ХИСАРЯ СЕ СЪБУДИ...

26 Януари, 2018
5 коментара

Анонимен                                       Ненко Костов-съветник от НФСБ

                                  Желая да отговоря на някои повдигнати въпроси

1. До сега имам 2 отсъствия от заседания на Общинския Съвет.

2. Когато Пенчо Шапков предложи общинските съветници да се откажат от половината си възнаграждение, инж„Вълко Макавеев предложи да се ОТКАЖЕМ ИЗЦЯЛО ОТ ПАРИЧНИТЕ СИ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯ!!! 

Аз напълно подкрепям неговото становище! Познайте кои се почувстваха като ударени с мокър парцал!?

3. Д-р Недевски направи най-разумното нещо,като каза да се увеличи курортната такса,която в момента е 40 стотинки на ден,до около 60 стотинки на ден,и така да се открият не половин, а цяло место за почистващ персонал по селата!! Пак познайте КОИ скочиха И срещу това! 

И последно. Адвокатите на НФСБ в момента уточняват юридическите казуси, с които ще искаме от ОИК-Хоисаря да се прекратят правомощията на Пенка Ганева като общински съветник, заради системното й неизпълнение на задълженията й!

Анонимен                                                  Времето идва

Голяма цигания в тази мила, красива и зелена община Хисаря! Ганева не ходи на сесиите, бай Неч подгонихте. Като е отсъствал извадете една официална справка и я публикувайте. Какво тука, ела пък да ти кажа. Дрън-дрън! Купил бил хотел. Има пари купува, купете и вие. Ма много клюки в тези коментари, бе! Ако имате документи, вадете ги.

Тука работите само по слухове, догадки, недомлъвки и то анонимно. Те Ненчо и Миро ще излязат и ще кажат бай Неч ни даде 20000 лева за гласове. Ей го оня депутат от БСП Манол Генов, има факти и доказателства, отива на съд. Дайте и вие доказателства и Ненко на съд.

Хисарското БСП така се е разложило, че вече взе да мирише от към главата. От прекомерно гушкане с ГЕРБ скоро може и рожба да се пръкне. Тя всъщност рожбата се пръкна и не една, а много и те миризливи като родителите си. Вместо да се скрият някъде Пенчовци, ганевци и всякакви, те рипат, че и акъл дават и клеветят. Скоро ще духате супата, момчета и момичета!


Анонимен                                                       nenko kostow

Наистина, Атанас Куковски отсъстваше първата година 5 пъти, но едната сесия беше нередовна, иначе щях да сезирам ОИК. Накрая се намери ПОП Кръстьо в неписаната коалиция "промяна" и го предупреди да дойде на сесия, че бай неч, щял да му иска прекратяване на правомощията. Нали тогава Куковски водеше дело срещу мен за 20 000 хил. лева не имуществени вреди породени от "заканата с убийство с думи". 

Жалеше се в съда, че заради мен, който стоя срещу него, му било неприятно да посещава сесиите на Община Хисаря, жалеше се, че не може да изпълнява задълженията си в къщи.....сложил си бил паник - бутон. 

Бойко Гавраилов обясняваше в съда, как това не бил онзи Атанас когото познава, а когато пътували до София по партийни задачи, той спял в колата и бил, като болен и неадекватен.

Петко Кисьов и той даваше обяснения, но на никои не му стана ясно защо е там. На съдията по делото обаче му стана ясно, че в същия период ново забогателият бизнесмен и Общински съветник е избивал комплекси и е лекувал "страха" които придобил от думите, изречени от мен със скъпо струващи екскурзии до далечни острови. 

От цялата работа висях 4 години по дела, разбрах, че съм сам в този Общински съвет, няма никаква коалиция "промяна " само юриста на Общинския съвет ме подкрепяше, но за съжаление и нея вече я няма, но Бачо Пено беше принуден да си подаде оставката като секретар на ОИК. Сега неговото място се заема от млад интелигентен човек. 

Съжалявам само, че го пожалих и не го дадох на прокуратурата за неверни обстоятелства по декларацията, като по този начин се е облажил с доста Общински пари. В крайна сметка и прокуратурата не пожела да се самосезира, както обича да го прави друг път от предавания и вестници. 

Тогава всички дами и господа, които стоят срещу мен мълчаха и го прикриваха, за злоупотребите му, а само няколко дни след това същите тези хора " Г-дата, Витев, Куковски, Пендев, Найденов, Александров, Гавраилов и Ганева " се събраха в незаконно построения хотел "ЦЕНТРАЛ" на ул АУГУСТА № 3, за да изфабрикуват поредната клеветническа жалба срещу мен. Също искам да припомня на всички, че в календара имаше 2013 г., имаше 2015г а днес сме 2018г, след 2г. ще бъде 2020.


