МАЛКО БЯХМЕ, ОБАЧЕ СПРЯХМЕ РАЗГРАБВАНЕТО

01 Октомври, 2019
64 коментара

Той беше общински съветник четири години. Три от тях минаха в нападки и дела, повдигнати от  „Коалиция за Хисар” и ГЕРБ, за да го изгонят от Общинския съвет. Дори все още имат да му дават пари за делата, които изгубиха. Не успяха да се отърват от него. Той остана. Тогава Атанас Куковски подаде иск инж. Ненко Костов да му плати 20 хил. лв. затова, че се страхувал като седи на заседание на Общинския съвет,  Костов  да не му навреди.

 • Инж. Костов, знам, че нищо не сте забравили, но сега няма да говорим за това. Ще ви попитам доволен ли сте, че бяхте съветник и какво научихте през тези четири години?

 • Въпреки, че през тези четири години минах през всичките инстанции на Наказателния и Административен съд, аз все пак съм доволен, защото научих много добре  как се случват нещата в община Хисаря и в Общинския съвет. Успях да разбера за зависимости – икономически, политически, дори и приятелски на общински съветници, които не гласуват по съвест, а във връзка с тези зависимости.

 • Вашето мото  е написано горе. Какво успяхте да спрете да бъде разграбено?

 • Като направих една равносметка, през изтеклия мандат по времето на г-жа Ганева, всяка втора докладна беше свързана с нейните приближени и техните фирми. Става дума за фирмите „Агрокомерс 98” , „Нова био енерджи”, „Би къмпъни”... Ако човек погледне в мандата на г-жа Дойкова, то от тях не е постъпило нито едно искане за общинска земя, за промяна на Подробен устройствен план, за разрешение за строеж, за общински имоти, та дори  не поискаха и разрешение за ПУП за басейна, за който мечтаят от години да посторят до прословутия им хотел в Археологическия резерват, макар че имат разрешение от Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

 • Три решения развълнуваха обществото през мандата на г-жа Дойкова. Едното беше, че за първи път кметът осъди Общинския съвет за решението да опрости дълговете за такса смет на фирма на член на БСП. Другото беше, че се взе част от двора на детска градина „Пинокио”от един познат в града бизнесмен. Третото беше, че четири пъти връщахте предложението на кмета за даване на трасе за минерална вода на фирма „СЕНИД ЕООД”от извора до баня „Русалка” до Автосвещи, където фирмата твърди, че ще инвестира десетки милиони. Вие и за трите решения гласувахте против. Това лично мнение ли беше или защита на обществените интереси?

 • Винаги съм се ръководил от обществените интереси и съм защитавал общината и никога не съм се съобразявал с икономически обвързаности. Ако се върна назад, докладната за намаляване на такса – смет на определени форми  първия път не мина.  На второ заседание Дойкова заведе дело и го спечели. Въпреки това, на третия път имаше уговорки между БСП и синята коалиция, те успяха да прокарат едно много срамно решение, с което фирми, създадени 2013 година, да плащат данък една пета от такса смет. Ние имаме обнародвана наредба и тя важи за цялата държава,  в която е описано кой и как трябва да плаща такса смет и данъците си. Най- интересно беше, че Гатьо Султанов тогава попита кои са фирмите и се оказа, че това са две, най- много три фирми, които ще се възползват от това предложение. Една от тях е „Агрокомерс 98” и другата е „Натура фит.”

    Известен бизнесмен поиска да размени възстановен имот от съда, който попадаше в двора на детската градина, но общината му беше върнала на друго място, тъй като там попадаше детската площадка на градината. Много лошо впечатление остави гласуването, което показа, че всички гласуваха да бъде направена тази размяна. Аз се противопоставих. За мен факта, че бизнесменът се е отказал да се възползва от това решение, е голям успех, че съм допринесъл децата да си останат в двора на детската градина. Такова нещо се случи в село Житница в съседната община Калояново и в Пловдив, където мастити бизнесмени успяха да придобият част от дворовете на детски градини и училища. Аз съм доволен, че с моето решение съм накарал съвестта на хисарския бизнесмен да проговори , за което му прави чест, че се е отказал.

     Във връзка с гласуването ми за „СЕНИД” искам да обясня на всички граждани, че дебита на минералната вода се раздава от „Басейнова дирекция” и не зависи от нас. Но ние имаме единствения механизъм да спрем бизнесмени, които нямат истински намерения да инвестират в нашата община, а вземайки минералната вода и осигурявайки си трасе до техните места, те се стремят да продадат имотите си по- скъпо. Това пречи на нашите реални инвеститори. Имаме  пример с един господин от София, който изкупи няколко десетки декари обработваеми ниви, дойде с гръмките обещания, че ще строи вилни селища и СПА центрове, взе всичката вода на каптажа от военния санаториум и сега наши реални инвеститори с одобрени проекти, с платени такси строежи, се оказва, че не могат да вземат една десета от тази вода, която господинът е подсигурил, и за десет години не е направил нищо.

