Дали има съмнение в това кой е по–подходящ като бъдещ кмет на Община Хисаря!

Автор: Няма коментари Сподели:

Дали има съмнение в това кой е по – подходящ като бъдещ кмет на Община Хисаря?

  • В морален план Г- жа Дойкова води убедително спрямо Ганева, защото при Ганева това качество, наричащо се морал,  липсва и то без коментар…

  • В  персонален план Г-жа Дойкова не е марионетка на разни крадци на имоти, каквато е Ганева.

  • В  гражданска осанка, интелекта на  Г-жа Дойкова е в пъти повече от този на Ганева, която има доста голяма трудност да се справи в речта си с българския държавен език,  а ученическия диалект прозира фрапиращо.

  • В  устрема да изпъкне , с постъпките си Ганева показва некомпететност в управленския си капацитет, който  граничи с фамилиярност към покровителите  ѝ.

  • В устрема си да се наложи, Дойкова показва  примереност, подплатена с желанието да оправи и реши нещата като рафиниран дипломат в рамките на позволеното.

  • В същия този устрем да се наложи, Ганева играе ролята на “блондинката“, която е завладяна от чувството на управителя, който ще изпрати адвокати да чистят след него.

  • Скромноста на Дойкова е пример на увереност, чувство, което тотално липсва при Ганева.

Ганева  не  информира, че 95% от проектите, които си преписа за свои, са започнати от предшествениците и, което показва, че е завладяна от чувство на фукня, което е признак на неувереност и липса на визия за бъдещето на община Хисаря.

Постановката,  написана сърцераздирателно и драматично, не е убедителна за средата на хисарската реалност, в която се развива  драмата “да ме изберете мен за кмет“!

Самохвалството,  изказано от нея, мирише на доста кисело и лошо.

Жителите на община Хисаря трябва да бъдат информирани,  за да вземат правилното решение за избора на градоначалник на община Хисаря.

Коста Стаменов

Предишна статия

ТЪРСИ СЕ ИСТИНАТА ИЛИ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

Следваща статия

„Златното управление“ на инж. Пенка Ганева

Други интересни