ТЪРСИ СЕ ИСТИНАТА ИЛИ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                       Тодор Кръстев Дюлгярски

      22 октомври 2015 година, четвъртък. Вали дъжд.  Баща ми пресича улицата.  В този момент го блъска кола. Има три – четири коли, които виждат случилото се. Шофьорът слиза и качва баща ми  в колата си. Откарва го не в „Бърза помощ” в Хисаря, а при личен лекар в Общинския медицински център.  Лекарят му казва, че нищо му няма, че е само натъртен и му изписва „алкасан” и още нещо обезболяващо. Човекът откарва баща ми в къщи. Той започва да се чувства зле. Майка ми позвъни на мен и аз попитах трябва ли да тръгна веднага. И, естестено, като син, аз не се сдържах и тръгнах от София към Хисаря. Бяха минали осемнадесет часа от удара и в 8 часа и 30 минути на другия ден повикахме  „Бърза помощ.”  Те го качиха в линейката и го откараха в Окръжна болница в „Спешно отделение”, а от там, поради влошеното му състояние, го качиха на петнадесети етаж в „Реанимация”. Той беше в кома. Трябваше най- напред да върнат жизнените му функции и тогава да предприемат по – нататък други медицински процедури. Не можаха да му помогнат и в събота – 24 октомври 2015 година баща ми почина. Погребахме го след  изборите. Един ден преди да умре, аз отидох в Районното управление на МВР в Хисаря и подадох жалба.

    Пита се кой е бил човекът, който е шофирал?

Аз искам само едно – освен човекът, който го е блъснал и трябва да си признае, да се потърси отговорност на лекаря, който е казал, че на баща ми нищо му няма. Защото ако веднага баща ми беше откаран в болница, може би щеше да бъде спасен. 

   Аз моля, ако има свидетели на случката, да се обадят, за да открием извършителя. Макар, че из града се носи името му, ние искаме пълни доказателства за всяка стъпка, извършена след падането на баща ми на улицата, блъснат от луксозна кола, както  казал той на майка ми.

    Аз няма да оставя случая да бъде прикрит. Ще направя всичко възможно истината да излезе наяве. Независимо дали извършителят е във властта, или общински съветник, или обикновен шофьор, ще продължа да търся  доказателства. Затова е най-добре извършителят да си признае и лекарят да си признае кой му нареди да каже, че на баща ми, който, както чух е бил със счупен таз и счупени ребра, му няма нищо. Ако имах документа от патоанатомите, бих цитирал точно. Но понеже се води следствие, този документ не може да ми се даде.

Image title

РУ Хисаря

Началник: Камен Радев

приемен ден: понеделник от 14.00 до 17.00 часа

Адрес: гр.Хисар , ул.”Васил Петрович” , № 10
Тел: 0337/62020, 60400 – дежурна част

e-mail: police_hisar@mvr.bg


Коментар от читател “Местен”! 


Относно неизвестността на случилото се в Хисаря. Кое е неизвестното? ,

 Кръстьо Дюлгярски е блъснат от Хисарчанин с кола пред Гимназията, това е деня преди изборите. Ако излезе наяве кой го е блъснал и убил ще попречи на изборите в града. 

За да се затъмни случая се предприемат , някой мерки за прикриване на истината. Кой е ударил човека ? По думите на починалия , пред съпругата му ,това е този който го е докарал. 

Тук е важно да се разбере, че е блъснат от човек на улицата от съветник от една политическа партия в Хисаря. 

Къде е полицията в този тъжен за Хисаря случай? Не знам защо не се известява , за случилото се проишествие , пред медиите? 

Не знам защо дори и редовите полицаи в полицията на служба в този ден не са запознати със случая? Доктора не се интересува от служебните си задължения , да изпрати похитения от ПТП до поликлиниката и спешна помощ.

Има задължителен номер 112 който е за известяване на линейка и полиция. Доктора констатира натъртване, но от какво? 

Констатация на смъртта показва счупен таз и три счупени ребра от които се получава кръвоизлив и човека умира в реанимация Пловдив. 

Този който го е блъснал му купил лекарства , какво е това предсмъртно уважение ? Като е толкова добронамерен защо не извика линейка или да звънне на 112 за известяване на проишествие? 

Полицията в Хисаря е длъжна да работи по случая и то констуктивно а не както изглежда , в случая деструктивно.Коментар от читател!


*Полицията не трябва да работи конструктивно, а професионално! 

Разбираме, че кандидат съветник е блъснал стареца. Друг кандидат е замесен, а за да не се пречи на деня за размисъл не разгласяваме случая. 

Не ме интересува нито деня за размисъл, нито кандидатите за съветници, нито въобще изборите. Главното е да разберем дали полицията е регистрирала случая и дали се работи по него. 

Смъртта на един човек не може да е по-маловажна от някакъв си ден за размисъл. Щом в тези избори участват хора, които действат по този начин, какво има да мислим! 

Като си ударил човек, обади се в полицията или на 112. Постъпи достойно, касае се за човешки живот! Не ходи като мишка до друга мишка. 

Как този медицински гений установи, че нищо му няма на ударения.Той да не е човека с рентгеновите очи. 

В крайна сметка един човек умира вследствие на травми. 

Предполагаемият извършител е кандидат да ни управлява, а друг кандидат го прикрива! 

После трябва ли да си задаваме реторичния въпрос, защо хората мразят политиците, особено домораслите!*

                                                                       

                                                           Тракийски свят

Предишна статия

НОВО ДВАЙСЕТ! КАКВО ТИ ПРЕЧА – СВЕТИШ, РЕКЪЛ БУХАЛЪТ! Анонимни писма и доноси!

Следваща статия

Дали има съмнение в това кой е по–подходящ като бъдещ кмет на Община Хисаря!

Други интересни