Съединените щати и Израел ще престанат да съществуват; ще започне световен мир…

Автор: Няма коментари Сподели:

Белите шапки спечелиха тайната война за планетата Земя. Сега сме в междуцарствие. Обаче обществеността няма да види много, докато не приключи подготвителната работа за новите институции и световните норми. Публичните съобщения вероятно ще бъдат през есента. 

Въпреки това, ето грубите очертания на предстоящото: Корпорацията на Съединените американски щати официално ще обяви фалит. Републиката на Съединените щати на Северна Америка ще ги замени. Ще се построи нова столица, вероятно в Уинипег, Манитоба. Държавата Израел също ще престане да съществува. Тя ще бъде заменена от държавата Юдея. Първоначалните юдеи (подвеждащо наричани палестинци) ще управляват новата държава заедно с европейските имигранти. И двата народа ще имат равни права и гаранции за религиозна и лична свобода.

Съветът за сигурност на ООН ще бъде заменен със седемчленен Световен съвет. Вероятно седалището му ще бъде в Лаос. Членовете ще бъдат представители от Африка, Северна и Южна Америка, Китай и Източна Азия, с изключение на Китай (но включително Океания), Европа (включително Русия), Индия и мюсюлманския свят. Решенията по въпроси, засягащи цялата планета, ще се вземат с мнозинство. Всеки регион ще има право на вето, приложимо само за този регион. С двете изключения, споменати по-горе, съществуващите национални държави и корпорации ще продължат да работят както обикновено.

Процесът на прехода към новата система ще започне с юбилей. Това ще включва еднократно анулиране на всички дългове, публични и частни. Това ще включва и преразпределение на активи. Подробностите ще бъдат разработени публично с обратна връзка от хората, частния сектор, правителствата и други заинтересовани страни.

Ще има и трибунали за военни престъпления заедно с процес на истина и помирение, за да се гарантира, че престъпността, заразила толкова много правителства и институции, е изкоренена.

Функционалните части на Световната банка, МВФ, BIS и т.н. ще бъдат поети от новосъздадена Организация за планиране на бъдещето с меритократичен персонал. Всеки регион ще има свои отделни системи за бъдещо планиране.

Западният военно-промишлен комплекс ще получи нова мисия. Вместо да крадат ресурси за олигарсите, те ще защитават земния живот, включително човешкия. Това означава, че ще използват сила, ако е необходимо, за да спрат неща като унищожаването на тропическите гори и прекомерния риболов. Те също така ще преследват и унищожават транснационални престъпни организации, по-специално световните търговци на роби. Те ще бъдат подчинени на международното право и ще действат като правоприлагащо звено на Международния наказателен съд.

Решенията, споменати по-горе, са резултат от години на преговори между представители на Изтока, Запада, Севера и Юга.

За да направят всички тези промени възможни ще бъдат емитирани обезпечени със злато долари на стойност сто трилиона долара. Също така, веднага щом системите бъдат въведени, ще бъдат предоставени повече средства за започване на мащабна кампания за премахване на бедността, спиране на унищожаването на околната среда и след това масово увеличаване на количеството и разнообразието на живота.

Големият пробив, който направи всичко това възможно, дойде миналата седмица, когато Русия и Персия дадоха ултиматум на американските военни:

 

Или напуснете Израел, или го видете унищожен от ядрени бойни глави, доставени от хиперзвукови ракети.

Ето какво каза за ситуацията командирът на космическите сили на САЩ:

„Персия има повече от 30 активни ядрени бойни глави. Персия и Русия са единствените страни, които имат хиперзвукови ракети със скорост над 20 Маха. Израелците и американците нямат технологията да ги засекат, камо ли да ги прехванат.

Тази напреднала технология от Персия ще бъде предоставена на учените от военния съюз на САЩ (под ръководството на Тръмп) в замяна на мира в региона. 

Правителството на САЩ се съгласи да хвърли Израел под автобуса в замяна на тази технология.