Ако този човек от фирма „СЕНИД” имаше одобрен проект в ТСУ, имаше платена такса „строеж”, аз с удоволствие бих гласувал да му дадем паркове, улички, алеи, ако наистина вложи толкова много милиони. Затова искам това да го заложим в програмата на кандидат- кмета, който поддържам, да стане едно решение на Общинския съвет. Защото се оказва, че свръх богати хора, които на времето успяха да ни откраднат хотелите и да ни приватизират заводите, искат чрез гръмки изявления да си продадат имотите по- скъпо с гарантирани трасета и гарантирани минерални води. Трябва да намерим лост да ограничаваме несъвестните инвеститори.

 • С какво ви обогати политически и лично  факта, че бяхте в Общинския съвет четири години?

 • В личен план не съм се обогатил по никакъв начин, възползвайки се от това, че съм общински съветник. Аз имах един конкретен казус, което не е прецедент за Общинския съвет и е гласувано за много непознати хора, но се оказа, че в нашата община един общински съветник, който е по- различен от всички останали, трябваше назидателно да му гласуват против, за да му покажат, че не е послушен и неговите искания на бизнесмен няма да минават. Политически? Видях големи, зрели, богати мъже и жени, които не гласуват по съвест, а поради това, че имат някаква зависимост. За разлика от един господин, който сега прави  гръмогласни изявления в една друга медия как ще промени общинската гора, как ще прокара минерални води, ще прави писти, а той няма един мандат като общински съветник и не е запознат със Закона за местното самоуправление, аз навлязох в същността на материята, свързана с управлението на една община. За четири години аз се запознах с наредбите на общината, запознах се с работата на администрацията в общината, четях законите, съветвах се с адвокати, когато имаше докладна с непознати за мен предложения.

 • Сега отново сте кандидат. Национален фронт за спасение на България няма кандидат за кмет и вие решихте да подкрепите Гатьо Султанов. Има още шест кандидати. Защо  избрахте точно Султанов, за да бъдете в неговата листа?

 • Много хора се опитаха  да ме разубедят и да разберат защо съм избрал Гатьо Султанов.  Моите мотиви са следните: той има два мандата като общински съветник. Беше и председател на Общинския съвет. Аз обичам смелите хора и тези, които не могат да бъдат контролирани, а той е един от тях, също като мен. Това беше човекът, който след като установи, че г-жа Ганева има шест отсъствия от заседания на Общинския съвет за една година, той го декларира пред съветниците. Това му костваше главата и отнемането на председателското място. Аз видях, че той е честен, човек с опит в общината, не е омърсен, не можах да намеря нищо, за разлика от всички останали общински съветници, с което да бъде оцапан, затова той е моя фаворит и искам да призова хората да гласуват за Гатьо Султанов, защото все още той е един чист, нешлифован диамант.

 • Харесвате ли предложените за общински съветници от г-н Султанов?

 • Харесвам ги. Има хора с разнородни виждания, образовани, с различни интереси, но всиките сме убедени в едно - ще работим за благото на общината. Едни са работили в общинската администрация, други са били общински съветници и с новите честни и добри хора ще се чувстваме единни. Само трябва да приканим избирателите да гласуват на първи тур за повече хора от нашата листа, защото в Общинския съвет ни е нужен по- висок глас, а това става с повече хора.

 • Каква ще бъде стратегията ви, за да станете втори път общински съветник?

 • Гласувал съм като общински съветник винаги така, че да не съм политически и икономически зависим. Ще искам този път вота на повече хора, защото се оказа, че една птичка пролет не прави и ако искат хората наистина да се случва нещо положително, ще ги помоля за техния глас на 27 октомври 2019 година, за да бъдем повече общински съветници с номер 25.

 • Благодаря и успех , инж. Костов!

