно, че лидерът на Национална републиканска партия е роден в монтанското село „Студено-буче” и по професия е „Ел. инжинер”. През 1968 г. е установил в Братислава връзка с групата „Прашка пролет” и става координатор за България, но е разкрит и арестуван. „Благодарение на Господа Бога” и своите „сръчност и умение” Младенов успява да избяга от „лапиште на Милицията” и в края на годината да емигрира в САЩ.

Там завършва колеж със степен „Бакалаври +”, жени се и му се раждат две дъщери. За семейството си казва „всичко което е мое производство поколение е добре образовано и възпитано”.

В САЩ Младенов става член на Републиканската партия и се среща с президента „Ронвалд Уилсон Реаган”, който му връчва златен медал. По време на емиграцията си кандидатът за кмет на Варна развива собствен „бизнест”.

През 1991 г. Младенов се завръща в България, а през 2002 г. заедно с други емигранти регистрират Национална републиканска партия.

Дарик Варна представи автобиографията на 83-годишния Младен Младенов в автентичния й вид, както са я получили лично от него. /БЛИЦ

Предишна статия

Путин: Да унищожим терористите!

Следваща статия

Разпродават 569 ниви и имоти на зърнен бос!

Други интересни