Анонимен                                                           КГБ 

Ало, кажете защо калинките и джендър групата на Пенчо/ка/ не са приели бюджета? Какво ни отвличате вниманието с бай Ненко. Той е един и като такъв нищо не може да постигне с един глас. Вие кажете защо джендър мнозинството гласува против обществото?

Защо нямаме бюджет? Това е сега въпроса! Да има или да няма! Дали нещо не ви угодиха относно лапачката или просто ей така, да правим на инат? Нали разбирате, че като биете по кмета, биете по нас, а ние рано или късно ще ударим вас. Колелото се върти, неуважаеми госпожи и господа, неуважаеми представители на трети политически пол, неуважаеми транспартийни, гейпартийни, интерпартийни и други неуважаеми общински съветници, негласували бюджета на общината. 

Времето ви изтича неумолимо. Колкото и да сте силни икономически, поне някои от вас, не можете да стъпите на врата на всички. Запомнете го това!

Рахова, Мустакова и двете уж произхождате от народа и се кълнете в народа, осъзнайте се докато е време. Рахова вече залязва, но Мустакова е в началото, да не залезе преждевременно. Ако искате да оставите поне добър спомен, помислете с Пено ли сте, с Пенчо ли сте, защото тях не ги интересуват хората. Пено си го знаем, а Пенчо върти ....................................................................., за да се запази на сцената, но няма да е за дълго. 

Мислете с главите си, а не за партийната или за незнам каква повеля, защото хората не са толкова прости за колкото ги мислите. 


                                      ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА!!! КАКВО ЛИ СЕ СЛУЧВА ДНЕС В ХИСАРЯ?

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от До сайта
26 Януари, 2018 | 11:55
Напиши отговор
Оценка: -4  
Не ни обиждайте ние сме будни а и гледаме кои какво прави а това че вие спите не е наш проблем а по лошо че слугувате на всички за пари
Анонимен
#2 от ...Какво сабуждане „бе????
26 Януари, 2018 | 22:01
Напиши отговор
Оценка: +1
На МИГ -ХИСАРЯ са отпуснати 7000 000 лева...И/ ще ги разпределя !?
Анонимен
#3 от Добро утро
27 Януари, 2018 | 10:20
Напиши отговор
Оценка: +2
отговор на #1 »
Ти си буден колкото да напишеш нещо под диктовката на някой от групата БСПГЕРБ. Нарочно я изписвам слято, за да се вижда, че те от години са едно и също тяло в община Хисаря.
Анонимен
#4 от Будител
02 Февруари, 2018 | 08:53
Напиши отговор
Оценка: 0
Настоявам за проверка, на всички проекти реализирани и разплатени през времето, когато Пенка Ганева е била кмет на Община ХИСАРЯ ,това управление, няма как да избяга от измамите, които извърши със Европейските проекти а и незаконните продажби на Общински имоти на ,на близки и приближени, от Общински съветници ,любовници и роднини. Кражбите възлизат на 10-15 милиона лева. В Община Септември върви проверка на Прокуратурата , искам да сезирам ОП Пловдив да разпореди аналогична проверка и за Община Хисаря, сигурен съм, че те няма да бъдат разочаровани и ,че целта ще оправдае средствата. Автомобилния парк на замесените в тези проекти възлиза на 2-3 п.милиона лева. Закона сега го позволява.
Анонимен
#5 от Истината ,на бай Неч...
06 Февруари, 2018 | 12:48
Напиши отговор
Оценка: -1  +2
отговор на #4 »
Ние ,нищо не разбрахме,кога казваш истината в сайта или в Общинския съвет ,където почти нищо не казваш....освен да се жалиш ,че на теб, не са ти разрешили ,да строиш.Много си смел и явно много мразиш ,калинките и съветниците от БСП ,това е много ясно от сайта ,няма нужда от допълнителни обяснения.Признай си поне ,че те изкефи Пенка Рахова -защото само тя до сега постави Вуйчо ти на място ,не спестява нищо и на Ганева , и нарича проблемите с истинските им имена ,затова дойде да я поздравиш след сесията като ,много други.Жалко ,че гражданите нищо не разбраха за препирнята, а тя беше точно в техен интерес.Спестихте пак срама на бившия първи и се оправдахте както винаги с БСП-то.Ако наистина искаш, гражданите да се събудят, разкажи им точно ,кой какво казва ,не овъртвай .Защо изопачихте искането на БСП да се намерят средства за селата- нали всички бяхте уж съгласни, пак намесихте 75-бона ,Данчо ,което не е истина .Ех бай Неч ,ех бай Неч ,не ни помагаш на нас гражданите ,но имаш добър учител....продължавай....но внимавай,защото и ние ги знаем ..."патриот е душа дава ,но не свойта душа дава ,а душата на народа..."
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.