                                                      Интервю на  ИРИНА КИРИЛОВА

                                                                                                      ТРАКИЙСКИ СВЯТ

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от 1
01 Октомври, 2019 | 19:11
Напиши отговор
Оценка: -1  +16
Супер си Нено, само така дано в следващия съвет пак да те има
Анонимен
#2 от Два пъти супер
01 Октомври, 2019 | 19:47
Напиши отговор
Оценка: -1  +17
Ненко, трябваше да кандидатстваш за кмет. Нямаше да крадеш, защото имаш, всичко ти е ясно, но успех, трябват ни такива съветници.
Анонимен
#4 от Мнение
01 Октомври, 2019 | 20:45
Напиши отговор
Оценка: -2  +24
Гатьо Султанов и Димитър Кацарски са много по качествени кандидати -с достойнство и мнение за разлика от миромирката любезна лицемерка.
Анонимен
#5 от прав си
01 Октомври, 2019 | 21:01
Напиши отговор
Оценка: -1  +8
И двете момчетa са с експертиза,единия се махна защото има собствено мнение а в другия се усъмниха в професионалните му качества като специалист Приходи.Кандидатката им е “най кадърната”,за три мандата като съветник ще я запомня само че раздава балони на пазара.
Анонимен
#6 от Красново
01 Октомври, 2019 | 21:14
Напиши отговор
Оценка: -2  +6
Нов бардак със стари к.....и казах ви го преди една година това ли ще правите избирателите,още четири години облаги за калинки и протежета?айде вече стига де да видим на тези избори какво ще купят,хората ги научиха и ако не са ще им кажем.стига им толкова и най важното такива тяхни хора да знаете че и за вас ще има пари за СВЕЩИ
Анонимен
#7 от срам
01 Октомври, 2019 | 21:28
Напиши отговор
Оценка: -1  +23
Двете "специални" фирми са на калинката и кощилака.Тогава местните СДС,БСП и ГЕРБ взеха главата на Гатя и избраха миромирското недоразумение за Председател на Общ. Съвет.Както казва шефът на ГЕРБ-Хисар,когато е в алкохолна еуфория: БСП Хисар са моят частен кръжок !
Анонимен
#8 от miromir
01 Октомври, 2019 | 23:50
Напиши отговор
Оценка: -4  +7
щом толкова ви вади очите значи много ви е страх от нея......
Анонимен
#9 от Учуден
02 Октомври, 2019 | 06:48
Напиши отговор
Оценка: +12
Гледам билбордовете на калинкиния кандидат-кмет Найден Павлов и се чудя защо,аджеба, е протегнал дясната си ръка като за просия?..Пари ли ще иска от гласоподавателите?..Или просто ни казва,че " ще граби с пълни шепи от живота" ??????
Анонимен
#20 от Наблюдател
02 Октомври, 2019 | 07:45
Напиши отговор
Оценка: -1  +8
Незнам за Гатьо ,но Ива колкото барут хвърли за три четири дена то не бяха срещи ,хайдути,криви спици,прави спици,пенсионери-спрете я малко,до 27.10 има много време ще каталяса.Затова,че буди досада вече у хората с непрестанните си изяви няма да споменавам-по мила няма да им стане.С такъв ентусиазъм ако работеше и като председател на общинския съвет щеше да е номер 1,а тя какво направи през това време-купи си нов стол,че стария много и обивал на д....
Анонимен
#21 от Нов стол
02 Октомври, 2019 | 08:06
Напиши отговор
Оценка: -4  +5
Все Ива ви е в устата. Много яко ви пари нали?
Анонимен
#22 от хаха
02 Октомври, 2019 | 08:15
Напиши отговор
Оценка: -1  +8
Какъв трън в очите на хората може да е Ива. Само гледайки я на снимките и видеата, лицемерието и фалша си личат.
Анонимен
#23 от Генчо Каскетов-Путаната,наследник на Пена Буйнузовски-гробокопачът на БСП в Исаря
02 Октомври, 2019 | 08:26
Напиши отговор
Оценка: +13
Голям хОй ще лапнем на тези избори ! Хората знаят,че сме подлоги на калинката и плешока.И помнят всички наши предателства и мерзости спрямо нашите избиратели ! А нашата кандидат-кметица,семплата женица с изсуления задник,даже миромирци не я искат !
Анонимен
#24 от име
02 Октомври, 2019 | 09:06
Напиши отговор
Оценка: -9  +4
Като гледам интелекта на коментиращите от сега е ясно,че Гатьо кмет няма да стане,дано влезе някой от листата за съветници.
Анонимен
#25 от до име
02 Октомври, 2019 | 10:05
Напиши отговор
Оценка: +9
Не разбрах какво общо имат Гатьо и съветниците със простите коментари на провокаторите,които са умрели от страх ! Отсега са полудели от шубе екипът им да не завладее общинската власт и да разнищат далаверите на Пеновци,Пенчовци,Гавраиловци,Кукувичаровци,разни Пенки и др ! ха ха ха
Анонимен
