ТЪРСИ СЕ ИСТИНАТА ИЛИ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

30 Октомври, 2015
14 коментара

                                                       Тодор Кръстев Дюлгярски

      22 октомври 2015 година, четвъртък. Вали дъжд.  Баща ми пресича улицата.  В този момент го блъска кола. Има три - четири коли, които виждат случилото се. Шофьорът слиза и качва баща ми  в колата си. Откарва го не в „Бърза помощ” в Хисаря, а при личен лекар в Общинския медицински център.  Лекарят му казва, че нищо му няма, че е само натъртен и му изписва „алкасан” и още нещо обезболяващо. Човекът откарва баща ми в къщи. Той започва да се чувства зле. Майка ми позвъни на мен и аз попитах трябва ли да тръгна веднага. И, естестено, като син, аз не се сдържах и тръгнах от София към Хисаря. Бяха минали осемнадесет часа от удара и в 8 часа и 30 минути на другия ден повикахме  „Бърза помощ.”  Те го качиха в линейката и го откараха в Окръжна болница в „Спешно отделение”, а от там, поради влошеното му състояние, го качиха на петнадесети етаж в „Реанимация”. Той беше в кома. Трябваше най- напред да върнат жизнените му функции и тогава да предприемат по - нататък други медицински процедури. Не можаха да му помогнат и в събота - 24 октомври 2015 година баща ми почина. Погребахме го след  изборите. Един ден преди да умре, аз отидох в Районното управление на МВР в Хисаря и подадох жалба.

    Пита се кой е бил човекът, който е шофирал?

Аз искам само едно - освен човекът, който го е блъснал и трябва да си признае, да се потърси отговорност на лекаря, който е казал, че на баща ми нищо му няма. Защото ако веднага баща ми беше откаран в болница, може би щеше да бъде спасен. 

   Аз моля, ако има свидетели на случката, да се обадят, за да открием извършителя. Макар, че из града се носи името му, ние искаме пълни доказателства за всяка стъпка, извършена след падането на баща ми на улицата, блъснат от луксозна кола, както  казал той на майка ми.

    Аз няма да оставя случая да бъде прикрит. Ще направя всичко възможно истината да излезе наяве. Независимо дали извършителят е във властта, или общински съветник, или обикновен шофьор, ще продължа да търся  доказателства. Затова е най-добре извършителят да си признае и лекарят да си признае кой му нареди да каже, че на баща ми, който, както чух е бил със счупен таз и счупени ребра, му няма нищо. Ако имах документа от патоанатомите, бих цитирал точно. Но понеже се води следствие, този документ не може да ми се даде.

Image title

РУ Хисаря

Началник: Камен Радев

приемен ден: понеделник от 14.00 до 17.00 часа

Адрес: гр.Хисар , ул.”Васил Петрович” , № 10
Тел: 0337/62020, 60400 - дежурна част

e-mail: police_hisar@mvr.bg


Коментар от читател "Местен"! 


Относно неизвестността на случилото се в Хисаря. Кое е неизвестното? ,

 Кръстьо Дюлгярски е блъснат от Хисарчанин с кола пред Гимназията, това е деня преди изборите. Ако излезе наяве кой го е блъснал и убил ще попречи на изборите в града. 

За да се затъмни случая се предприемат , някой мерки за прикриване на истината. Кой е ударил човека ? По думите на починалия , пред съпругата му ,това е този който го е докарал. 

Тук е важно да се разбере, че е блъснат от човек на улицата от съветник от една политическа партия в Хисаря. 

Къде е полицията в този тъжен за Хисаря случай? Не знам защо не се известява , за случилото се проишествие , пред медиите? 

Не знам защо дори и редовите полицаи в полицията на служба в този ден не са запознати със случая? Доктора не се интересува от служебните си задължения , да изпрати похитения от ПТП до поликлиниката и спешна помощ.

Има задължителен номер 112 който е за известяване на линейка и полиция. Доктора констатира натъртване, но от какво? 

Констатация на смъртта показва счупен таз и три счупени ребра от които се получава кръвоизлив и човека умира в реанимация Пловдив. 

Този който го е блъснал му купил лекарства , какво е това предсмъртно уважение ? Като е толкова добронамерен защо не извика линейка или да звънне на 112 за известяване на проишествие? 

Полицията в Хисаря е длъжна да работи по случая и то констуктивно а не както изглежда , в случая деструктивно.Коментар от читател!


*Полицията не трябва да работи конструктивно, а професионално! 

Разбираме, че кандидат съветник е блъснал стареца. Друг кандидат е замесен, а за да не се пречи на деня за размисъл не разгласяваме случая. 