Правителството на САЩ продаде Израел, но те трябва да се противопоставят на останалия свят.

Израел ще плати висока цена, когато ситуацията се разреши. Една независима палестинска държава рано или късно ще бъде призната от ООН. Най-вероятно е държавата Израел да престане да съществува и цяла Палестина [Юдея] да бъде възстановена отново.

Израел ще трябва да плати военни репарации на палестинската [еврейска] нация и да възстанови цялата нация без разходи за палестинския [еврейски] народ, което означава, че това, което остане от дълбинната ционистка държава, ще трябва да плати за възстановяването.

Освен ако първо не претърпи фатален инцидент, Нетаняху ще бъде в Хага, за да бъде изправен пред обвинения във военни престъпления. Той ще бъде признат за виновен и публично екзекутиран.

Има някои новини в подкрепа на тези твърдения.

Например директорът на ЦРУ Уилям Бърнс (на снимката) отлетя за Катар, за да се справи със една „ситуация, изискваща незабавни действия“.

[Figura] ()

Освен това за първи път от началото на геноцида на 7 октомври администрацията на Байдън спря да доставя оръжие на израелската армия.

От своя страна иранският външен министър Хосейн Амир-Абдолахиан казва, че международният натиск върху Израел да прекрати геноцидната война срещу ивицата Газа се е увеличил, което означава, че правата на евреите (палестинците) ще бъдат зачитани и че израелският геноцид в обсадената Газа ще приключи.

Международният наказателен съд също публично се готви да обвини израелското правителство във военни престъпления. МНС също предупреди Израел да не заплашва персонала му.

Ето какво каза източник от Мосад за ситуацията:

„Ционисткият аватар Нетаняху, който не е от еврейски произход, а е хазарски ционист, пее любимата си песен… антисемитизъм.

Нетаняху казва, че тъй като е евреин, Международният наказателен съд (МНС) НЕ МОЖЕ да издаде заповед за арест за него, защото това би било „антисемитизъм“.

Правейки това изявление, той само по невнимание намекна, че всички престъпници в Америка трябва просто да приемат юдаизма и след това, когато извършат изнасилване, убийство, кражба на коли, нахлуване в домове и трафик на деца, те могат просто да кажат на полицията: „Не може“ да ме арестувайте! Това би било антисемитско!“

Източници от полското разузнаване потвърждават, че „достатъчно доказателства са предоставени на МНС на поверителна основа, за да се издаде заповед за арест срещу Бенямин Нетаняху за военни престъпления и геноцид срещу палестинците. Съединените щати бяха принудени да НЕ се намесват в случващото се.

Друг военнопрестъпник е председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън, който току-що се самоосъди на смърт по обвинения в подбуждане към геноцид, като каза:

„Призивите за прекратяване на огъня в ивицата Газа са възмутителни.“

[Video] вж рус текст (Майк Джонсън – без прекратяване на огъня)

Повечето други американски политици също вероятно ще бъдат обвинени във военни престъпления, свързани с контролираните от ХМ Израел и Украйна.

Само 7 от 100 сенатори не са взели пари от AIPAC:

Томи Тубервил – Алабама

Алекс Падила и Лафонза Бътлър – Калифорния

Макси Хироно – Хаваи

Ранд Пол – Кентъки

Бърни Сандърс – Върмонт

Синтия Лумис – Западна Вирджиния

Невероятно е как ционистите контролират правителството.

[Figura] ()

Турция също принуждава Израел да екстрадира Нетаняху и неговите събратя сатанисти, като спира всякаква търговия. Четиридесет процента от годишното потребление на петрол в Израел се изпраща до турското петролно пристанище Джейхан и след това се изпраща до Израел. Хусите също са прекъснали петролните и други доставки от Червено море за Израел.

Сега хусите също ще отрежат Израел от Средиземно море.