#26 от Ясно, по- ясно
02 Октомври, 2019 | 10:35
Напиши отговор
Оценка: +12
Ами то всичко е ясно от това интервю. Ненко Костов е бил съветник на народа, а не на групировките. Такива трябва да са всички в Общинския съвет. Да не се уговарят по хотели и ресторанти как да провалят общинските дела.
Анонимен
#27 от Най- ясно
02 Октомври, 2019 | 10:48
Напиши отговор
Оценка: +13
Има преференции - Ненко Костов може да бъде в Общинския съвет !
Анонимен
#28 от Социалист
02 Октомври, 2019 | 12:23
Напиши отговор
Оценка: -1  +13
Кандидатката от Миромир издигна лозунг -За открито и честно управление.Искам да я попитам честно ли е ,че заради нея промениха правилника на БСП,които гласеше,че член,който е бил 3 пъти общински съветник,няма право да се кандидатира за четвърти мандат??? Не се ли наяде?
Анонимен
#29 от въпрос
02 Октомври, 2019 | 12:52
Напиши отговор
Оценка: +10
Някой знае ли дали Прокуратурата вече е сигнализирана за престъпленията на д-р Аександров по чл.313 от НК ?
Анонимен
#30 от Семплата женица е била 12 години общински съветник !?!?!?
02 Октомври, 2019 | 12:56
Напиши отговор
Оценка: +8
И какво е направила за тези години ????
Анонимен
#31 от хахахаха
02 Октомври, 2019 | 13:02
Напиши отговор
Оценка: +5
Социалистът е напълно прав. И не само това се промени, още много неща не са както преди. В момента партията е явно само Ива Вълчева. Няма кандидати за кметове на селата, няма кандидати за общински съветници. Цялата партия се е устремила към победата на Ива, а "цялата партия" в моемнта е трима човека - председател, кандидат кмет и кандидат заместник-кмет.
Анонимен
#32 от Къде е Пенчо?
02 Октомври, 2019 | 13:14
Напиши отговор
Оценка: +13
Това момченце с детско личице е и мазна усмивчица се оказа най-вредното същество в хисарското БСП! Унищожи партийната структура в полза на калинките и да не си разваля рахата. Иначе се пише лидер. Какъв лидер си ти, бе, вчерашно.....
Анонимен
#33 от социалистическа партия БП
02 Октомври, 2019 | 13:17
Напиши отговор
Оценка: -1  +4
Оставете Ива на мира.Има много по-компрометирани кандидати за кметове.Моля бъдете по- въздържани.
Анонимен
#34 от пожелал успех
02 Октомври, 2019 | 13:23
Напиши отговор
Оценка: +7
С Ива може да се работи,лошото е че показва работа с другия отбор.
Анонимен
#35 от Сеир
02 Октомври, 2019 | 16:14
Напиши отговор
Оценка: -2  +9
Брех тази Ива,много е активна.Отиде да си прави пр чак с болния Ламбо.Очаквам до края на кампанията новина “Ива Вълчева полетя в космоса”
Анонимен
#36 от Ненко Праведнийй
03 Октомври, 2019 | 08:19
Напиши отговор
Оценка: -19  +7
Ненко явно разчиташ на късата памет на хисарчани и на това че по селата не те знаят от преди Хисарчани не са забравили-ти си крадец на ток , саможивник и натрупал капитал като си копал гробове. Омразен си на Господ , ти който посегнал си на хорските гробове ... ненко --- римския гробокопач Внимавай да не навехнеш някой пръст бързайки да изтриеш коментара хахаха
Анонимен
#37 от Ненко Костов
03 Октомври, 2019 | 08:50
Напиши отговор
Оценка: -13  +22
Е, колега не така грубо де. На хората нищо не съм навредил. Гробокопач...други копат гробове на гражданите, обсебвайки земите им и искайки опрощаване на данъците. Омразен на Господ....Не е вярно. Храм на Господ съм направил в Мътеница. Крадец на ток......Някои манипулираше електромерите в Хисаря масово, но само един е изправян пред Темида и оправдан на всички инстанций. Досещай се чия е била поръчката. Освен това още не съм кандидат за КМЕТ.
Анонимен
#38 от все честни
03 Октомври, 2019 | 11:05
Напиши отговор
Оценка: -3  +3
И за какво ви беше Вельо,който не изтрезнява.Доведете го в Старото дето го хванахме да краде царевица.
Анонимен
#39 от и нищо не правещи
03 Октомври, 2019 | 11:44
Напиши отговор
Оценка: -6  +2
За хората дето гласуваха за теб какво направи кажи , не само да дъвчеш едно и също.
Анонимен
#40 от платен мангал
03 Октомври, 2019 | 11:44
Напиши отговор
Оценка: -1  +13
За какво ти е да идва Велко, виж си Кмета в Старото, който помогна на Калинките да откраднат Стопанският двор.
Анонимен
#41 от Ненко Костов
03 Октомври, 2019 | 12:10
Напиши отговор
Оценка: +13
отговор на #39 »
