ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА БЪЛГАРИЯ НЕ ЗАЧИТА ЗАКОНИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

16 Септември, 2019
0 коментара

Ако в България има медии, гражданско общество и опозиционни партии (парламентарни и извънпарламентарни), още днес вкупом ще поискат оставката на председателя на НС Цвета Караянчева. Заради кортежа и безмислените й препускания и маневри по пътищата на България (на данъкоплатска издъжка), щеше да е траурен ден, в черно, да бъде помрачен първият учебен ден – едно българско семейство, с малко дете в колата, вече да не е сред живите!
И ако някой ме апострофира, че тя не е виновна за действията на НСО, опонирам аргументирано – ВИНОВНА Е! Защото тя се вози в този автомобил, катастрофиралия (и предизвикал катастрофа!), и като техен шеф (на кочияшите) е трябвало да поиска да спазват Закона за движение по пътищата, а не да се правят на батмани. Но явно тя се е помислила за жената-котка и е решила (че е във филма), че законите, които приема в парламента, не я касят, че е безсмъртна!
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА БЪЛГАРИЯ НЕ ЗАЧИТА ЗАКОНИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!
Оставка! Изобщо не ме трогва счупеното й нещо по тялото, което сама си е причинила от наглост, простотия и самозабравяне!

                                                                                                         Стоян Тончев

(Споделяйте! Никой няма нужда от апокрифни читатели!)       https://svobodnoslovo.eu

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.