„Ние ще атакуваме всички кораби, които се насочват към израелските пристанища в Средиземно море, във всички райони, които можем да достигнем“, каза говорителят на Хусите Яхя Сари.

[Figura] ()

[Figura] ()

Сега Израел няма друг избор освен да капитулира, също както и Украйна.

МНС със сигурност ще повдигне обвинения във военни престъпления срещу престъпния режим на Владимир Зеленски в Украйна. Полското разузнаване отбелязва, че сега се събират за клане „умствено изостанали хора, алкохолици и наркомани, шизофреници и епилептици“. Това няма да продължи дълго, тъй като само 15 процента от наборниците в момента воюват, казаха източници.

Между другото, докато фалшивият Тръмп, показан на повечето американски екрани, е ционистки роб, който се застъпва за Израел и Украйна, истинският CIC Тръмп хвърля и двамата под автобуса, както отбелязва източникът по-горе. За да видите дали има повече от един Тръмп, погледнете изображението по-долу и решете сами.

[Figura] ()

Ето какво казаха източници от полското разузнаване за реалните действия на Тръмп:

По целия свят екипи за специални операции, съставени от елитни военни части и строго секретни разузнавателни звена, провеждат рисковани нападения, целящи да разбият мрежата от актьори и клонинги на Байдън. От скрити съоръжения в европейски складове до тайни подземни комплекси в Азия, тези екипи щурмуват бастионите на измамата и разкриват абсурдни истини, един по един клонингите.”

… пауза, елате после …

Фелдмаршал Дъглас Магрегър също обединява американските сили срещу сатанинските глобалисти.

[Video]

По същество 4-та група на психооперациите ни казва, че светът, в който живеем, е цифрово бойно поле, изпълнено с психологическа война във всеки ъгъл и всеки сектор на обществото… известен още като Матрицата. Сега те работят за белите шапки, за да унищожат ХМ.

[Video]

Въпреки че съобщенията от медиите, контролирани от ХМ, че руски войски са навлезли във въздушна база в Нигер, окупирана от американски войски, създават впечатлението, че назрява някаква битка; Всъщност е обратното, както е показано във видеото на танцуващи там руски и американски войници, свързано по-долу.

Русия и Съединените щати все още споделят военната база в Нигер.

Забравяйки за момент геополитиката, руски и американски войници танцуват!

Няма нужда да се убива и умира за олигарсите и глобалистите.

[pic.twitter.com/cMh8E5WyCO]

– С.Л. Кантан (@Kanthan2030) 4 май 2024

Американската армия с бели шапки работи с руснаците, за да унищожи ХМ.

Като видима проява на това международно затваряне, президентът на Ел Салвадор Найиб Букеле обявява, че преглежда всеки служител в изпълнителната власт на своето правителство за подкупи.

[Video]

Подобен процес ще има в целия западен свят, тъй като крайната цел на военните на Белите шапки е залавянето на престъпници, обещава шефът на МИ6. 

Фармацевтичните компании са пример, както показва тази новина:

Съобщава се, че фармацевтичният гигант Pfizer е „избрал да не“ информира Health Canada, Американската администрация по храните и лекарствата и други регулатори, че ДНК-последователността на свързания с рака полиомавирус маймунски вирус 40 (SV40) се съдържа в неговата широко разпространена ваксина срещу COVID-19.

Това подкрепя доказателства, че Бил Гейтс съзнателно е инжектирал ваксини, причиняващи рак, на десетки милиони хора.

[Figura] ()

Те също се опитаха да причинят сърдечни проблеми:

AstraZeneca е изправена пред компенсация от до £255 милиона за своята „дефектна“ ваксина срещу Covid, след като Pharma Titan призна, че причинява изключително редки странични ефекти от съсирването на кръвта.

Лекарят от Пентагона казва: „Когато това най-накрая стане известно на целия свят, всички наркобарони и техните сътрудници ще бъдат съдени и екзекутирани за престъпления срещу човечеството, включително опит за геноцид.“

Във всеки случай американската ционистка корпорация зад тези престъпления е към края си.