Кажи какво направиха за теб хората дето са по три и четири мандата в Общината? Аз бях 4 години на трупчета заради жалби от твойте фаворити с по няколко мандата. И вземи си напиши името, за да знам с кого контактувам. За мойте "грехове" всички знаят в Общината.Аз платих висока цена. Дай да те видим теб кой си? Осветли се! Имам усещането, че си подлец без ИМЕ.
Анонимен
#42 от Бай Неч страхливец
03 Октомври, 2019 | 13:14
Напиши отговор
Оценка: -17  +7
Защо триеш коментари бе Нено? Нали си смел мъж бе? Страх те е от един въпрос а тръгнал града да оправя. И се погледни ти и тогава говори за другите... Кажи ми какво работиш с какво се занимаваш откъде си изкарваш хляба?имаш ли 1 ден трудов стаж в живота? Много е лесно като ощипана мома да триеш коментари. Поръчковата медия поръчкови журналисти. А ти Нено какво направи са 4 години, само се оправдава с калинки и машинки ама истината е че и двамата сте един дол боклуци гнусни.
Анонимен
#43 от къде ви е кандидата
03 Октомври, 2019 | 13:30
Напиши отговор
Оценка: +2
отговор на #40 »
Издигнете кандидат де! Само лайкучки
Анонимен
#44 от Ненко Костов
03 Октомври, 2019 | 14:37
Напиши отговор
Оценка: -1  +11
отговор на #42 »
Моля, за пореден път да си напишеш името. Не е честно така да дебнеш в тъмнината. Що се отнася до моя осигурителен трудов стаж е повече от 20 години, а трудовият повече от 25, ако разбираш какво ти говоря. Първата ми фирма е регистрирана в София в далечната 1994 година с адрес на уравление в София. След нея имам придобити още три компаний, били то в съдружие и ли не, на които сега съм едноличен собственик. Нямам нито една фалирала фирма, като всичките ми носят приходи и печалби, да чукна на дърво.Ако те итересува колко като количество на положен труд с часове и енергия бих го сравнилс 40 години трудов стаж на един държавен служител без да обиждам всеотдайните.
Анонимен
#45 от нищо
03 Октомври, 2019 | 14:41
Напиши отговор
Оценка: 0
отговор на #42 »
АМА ОТ ГОЛЕМИТЕ
Анонимен
#46 от П.С Ненко Костов
03 Октомври, 2019 | 14:51
Напиши отговор
Оценка: -1  +1
Забравих. Този отговор е за такива като тебе, скрити подлеци.Навремето в началните години на демокрацията един мой приятел, който вече не е между живите, МИР на ПРХА МУ!!! БОГ ДА МЕ ПРОСТИ!!! Стефан ЯНЕВ-девятката, на зададения въпрос отговаряше: Чу..м ........................и тя ми дава пари.
Анонимен
#47 от по-позитивно бре! Не се плюйте,да чуем кой какво ще прави през мандата
03 Октомври, 2019 | 15:21
Напиши отговор
Оценка: +4
Така ли преминава кампанията?В рекламните си материали е добре партиите да си сложат по един чадър да се вардим от плюнките между кандидатите.
Анонимен
#48 от nero
03 Октомври, 2019 | 16:33
Напиши отговор
Оценка: +4
Ех, Соте без тебе кавърмата не е сладка. Къде се загуби? Ти си финала на всяка манджа.Добронамерено.
Анонимен
#49 от Курсултан Балтасиклиев /братовчед на шейх Ал та Фанах ал та Ибах /
03 Октомври, 2019 | 17:33
Напиши отговор
Оценка: +3
Бай Неш,не се ядосвай на анонимни прикрити хомосексуалисти.Сигурен съм,че пасивнягата може да върти по-яки миняги даже от Чочолина.Ако покойната девятка беше жив,щяхме да сме страхотен отбор.Не ти говоря за политически такъв.
Анонимен
#50 от Приятел
03 Октомври, 2019 | 18:15
Напиши отговор
Оценка: +2
Бай Неч е пич,оставете го намира,всеки крадеше ток,няма кво да се лъжем.А Стефан Девятката бе култова личност и много ме кефеше
Анонимен
#51 от Кметове и общински съветници
03 Октомври, 2019 | 18:43
Напиши отговор
Оценка: -1  
Мъж влиза в секс шоп. Добър ден. Надуваеми кукли на кметове и общински съветници продавате ли?
Анонимен
#52 от Ирина
03 Октомври, 2019 | 19:56
Напиши отговор
Оценка: +12
Уважаеми читатели, благодаря ви за активността! Разбирам колко е интересен за вас Ненко Костов от десетките коментари. Четете ни все така, ние спим спокойно, защото знаем, че вие сте на нашия бряг. На отсрещния са други хора, които вие не обичате, защото знаете всичко за тяхното участие в управлението.Пък и не смеете да минете, защото реката е дълбока и ще се изподавите.
Анонимен
#53 от Ангел Данчевски
03 Октомври, 2019 | 20:57
Напиши отговор
Оценка: -1  +3
