Куриозно! Феновете на ЦСКА нахлуха на терена и прекратиха контролата с "Ашдод"

03 Август, 2015
1 коментар

В истинско меле се превърна контролната среща на ЦСКА с израелският тим. Гостите бяха изключително груби и си изкараха 3 червени картона след постоянни груби влизания в краката на играчите на ЦСКА. След третия червен картон и поредното брутално нарушение агитката на ЦСКА не издържа и нахлу на терена.

Феновете подгониха играчите на Ашдод, които тръгнаха да бягат към Борисовата градина. Като по чудо всички се измъкнаха след намеса на полицията.


ЕТИКЕТИ: ЦСКА;

Коментари

Анонимен
#1 от FAKT
04 Август, 2015 | 00:07
Напиши отговор
Оценка: 0
ЦСКА е отбора на Комунистическия Варшавски Договор, същия Варшавски Договор, който удави в кръв „Пражката Пролет”. # Вече сме членове на НАТО - кому е нужен ЦСКА ? # ЛЕВСКИ е отбора на Комунистическата Държавна Сигурност, същата Държавна Сигурност, която създаде „.Лагерите на Смъртта”. # Вече сме членове на ЕВРОСЪЮЗА - кому е нужен ЛЕВСКИ ? # Три милиона българи емигрираха на запад, търсейки спасение от сърпа, чука, петолъчката и терористите от бригада Чавдар. # Не е ли време да изхвърлим позорния комунизъм (и неговите емблеми ЦСКА и ЛЕВСКИ) на сметището ? ? ? ? ? ? ?
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.