Бордът на Федералния резерв, собственикът на Американската Корпорация, току-що публикува данни, показващи, че те имат само $51 милиарда капитал срещу $948 милиарда загуби. Това означава, че Фед е несъстоятелен.

Те се опитват да го скрият със смешни пари и откровени измами. Например, миналата седмица те отново използваха „сезонна корекция (=фалшиви данни)“, за да превърнат изтичане на банкови депозити от 37 милиарда долара в приток от 126 милиарда долара.

В забавния клип по-долу Джаред Бърнстейн, председател на Съвета на икономическите съветници, основната агенция, която съветва Байдън относно икономическата политика, е принуден да бълва глупости, когато измамата на Фед е разкрита.

Първи коментар: ММТ е магическата страна на социализма.

Втори коментар: Този човек не разбира паричната система. Същото важи и за Стефани Келтън (кратък откъс от която е показан в това видео).

Но той е председател на Съвета на икономическите съветници! https://t.co/dXZ6AXcqlr

— Кейт Уайнър (@RealKeithWeiner) 3 май 2024 г

Измамата води до хиперинфлация. Ако съберете различните подкатегории в това проучване на Gallup, свързано по-долу, ще видите, че 81% от американците казват, че инфлацията и падащият жизнен стандарт са най-големите им грижи.

Като друг знак за фалита на компанията, институтът Лудвиг използва правителствени данни, за да покаже, че реалното ниво на безработица е 24,2%, а не 3,5%, според правителството.

НОВО: Истинската безработица е 24,2% според Института Лудвиг.

Въз основа на данни от BLS, той измерва процента на работната сила в САЩ, която не е наета на пълен работен ден (35+ часа на седмица), търсейки работа или печелейки под $25 000 на година преди данъци. pic.twitter.com/GzwcKfnxYC

— Bitcoin News (@BitcoinNewsCom) 28 април 2024 г

Ситуацията е толкова лоша, че през април 43 процента от всички наематели на малък бизнес в Съединените щати не са били в състояние да плащат наема си.

Години на измами от Фед означават, че повече от 40 процента от цялото население попада в категорията ALICE – ограничени активи, ограничени доходи, заети, печелящи над прага на бедността, но по-малко от необходимото за оцеляване или живот в бедност.

Говорейки за измами; тук можете да видите как ръководителят на НАСА по същество призна, че мисиите до Луната са фалшиви, когато каза: „Ние не знаем“ какво има на обратната страна на Луната.

[Video]

Разбира се, Рокфелер се опитват да запазят своята измамна компания в бизнеса, като крадат пари от бившите си съюзници като Япония, ЕС и Канада.

Япония и ЕС сега се бунтуват, отказвайки да плащат за скъпия петрол на Рокфелер или да купуват нови американски дългове.

Американците все още плащат цената. През март Канада отчете най-големия си търговски дефицит от юни 2023 г. след непланирани затваряния на рафинерии в Средния запад на САЩ, ключова дестинация за канадския петрол. Именно Рокфелер принуди американците да купуват скъп петрол, който контролират, вместо евтин канадски петрол, който не контролират.

Разбира се, Канада има своите проблеми с некомпетентния Кастрюдо. Приема повече от милион имигранти годишно, въпреки че няма жилища за тях. Това създава безпрецедентна жилищна криза.

Ниската производителност на Канада също означава, че страната губи от Мексико.

Канада има ниска производителност, защото Кастрюдо създаде твърде много държавни работни места, за да поддържа неща като LGTBQ-идеология и т.н. Това е като във вица: „Как мига един бюрократ?“

— Той отваря едното си око.

За да поддържат това, канадците харчат 46% от парите си за данъци.