Бай Неч що ти трябваше тая политика интелигентен човек си заможен, добре знаеш че е мрьсна работа заеби ги да се оправят малоумниците, живей си живота че минава бьрзо само ядове и простотии в тая кампания с калинката е ясно че не можеш да се справиш ще коли и беси докато не го убият някьде за 50лева няма да го убият за милиони ще изльже някой сиромах за 50 или 60лева и ще получи ножа в корема,
Анонимен
#54 от Йоан
04 Октомври, 2019 | 00:56
Напиши отговор
Оценка: +13
Бай Неч е със светлинни години преди такива сиви мишлета, които се опитват да очернят името му. Волът рие, пръстта на гърба му пада! Лисицата си казала, че гроздето било кисело, не можела да го стигне. Не надничайте на другите в канчето, гледайте своето, смешници... Вие бъдете щастливи, че има такава личност, истински без маска. За политиката има кой да се напъва...
Анонимен
#55 от пенка ганева
04 Октомври, 2019 | 07:53
Напиши отговор
Оценка: +14
Аз мога, аз искам.Всички видяхте какво направих. Не те лие срам бе жена?Не се ли срамуваш?Колко телевизии се занимаваха с теб. Добре, че беше от управляващата партия иначе щеше да си в затвора.Погледни си семейството,децата. Ами тези дето сте ги накарали с онзи Бойко да се изправят до вас, да им се начуди човек с какъв акъл са се съгласили.Виделинка я знаем.Беше още малка когато мастурбираше скрита зад прозорчето.Сега я научихте да краде, но скоро ще има възмездие.В Хисаря няма кои да излъжете, тичайте по селата.Всички знаем кой направи проектите преди това ,а ти Пено дойде след него да ги окрадеш.Сега знаете. че има за 20 милиона готови проекти от Дойкова и затова се напъняш така.Всички знаем, че си с онова джудже калинката и преуспелия бизнесмен кандидат за Кмет Найден.
Анонимен
#56 от :)
04 Октомври, 2019 | 08:30
Напиши отговор
Оценка: +7
Кметовете ги оправихме, ами Вие помисляли ли сте какъв ще е съставът на новия общински съвет?!?
Анонимен
#57 от Ще гласувам за Гатьо
04 Октомври, 2019 | 08:33
Напиши отговор
Оценка: +16
Не съм чул Гатьо да е откраднал на някого земята,да е крал от хисарските проекти,да са му давали на безценица общински земи,да е попълвал фалшиви документи и др.Да не забравяме,че бившата кметица Пенка Ганева,малко след като мъжа й се самоуби,срещна “любовта на живота й “ и любовникът й беше изпълнител на големи проекти в общината и завлече много фирми с пари !Хора,помнете и внимавайте за кого гласувате !
Анонимен
#58 от Коректор
04 Октомври, 2019 | 08:38
Напиши отговор
Оценка: +10
Известната любовчийка Пена Ганева вече беше срещнала любовта на живота й когато мъжа й се самоуби.
Анонимен
#59 от Бойкот на Ганева и калинките умират
04 Октомври, 2019 | 09:41
Напиши отговор
Оценка: +8
Дали имат връзка двете неща? Може би един кандидат за кмет И.И. знае задълбочено ли беше разследването
Анонимен
#60 от само ги погледнете
04 Октомври, 2019 | 10:33
Напиши отговор
Оценка: -1  +11
Всичките слуги на калинките.Сурчев директор на проекта за 33милки най- голамата кражба в Общината, Виделина Попова работила в Общинта ,откраднала имлячният регистър ,предоставила го на калинките и онзи Стоян Стехов сега очертават нашите ниви в комбина с калинките и онази оФца на кооперацията Величка, Ангел горския- криминално проявен участвал в разграбването на Общинската гора загуби 600 хил лв. манипулирал изборите в Красново.Боян доктора слуга на Калинките регистрирал и прикриващ несъществуващите им животновъдни обекти и несъществуващите крави, за които получават субсидя 1000 лева на глава.Стоян Найденов участвал в ПТП със смъртен случай на предишните избори и опит за прикриване,Богдан Бедняка заверил стотици пълномощни без да присъстват собствениците на земи в село Черничево,и още 4-5 човека на които да се чудишкакво правят в тази ОПГ организирана от Б Г и П Г.Скъпи съграждани огледайте се малко Преди да гласувате помислете.Политическата обстановка в държавата се променя.
Анонимен
#61 от любознателен
04 Октомври, 2019 | 10:35
Напиши отговор
Оценка: +10
Нека някой, дето знае истината, да разкаже каква измама направиха хората на Ганева в Красново, та "спечели" изборите срещу Пирянков.Защото информацията от всички сикове беше,че Пирянката е победил паничерската корва.Моля,ви.
Анонимен
#62 от Помня
04 Октомври, 2019 | 10:52
Напиши отговор
Оценка: +14
