НОВО ДВАЙСЕТ! КАКВО ТИ ПРЕЧА – СВЕТИШ, РЕКЪЛ БУХАЛЪТ! Анонимни писма и доноси!

Автор: Няма коментари Сподели:

След като пуснаха кола след него да го следи с кого ходи, след като пратиха хора да слушат какво говори с роднините и приятелите си, след като го обезобразиха в листовки, след като му се заканиха, че ще го изхвърлят от Общинския съвет, след като заявиха, че ще го тикнат в затвора, враговете на общинския съветник инж. Ненко Костов не се посвениха да напишат донос против него и да го изпратят в Районното управление на МВР в Хисаря. Доносът е анонимен. Никой не е имал смелостта да се подпише, за да бъде чист пред съвестта си. 

Нито партията е написана, нито човекът се е легитимирал, просто – анонимен сигнал. Трябва ли полицията да прави преписка за анонимни сигнали? Какво ще стане, ако за един ден получи десет анонимни сигнали и тръгне да ги разнищтва, а в това време стане някое истинско престъпление? 

Но.. нека за действията на полицията да не говорим. По – важно е кои хора написаха анонимното писмо  срещу  инж. Георги Пирянков и инж. Ненко Костов, които  вече са със статут на общински съветници.

    Дали не са същите хора, за които Костов разказа в интервютата пред вестник „Хисаря днес”, а инж. Пирянков разказа в предизборния вестник на Партия на зелените? 

Дали не са същите хора, за които Ненко Костов показа в сайта едно скандално решение  на Общинския съвет за даване на 900 дка общинска земя без конкурс и без търг на кооперацията на Атанас Куковски за цената 10 лв. на декар?  

Дали не са същите хора, за които инж. Пирянков разказа в интервюто си, отпечатано в Предизборния вестник на Партия на зелените? Дали не са тези, които използват властта вече двадесет години и стават все по – изпечени използвачи на европейски пари?

    Ако са всички тези хора, знаем кой ги покровителства. Покровителят е един мъж, който е от същия град, от който е и подизпълнителят на проекта за канализацията  в кварталите Момина баня, Веригово и Миромир. Схващатате ли връзката?

     Но нека обясним за какво е анонимния сигнал. Ненко Костов бил купувал гласове на изборите. Така правил и Георги Пирянков. 

Ако е така, защо няма жалба, подадена в изборния ден до Общинската избирателна комисия? Ако е така, защо не са изпратили жалба в Централната избирателна комисия? 

Ами защото са чакали дали Ненко Костов ще стане общински съветник. И като са разбрали, че вече ще в Общинския съвет, са измислили пъклен план. 

Дайте да го обвиним в купуването на гласове, та да го викат в полицията, което е твърде неприятно, да дава обяснения и да трепери нощем, че ние сме силни и непобедими. 

Нека да очерним и Пирянков, та и той да разкаже къде е купувал гласове. Само че инж. Георги Пирянков знае какво да прави и е написал писмо до Министъра на вътрешните работи. С това писмо той иска да бъдат изпратени хора, които да разследват анонимния сигнал, получен в полицията.

Забележете кога се сипят обвиненията –  ден преди деня за размисъл. Да не може да се реагира. Защото утре е събота и не може да се говори против опонентите , а в неделя е вторият тур на изборите за кмет на общината.

     Ако Ненко Костов трябваше да купува гласове, той щеше да купи цяла една партия. Такива възможности има. 

Но той се бе зарекъл, че няма да посегне към парите на тези избори, за да прецени има ли хора, които да го ценят и уважават. Пък и знаеше за следенето и за дебненето на действията му. Все пак е инженер и не си е купил дипломата. Учил е преди десети ноември  1989 година. Така че елементарната сметка показва, че купени гласове няма. А освен това знаеше и сега знае, че купуването и продаването на гласове е престъпление.

А народът, който сега чете това, нека размисли!

Все пак този народ гласува на 1 ноември за кмет на ГЕРб, поддържан от  Реформаторите и кандидат на ПП Партия на зелените! 

Нека се ориентира кой какви ги върши!

                                      Тракийски свят

Предишна статия

Коментар на читател!

Следваща статия

ТЪРСИ СЕ ИСТИНАТА ИЛИ КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

Други интересни