Правителството на Кастрюдо определено ще бъде принудено да се откаже от бюрократичните си усилия за насърчаване на анален секс и т.н., но както показва примерът на Шотландия. Шотландският лидер Хумза Юсаф подаде оставка в понеделник, след като шотландската общественост заля правоприлагащите агенции с измамни обаждания, обвиняващи различни трансактивисти и дори политически лидери в различни престъпления от омраза след приемането на неговия дълбоко непопулярен законопроект за престъпленията от омраза.

Друг фалшив лидер, маскираният с гумена маска „папа Франциск“, междувременно открито одобри транссексуалните кръстници и благослови еднополовите двойки.

Той също така е домакин на около сто проститутки-травестити във Ватикана.

[Figura] ()

[Figura] ()

Тези самопровъзгласили се перверзници все повече прибягват до насилие, за да запазят властта. Във видеото по-долу можете да видите как опозиционният лидер Пиер Поилиев е изключен от Камарата на общините, защото нарече Джъстин Кастрюдо луд. Трябваше да го нарече масов убиец. Имайте предвид, че председателят на Камарата на общините е тайното гадже на Кастрюдо.

По-долу можете да гледате как евродепутатът Кристина Андерсън разобличава Урсула фон дер Лайен, преди да изключи микрофона:

„Трябва да покажем червения картон на фон дер Лайен – сега прокурорите я разследват за корупция… Фон дер Лайен възложи договор за ваксина за 35 милиарда евро на изпълнителния директор на Pfizer чрез SMS.“

[Figura] ()

Вижте как я изключиха, докато други искат да чуят нейното послание.

[Video]

Изключването на микрофона е меко към тези хора.

„Колективният Запад, воден от Съединените щати, използва насилието и убийствата срещу опоненти като нормален политически процес“, казва Виктор Медведчук, лидер на движението „Другата Украйна“.

Ето един пример. Популярната актриса Ан Хече беше жива и се опита да се измъкне от носилка с чувал за трупове след инцидента. По-късно тя е обявена за мъртва. Тя беше убита, защото направи филм за трафик на деца.

[Video]

Правили са го по целия свят.

Китайският външен министър Ван И заяви, че „Съединените щати са се опитали да свалят повече от 50 чужди правителства, грубо са се намесили в избори в най-малко 30 страни и са се опитали да убият повече от 50 чуждестранни лидери“.

Китай изглежда предприема стъпки, за да спре това. Броят на китайските граждани, незаконно пресичащи южната граница на Съединените щати, се е увеличил със 7000% от 2021 г. насам и при сегашния темп ще бъде 14 000% до края на фискалната година.

Те са част от 20-милионна армия от чуждестранен военен персонал, който се премести в Съединените щати от 2021 г. Можете да сте сигурни, че тези хора са там, за да помогнат за унищожаването на американската корпорация. 

В ход е и превземането на Великобритания. Само за последните 20 години броят на християните в страната е намалял от 81% на 48%. А броят на чистите мюсюлмани се увеличи от 3% на 18%, тоест шест пъти. Въз основа на демографските данни е лесно да се изчисли, че до 20 години мюсюлманите ще изпреварят християните по брой.

Християнските ученици в Германия се обръщат към исляма от страх и отчаяние да се впишат сред мигрантите, според ново проучване. В някои училища в големи градове като Берлин или Франкфурт мюсюлманските деца съставляват повече от 80 процента от учениците поради силната имиграция през последните осем години. В момента 67,8% от учениците вярват, че Коранът е „по-важен“ от законите в Германия; 45,6% смятат, че „ислямската теокрация е най-добрата форма на управление“, а 35,3% казват, че разбират насилието срещу хора, които обиждат Аллах или пророка Мохамед.

Скоро ще има смяна на режима във Великобритания и Германия и броят на местните европейци отново ще се увеличи.

Европа като цяло вече няма да бъде под контрола на хазарската мафия. Китайският президент Си Дзинпин е в Европа тази седмица, за да потвърди това.  Китай работи върху

„тясна координация и сътрудничество в отговор на изменението на климата, защита на биоразнообразието и глобално управление“, каза той. 