Пирянков водеше на втория тур и чакаха само резултатите от Красново. И тогава се разбра, че в Красново гласуват след обявения час за изборния ден циганите, които вкупом пристигнали / а защо след 19 часа и кой ги е подтикнал да гласуват и срещу какво?/ и гласуваха до 21 часа. Протокола се писа три часа и как е написан, те си знаят.Така Пирянков изгуби изборите за втори мандат и кмет стана Пена.
Анонимен
#63 от до Помня
04 Октомври, 2019 | 13:06
Напиши отговор
Оценка: +8
Защо не извикахте някоя телевизия, за да покаже как се гласува в нарушение на правилата? Или поне да бяхте извикали повече хора да ги видят и освиркат? Те на това разчитат, че ще си мълчите.
Анонимен
#64 от помним
04 Октомври, 2019 | 13:58
Напиши отговор
Оценка: +14
Защото Хисаря биеше Пловдив по европроекти и понеже Пирянков е труден за манипулиране и нямаше как да се краде на бушана цялата власт на ГРОБ беше впрегната за да спечели Пена. а Пена е алчна и пр ...та.
Анонимен
#65 от голяма работа
04 Октомври, 2019 | 14:26
Напиши отговор
Оценка: -1  +8
Прочетох днес че Бай Неч имал 3 ли 4 ли компании, голяма работа.Я вижте Наско калинкат с колко компании е свързан.
Анонимен
#66 от калиция СДС-АБВ
04 Октомври, 2019 | 15:08
Напиши отговор
Оценка: +15
Днес гледам в гр Хисаря всичко е посиняло от плакати, викам си на акъла еийй това СДС, яко работи. Виждам 6 билборда на един господин Найден Павлов, кандидат за кмет. Зачудих се. Кой беше този от къде е, позната физиономия ми е? Къде живее? Трябва да не е нашенец? Чудих се, чудих се и един познат ми помогна.Това казва е кандидата на калинката за кмет от АБВ. Живее в Пловдив, има фирма за строителство, но баща му движи нещата, Павел се казва. Избрали него, защото не го познават в града и бил ново лице, още не бил изцапан. Стана ми много смешно !!!! Та нали калинката го издига, какво ново лице, като веднага се е сложил след него. Това е достатъчно да бъде омърсен за цял живот.И да го пита човек, като си отишъл в Пловдив, какво знаеш ти за Хисара, та да те изберат хората.Всеки път калинката използва млади и не много популярни хора за да може този плъх да влезе в Общинският съвет ; Шогуна ,Борис Витев,сега Найден. Родителите им ходят, като обезумели да се тръшкат по къщи и работните места,да се молят за децата им да влязат съветници.Жалко,много Жалко мили съграждани!Мислете преди да вземете вашето решение.Тук има схема!
Анонимен
#67 от буламачът сдс абв...Дървено Желязо
04 Октомври, 2019 | 15:27
Напиши отговор
Оценка: +10
Познавам бащата на Найден-калинкината кукла на конци.Червен си е отвсякъде.Не се отличава с много акъл.Но не е толкова алчен като сина му.Само олигофрените не разбраха,че като тръгнеш след калинка,стигаш до лайната.Те,насекомите ,много обичат да кацат върху говна.Найденчо да се приготви да изгори с десетина хиляди лева за тоя дето духа.Да му е чИститУ.!
Анонимен
#68 от ДФЗ пловдив
04 Октомври, 2019 | 15:38
Напиши отговор
Оценка: -1  +14
отговор на #65 »
Калинката е свързан с 13компаний и 27 близки и роднини,също и подставени лица, защото субсидията до 300 декара е +15 лева. на декар. Дори и възрастната леля Тотка Куковска е земеделски производител и участва в протоколите за преразпределение на белите петна умишлено изоставени от кооперацията на подлата Величка. В списъка ще видите Виделина Попова ,Копчо, Ивелини 2бр, Мекита 4 бр, католици няколко бр. да не изброявам по имена,корджака и жена му мечето и жена му......Незнам ДАНС какво търси при Миньо Стайков в савойклуб за свързани лица ,а ми не мине през Агрокомерс-98,чудна работа.
Анонимен
#69 от Въпросче
04 Октомври, 2019 | 17:28
Напиши отговор
Оценка: +10
Как така една треторазрядна парцалеса като Даниела Пирянкова,която не знае ОСНОВЕН ЗАКОН в Държавата,че МВР служители като брат й Калин не могат да бъдат членове на НИКАКВИ изборни комисии е била юристконсулт в общината !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?----------------!?!?!?!?------И сега е водач на листата на ВМРО за съветници и ще дава акъл на останалите !?!?!?---------------!?!?!?-----Жалко за Митко Кацаров.Имаше огромен потенциал, до тогава,докато без да се усети го превърнаха в патерица на ганевакалинковите подлоги .!..Откакто разбра ,че ще бъде мюре , ходи като ударен с мокър парцал..Язък за момчето.Старите хора казват:кой каквото си направи, друг не може да му го направи.!
Анонимен