Не ме интересува нито деня за размисъл, нито кандидатите за съветници, нито въобще изборите. Главното е да разберем дали полицията е регистрирала случая и дали се работи по него. 

Смъртта на един човек не може да е по-маловажна от някакъв си ден за размисъл. Щом в тези избори участват хора, които действат по този начин, какво има да мислим! 

Като си ударил човек, обади се в полицията или на 112. Постъпи достойно, касае се за човешки живот! Не ходи като мишка до друга мишка. 

Как този медицински гений установи, че нищо му няма на ударения.Той да не е човека с рентгеновите очи. 

В крайна сметка един човек умира вследствие на травми. 

Предполагаемият извършител е кандидат да ни управлява, а друг кандидат го прикрива! 

После трябва ли да си задаваме реторичния въпрос, защо хората мразят политиците, особено домораслите!*

                                                                       

                                                           Тракийски свят

ЕТИКЕТИ: Хисаря днес.;

Коментари

Анонимен
#1 от Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus
31 Октомври, 2015 | 08:50
Напиши отговор
Оценка: -3  +8
Всичко мълчи.Сега разбирам какво е страх.Хайде къде са достойните граждани на КАЛИНКАТА И БОЙКО ГАВ. ? Техните съветници, нашите управляващи.Цял живот са ползвали властта да прикриват и заличават престъпленията си.Затова драпат със зъби и нокти тези. Алчното, крадливо джудже и онзи плешо -шивача ,да не изпуснат властта.Така всички ще стигнем до дъното.На това ли ще си научим децата.Много ми е жал за нещастния случай.Страдам и за двете страни,и за пострадалите и за нещастното стечение на обстоятелствата на извършителя,но най ме е яд на власт имащите,които манипулират институциите и хората и тези, които се подават.
Анонимен
#2 от Мария Петрова
31 Октомври, 2015 | 09:57
Напиши отговор
Оценка: -3  +6
Жалко за човека, блъснал оня, който го няма вече. Как ли живее с тази болка? Цял живот да мислиш какво си направил и да не си в хармония със себе си.
Анонимен
#3 от as
31 Октомври, 2015 | 13:59
Напиши отговор
Оценка: -3  +2
jalko za stoqn chnara li ili za dk. ivanov
Анонимен
#4 от Jivko Burgas
31 Октомври, 2015 | 17:06
Напиши отговор
Оценка: -2  +7
Taka i ne se razbra koi kogo e blusnal, mnogo losho napisana statia. "bashta mi, az, ti, toi" i nakraq nikoi.
Анонимен
#5 от Местен
01 Ноември, 2015 | 02:06
Напиши отговор
Оценка: +9
Относно неизвестността на случилото се в Хисаря. Кое е неизвестното? , Кръстьо Дюлгярски е блъснат от Хисарчанин с кола пред Гимназията, това е деня преди изборите. Ако излезе наяве кой го е блъснал и убил ще попречи на изборите в града. За да се затъмни случая се предприемат , някой мерки за прикриване на истината. Кой е ударил човека ? По думите на починалия , пред съпругата му ,това е този който го е докарал. Тук е важно да се разбере, че е блъснат от човек на улицата от съветник от една политическа партия в Хисаря. Къде е полицията в този тъжен за Хисаря случай? Не знам защо не се известява ,за случилото се проишествие , пред медиите? Не знам защо дори и редовите полицаи в полицията на служба в този ден не са запознати със случая? Доктора не се интересува от служебните си задължения , да изпрати похитения от ПТП до поликлиниката и спешна помощ.Има задължителен номер 112 който е за известяване на линейка и полиция. Доктора констатира натъртване, но от какво? Констатация на смъртта показва счупен таз и три счупени ребра от които се получава кръвоизлив и човека умира в реанимация Пловдив. Този който го е блъснал му купил лекарства , какво е това предсмъртно уважение ? Като е толкова добронамерен защо не извика линейка или да звънне на 112 за известяване на проишествие? Полицията в Хисаря е длъжна да работи по случая и то констуктивно а не както изглежда , в случая деструктивно.
Анонимен
#6 от Живко от София
01 Ноември, 2015 | 02:13
Напиши отговор
Оценка: +5
До Живко от Бургас: А бе адаш, аз от София разбрах за Хисарските далавери , а ти нищо не разбираш ,чети, адаш чети. Или не си по четенето, а по демагогията ...
Анонимен
#7 от grajdanin
03 Ноември, 2015 | 14:22
Напиши отговор
Оценка: +2
Kato se znae v grada I se govori zashto ne napishite koi sa horata ,zashto se krie vsichko tova I imalo strah ot koi I za kakvo ima strah v grada.
Анонимен
#8 от преписано от друга медия
