Дали има съмнение в това кой е по–подходящ като бъдещ кмет на Община Хисаря!

30 Октомври, 2015
5 коментара

Дали има съмнение в това кой е по – подходящ като бъдещ кмет на Община Хисаря?

  • В морален план Г- жа Дойкова води убедително спрямо Ганева, защото при Ганева това качество, наричащо се морал,  липсва и то без коментар...

  • В  персонален план Г-жа Дойкова не е марионетка на разни крадци на имоти, каквато е Ганева.

  • В  гражданска осанка, интелекта на  Г-жа Дойкова е в пъти повече от този на Ганева, която има доста голяма трудност да се справи в речта си с българския държавен език,  а ученическия диалект прозира фрапиращо.

  • В  устрема да изпъкне , с постъпките си Ганева показва некомпететност в управленския си капацитет, който  граничи с фамилиярност към покровителите  ѝ.

  • В устрема си да се наложи, Дойкова показва  примереност, подплатена с желанието да оправи и реши нещата като рафиниран дипломат в рамките на позволеното.

  • В същия този устрем да се наложи, Ганева играе ролята на “блондинката“, която е завладяна от чувството на управителя, който ще изпрати адвокати да чистят след него.

  • Скромноста на Дойкова е пример на увереност, чувство, което тотално липсва при Ганева.

Ганева  не  информира, че 95% от проектите, които си преписа за свои, са започнати от предшествениците и, което показва, че е завладяна от чувство на фукня, което е признак на неувереност и липса на визия за бъдещето на община Хисаря.

Постановката,  написана сърцераздирателно и драматично, не е убедителна за средата на хисарската реалност, в която се развива  драмата “да ме изберете мен за кмет“!

Самохвалството,  изказано от нея, мирише на доста кисело и лошо.

Жителите на община Хисаря трябва да бъдат информирани,  за да вземат правилното решение за избора на градоначалник на община Хисаря.

Коста Стаменов

ЕТИКЕТИ: Хисаря днес.;

Коментари

Анонимен
#1 от До Коста Пифа
30 Октомври, 2015 | 14:14
Напиши отговор
Оценка: -6  +14
Уважаеми, господине! Моля преди да правите публикации да се научите да: 1. Пишете грамотно; 2. Пишете смислено; 3. Пишете поне 50% верни неща. Знам, че това е много трудно за човек, с основно образование, като Вас, защото реално с толкова престъпни деяния, мозъкът Ви е закърнял плашещо! Разбирам, че сте използвали всички сложни и чуждоземни думи, които Вашият титаничен мозък познава, но въпреки това поне да се бяхте постарали да си довършите титаничната мисъл. Видно е, че рафинирането не Ви е засегнало по никакъв начин. Останали сте си груб, недодялан и някак труден за разбиране. Но както и да е! Да сте жив и здрав, велики еквилибристе (ако знаете, какво значи изобщо това!)
Анонимен
#2 от Do #1
30 Октомври, 2015 | 15:55
Напиши отговор
Оценка: -6  +4
Господине(може би госпожо),позволявате си да обиждате хора, които не познавате. Наела ви е някаква инерция на всяка цена да изкарате Пена Ганева това, което не е. Нали не смятате, че хисарчани са паднали от небето и не знаят какво се случва четири год. в общината. Всчко се знае. И колкото и да се мъчите да и лъскате имиджа, няма да успеете. Хората не са прости, за каквито ги смятате, а и града е малък и всяка стъпка се следи.Когато някой иска да е публична личност, трябва да си понесе последствията.
Анонимен
#3 от До #2
30 Октомври, 2015 | 16:08
Напиши отговор
Оценка: -3  +5
Госпожо/ господине, под № 2 - само да попитам няколко неща: 1. Къде в коментара съм коментирала Пенка Ганева? 2. Защо решихте, че коментарът ми е в нейна подкрепа, че да ме нападате така? 3. Написаното е директно обърнато към г-н Коста Пифа! И всичко е насочено пряко към него. Очевидно Вие се опитвате да изместите центъра на същественото? Или може би г-н Пифа е дотолкова неграмотен, че не може сам да ми даде отговор на въпросите!!!! Искам да помоля г-н Пифа да вземе отношение, а не някои лъскачки/лъскачи като Вас да ми пишат глупости, нямащи общо с титаничният акъл на г-н Пифа! Айде спорен ден!
Анонимен
#5 от Оракула от Делфи
30 Октомври, 2015 | 16:57
Напиши отговор
Оценка: -4  +9
До недолюбващ :Кооста Пифа. Ти, който си толкова образован , като ти гледам късогледството , не си се развил за последните 36 години нито сантиметър.Останал си на същото онова ниво а годината годината е 1979. И какъв лъчезарен тон , да ти завиди цял свят, да трудно е да го разберете Коста Стаменов , защото ви натика в миша дупка , най -лошото, още не сте го изпитали....Труден бил за разбиране , като си тиква, как да не е труден , , недодялан бил ,ами всички са различни на този свят и ти , като толкова додялан не правиш изключение. Говорил" чуждоземни думи" , много си умен бе симпатяга, казва се чуждизми ,не се хващай на хорото ако не можеш да го играеш, и да пишеш тук, няма нищо общо, със това да учиш , хисарски момичета на проституция в Италия .
Анонимен
#6 от Facebook
01 Ноември, 2015 | 14:29
Напиши отговор
Оценка: -2  
Нормално ли е в изборния ден да се агитира във facebook?
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.