#71 от яко кражби
04 Октомври, 2019 | 22:32
Напиши отговор
Оценка: +11
По ганево време когато яко се крадеше и злоупотребяваше с земите един ден отивам да си взема пратка в еконт който тогава беше до прелеза, и вътре онези педалчета иванчо и стоянчо стехови със зализани и замазани коси ме накараха да имитирам някакъв подпис върху договор за наем на земя. Тачката вика че го заболяло да подписва вече 100 договора. Гласувайте пак за Ганева, за да могат да се върнат всички тия боклуци начело и с виделина и брат и онова гейче. Имам чувството че само коври и джендъри в тая община мамка му. Па сега се сетих и за оня секретаря дето беше Жутев. Тоя освен че не можеше два лафа да върже поне си намери любовница в общината оная главната финансистка......абе то беше само любовни драми и сериали.
Анонимен
#72 от . Хазарт бачо
05 Октомври, 2019 | 11:19
Напиши отговор
Оценка: +6
Аз викам да дадем преференции за виделина да стане общ. Съветник за да може да взима някакви пари за да дава на мъжа и да ги пука по игралните зали, защото той не излиза от там
Анонимен
#75 от До администратора на сайта
06 Октомври, 2019 | 16:27
Напиши отговор
Оценка: -4  +1
Много ме изненада факта, че вашите читатели са едни и същи. Нямат какво да пишат и копират стари постове от други статии, а вие триете неудобните за вас коментари. С каква цел е това!? Да не се изпуска никой от интригата или умишлено насочвате вниманието към някой определен. Идеята на информационните сайтовете не е ли да информират гражданите за случващото се, от това което чета излиза, че е друга. Да вкарват населението в заблуждение. Моля пишете за достойните хора. Оставете помията на прасетата
Анонимен
#82 от администратора
06 Октомври, 2019 | 18:39
Напиши отговор
Оценка: -1  +8
Моля, спазвайте добрия тон.Статийте са за политика.Споделяйте сексуалната си ориентация в сайтовете за запознанства!!!
Анонимен
#83 от До #61
07 Октомври, 2019 | 09:50
Напиши отговор
Оценка: +9
Каквато и сега е подготвена-регистрация в Красново и не само на десетки жители преди месеци и които ще участват на изборите. После пак ще си сменят местожителството.
Анонимен
#84 от Кошмара на Калинките
14 Октомври, 2019 | 23:59
Напиши отговор
Оценка: -2  +7
АБВ +СДС +ВМРО= ГЕРБ Критичната маса , вече изригна и скандала между Бойко Гавраилов " Ябанджията" и Атанас Куковски" Калинката" е вече кристално ясен факт, за тези двамата изхода от изборите е ясен ,или победа или аут от гнездото на държавните и Общински кражби. "Ябанджията" ,завалията така го е закършил, че Бойко Борисов , чака с червения картон в джоба на изборната риза, една издънка и" но мъни ноу лайф" но също и аут, Цветан Цветанов го няма да го пази, и да клепе нормални граждани в Парламента .Кандидатката за Кмет Пенка Ганева , не е споделила с никого ,как се прекратяват договори в полза на Калинките , които ще и изиграят много лоша шега на тези избори, прокуратурата ще има много работа ,но не само Пловдивската... "Калинката" е на прага на оцеляването в обществения партиен ред, представете си този" шушон" да не е съветник, какво точно е съветвал хората, разказа подробно Общинския съветник от НФСБ , Инж. Ненко Видолов Костов, ясно и подробно. Този Найден Павлов, ясно не ял попарата на Калинката , поради факта, че ще си даде мястото като съветник, ако не се класира за кмет в тези избори. За Кацарски като кандидат , остава сам избора му, да заложи на" куцата кобила", вкаран в дясното платно , прави крачка назад от миналите избори. Чудя се задължително ли трябва, да си всичко и по всяко време, дори и да заемаш високи постове в някоя партия? Явно избирателя много се впечлява от едни крадци на имоти и далавери с общински пари и власт. За да има чисто и прозрачно бъдеще Община Хисаря , сменете 90% от всички съветници и дайте шанс на нов кмет Едно добро име за мен е Гатьо Султанов, човека който изпълни дълга си в Общинския съвет и отказа да се подаде на Калинко-Бойковия-Пенчов корумпиран контрол. Гласувам за Гатьо Султанов и неговата листа с пълна съвест, че нещата ще се променят! А вие избиратели, гласувайте за тези които са се доказали в битка , защото синьо и червено отдавна вече са в миналото!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.