03 Ноември, 2015 | 14:46
Напиши отговор
Оценка: +1
Общински съветник от предишния и настоящия местен парламент в Хисар е спряган за това, че е блъснал и причинил смъртта на Кръстьо Дюлгярски от Хисар. 87-годишният старец е бил настанен в болница, ден по-късно е издъхнал. За случая се говори в целия град под сурдинка, спрягат се какви ли не версии. Пред БЛИЦ от полицията в Пловдив потвърдиха, че има такъв случай. На 23 октомври, ден преди деня за размисъл, в болница е бил настанен дядото. Той е бил в тежко състояние, с тежка телесна повреда след претърпян пътен инцидент. На 24 октомври вечерта човекът е издъхнал от множество травми. Разследва се къде, кога и кой е помлял Дюлгярски, за сега нямало яснота за това, казаха още от полицията. Окръжна прокуратура Пловдив се занимава със случая. Запознати със скандалния случай твърдят пред БЛИЦ, че катастрофата се омаловажава с протекцията на друг кандидат за общински съветник, който е лекар и чиято партия е близка до тази на виновният старейшина. Тодор Дюлгярски- синът на починалия човек, е обявил пред роднини, че иска и ще търси истината за трагедията. Имало е 3 коли, чиито шофьори са видели какво се случва. Виновният водач, вместо да закара дядото в Спешна помощ или да се обади на 112, го води при личен лекар, въпросният кандидат за общински съветник, който след преглед казва, че нищо няма на пенсионера, бил само натъртен. Изписва му обезболяващи, шофьорът откарва дядото в дома му. След повече от 18 часа майката на Тодор се обажда на сина, който тръгва спешно от София за родния си Хисар, защото Кръстьо Дюлгярски е зле. Там заварва баща си в много тежко състояние. Веднага го откарват в болница в Пловдив, приемат го в реанимацията, бил е в кома. Тодор Дюлгярски смята, че ако реакцията на водача и на лекаря са били адекватни, баща ме у щял да живее./БЛИЦ
Анонимен
#9 от до местен
03 Ноември, 2015 | 15:27
Напиши отговор
Оценка: +4
отговор на #5 »
Полицията не трябва да работи конструктивно, а професионално! Разбираме, че кандидат съветник е блъснал стареца. Друг кандидат е замесен, а за да не се пречи на деня за размисъл не разгласяваме случая. Не ме интересува нито деня за размисъл, нито кандидатите за съветници, нито въобще изборите. Главното е да разберем дали полицията е регистрирала случая и дали се работи по него. Смъртта на един човек не може да е по-маловажна от някакъв си ден за размисъл. Щом в тези избори участват хора, които действат по този начин, какво има да мислим! Като си ударил човек, обади се в полицията или на 112. Постъпи достойно, касае се за човешки живот! Не ходи като мишка до друга мишка. Как този медицински гений установи, че нищо му няма на ударения.Той да не е човека с рентгеновите очи. В крайна сметка един човек умира вследствие на травми. Предполагаемият извършител е кандидат да ни управлява, а друг кандидат го прикрива! После трябва ли да си задаваме реторичния въпрос, защо хората мразят политиците, особено домораслите!
Анонимен
#10 от местен
03 Ноември, 2015 | 21:09
Напиши отговор
Оценка: 0
отговор на #7 »
http://www.blitz.bg/search/advanced
Анонимен
#11 от местен
03 Ноември, 2015 | 21:11
Напиши отговор
Оценка: 0
http://www.blitz.bg/news/article/372426
Анонимен
#12 от местен
03 Ноември, 2015 | 21:13
Напиши отговор
Оценка: 0
Общински съветник от предишния и настоящия местен парламент в Хисар е спряган за това, че е блъснал и причинил смъртта на Кръстьо Дюлгярски от Хисар. 87-годишният старец е бил настанен в болница, ден по-късно е издъхнал. За случая се говори в целия град под сурдинка, спрягат се какви ли не версии. Пред БЛИЦ от полицията в Пловдив потвърдиха, че има такъв случай. На 23 октомври, ден преди деня за размисъл, в болница е бил настанен дядото. Той е бил в тежко състояние, с тежка телесна повреда след претърпян пътен инцидент. На 24 октомври вечерта човекът е издъхнал от множество травми. Разследва се къде, кога и кой е помлял Дюлгярски, за сега нямало яснота за това, казаха още от полицията. Окръжна прокуратура Пловдив се занимава със случая. Запознати със скандалния случай твърдят пред БЛИЦ, че катастрофата се омаловажава с протекцията на друг кандидат за общински съветник, който е лекар и чиято партия е близка до тази на виновният старейшина. Тодор Дюлгярски- синът на починалия човек, е обявил пред роднини, че иска и ще търси истината за трагедията. Имало е 3 коли, чиито шофьори са видели какво се случва. Виновният водач, вместо да закара дядото в Спешна помощ или да се обади на 112, го води при личен лекар, въпросният кандидат за общински съветник, който след преглед казва, че нищо няма на пенсионера, бил само натъртен. Изписва му обезболяващи, шофьорът откарва дядото в дома му. След повече от 18 часа майката на Тодор се обажда на сина, който тръгва спешно от София за родния си Хисар, защото Кръстьо Дюлгярски е зле. Там заварва баща си в много тежко състояние. Веднага го откарват в болница в Пловдив, приемат го в реанимацията, бил е в кома. Тодор Дюлгярски смята, че ако реакцията на водача и на лекаря са били адекватни, баща ме у щял да живее. Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ Добави в Facebook 7 коментара Напиши коментар най-нови по ред на въвеждане 1. Пидирунгел 3 ноември 2015, 10:27 отговори Браво! Ето така трябва да действат всички управляващи! Решили са проблема на човека. На 87 години, човека имал проблеми с простатата, изпускал се в гащите, ставите го болели, имал проблеми със зрението, не чувал почти нищо, имал кръвно, нямал зъби, малка му била пенсията, не можел вече да го вдига, и др. Общинския съветник му решил всички проблеми и сега дядото е щастлив в рая със 70 девици. Така се управлява държава! Оценка -3 +7 2. от селото 3 ноември 2015, 10:56 отговори Да раследват и в Камарци как саветник от герб утрепа дваесе офци в полето до кривото варбе пиян на офча кожа. и сега ми се пише меринжеи на изборете ама то ше довреме. Оценка -0 +4 3. Малчо Крачунов 3 ноември 2015, 11:41 отговори Убиецът на нещастни старец е сИКаджийска мутра и престъплението му умишлено се прикрива от бачваровото слугинско МВР, чиято основна задача е да пази СИКаджийските мутри във властта и не само във властта, да ги брани от правосъдието, ако някъде случайно се окаже, че такова има. А по време на избори бъчваровото МВР пази купувачите на цигански и други гласове, купувани с мръсните и кървави пъри на СИК и ВИС! Както и да следи да не би някой да залепи върху плакатите с портретите на СИКаджийсикте кандидат кметове, друг афиш или плакат! Ами, щели да напускат 30 000 служители на бъчваровото МВР! И всичките да напуснат, никакво значение няма. Дори и никой няма да забележи липсата им. Боко тиквата ще намери други гавази, негови колеги, които да пазят престъпната му групировка и престъпниците в орташкия му с агент Сава БОСТАН. Оценка -0 +0 4. Истината 3 ноември 2015, 12:47 отговори Общинският съветник е от ГЕРБ, а доктора е от РБ. Известни са на всички в града. Липсата на морал, жаждата за власт и опита да прикрият случая убиха човека. Всички в града знаят и няма да забравят. Всеки грях трябва да бъде платен.. Оценка -0 +1 5. Аз 3 ноември 2015, 13:16 отговори Да ги съдят за убийство !!! Оценка -0 +0 6. самата истина 3 ноември 2015, 15:00 отговори До коментар [#4] от ИстинатаДокторът се казва доктор Славчо Иванов семеен лекар! Втори в листата на местната Коалиция за Хисаря, обвързана с Реформаторския блок. Не успя да влезе, защото го изместиха с преференциии. Общинския съветник е Стоян Найденов - втори мандат общински съветник от ГЕРБ - хотел Чинар. След като целия град шушука, ето изшушуканите имена. Оценка -0 +0 7. местен 3 ноември 2015, 19:46 отговори Румен от мандрата е видял всичко щото е бил зад Стоян като е бутнал бай Кръстьо ма и другите дето са били отзад да си кажат,че е срамота.Хора не сме вече.Страх,страх ама се зорлем се зиносваме аман.
Анонимен
#13 от Иванова
04 Ноември, 2015 | 12:22
Напиши отговор
Оценка: +1
Атанасова, спиш! Всички медии гръмнаха само тука, нищо!
Анонимен
#14 от Оракула от Делфи
05 Ноември, 2015 | 12:10
Напиши отговор
Оценка: -1  +2
Съвсем случайно на 04.11.2015г. се извършва проверка на винарна" Флагмедия Еоод " в Хисаря, със служители от "Митница Пловдив, отдел Акцизи" по нареждане от София, отдел акцизи. проверката беше извършена със съдействието на персонал от винарната ,като бяха взети проби от гроздов сок и 2 проби от бяло и червено вино и за съответните проби от вино бяха представени законни документи. Началника на РПУ Хисаря беше информиран за проверката от отдел " Митници и Акцизи". Проверката приключи в 17.30 часа. същия ден .
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.

Актуално