„Франция насърчава реиндустриализацията, основана на екологични иновации, докато Китай ускорява развитието на нови качествени производствени сили. Нашите две страни могат да задълбочат сътрудничеството в иновациите и съвместно да насърчават зеленото развитие“, каза той.

От своя страна източници от френското разузнаване съобщават, че Еманюел Макрон е заменен от аватар, който ще подкрепи плана на ЕС за обединение с Русия като част от прехода към полицентричен свят със седем основни разделения.

Олимпийските игри в Париж трябва да покажат това. Както съобщава френският журналист Тиери Мейсан:

Според Макрон предстоящите олимпийски игри ще предоставят възможност за манипулиране на масите с цел разширяване на „Съединените европейски щати“, така че те да бъдат спонтанно готови за разпадането на страните-членки на ЕС… не забравяйте, че ще има руски спортисти , но няма руски химн и всеки път, когато страната-членка победи, ще звучи европейският химн… войната в Украйна е претекст за гигантски трансфер на оръжие, така че днес нито една страна-членка няма възможност да се защитава за повече от два дни, ако е обект на традиционна атака от страна на развита държава [Русия]… Нейните поддръжници ни казват, че искат да създадат организация, способна да се конкурира със Съединените щати и Китай. [Те] положиха основите за по-голям технологичен и индустриален суверенитет (с Германия в сектора на батериите, след това във водородния сектор, електрониката и здравеопазването).

Това се потвърждава от полски източници, които казват, че Германия е на път да пусне водородния дух.

Колкото и обнадеждаващо да звучи, войната все още не е свършила. Сатанистите от WEF току-що проведоха голяма среща в Саудитска Арабия, за да сплотят силите си. Имайте предвид, че Клаус Шваб Ротшилд не беше там. О, забравих, той е мъртъв.

Главният изпълнителен директор на BlackRock Лари Финк обаче беше там и потвърди, че работи за измамническия ИИ, когато каза, че

„замяната на хората с машини ще бъде много по-лесна в страни, където населението намалява“.

Източници от мексиканския картел обещават, че Финк вече няма да е сред нас.

Видяхме също проповедника на Страшния съд Ал Гор да говори на WEF и да казва:

„[Парниковите газове] сега улавят толкова много допълнителна топлина, колкото би била освободена от 600 000 ядрени бомби от клас Хирошима, експлодиращи всеки ден.“

Чухме, че е направил много пари от подобни алгоритми.

[Video]

Продължават и опитите на ХМ да ни принуди да се подчиним на глада.

„Преди четири години един фермер трябваше да продаде 171 тона пшеница, за да си купи трактор. Сега той трябва да продаде почти 500 тона. Тези данни потвърждават шокиращите мащаби на кризата в селското стопанство, още повече че тогава изкупните цени бяха по-ниски”, казва лекарят Аркадиуш Залевски от Полския институт по икономика на селското стопанство и храните.

Един от основните водачи на този процес, Бил Гейтс, каза на COP 28:

„Проблемът с хранителните системи и изменението на климата: много фермери не могат да отглеждат култури, което е трагедия за тях. Ще говорим за използването на иновации за пълно решаване на този проблем.“

[Video]

Глобалистки двусмислен превод:

Поради нашата умишлена война срещу селското стопанство, много фермери не могат да отглеждат култури, което е благо за нас, тъй като ни позволява да заменим традиционното земеделие с ферми за насекоми и фалшиви лаборатории за месо, за да поемем пълен контрол върху глобалното снабдяване с храна под прикритието на „спасяването на планетата“

Видеото по-долу показва как те използват 3D-принтери за създаване на месо от стволови клетки.

Китайците отидоха още по-далеч. Чували сте за фалшиви новини, а сега те имат фалшива храна. Това видео показва как използват пластмаса, за да създават всякакви фалшиви храни, които се озовават в супермаркетите.

Плашещи фалшиви храни в Китай: фалшиви говежди и агнешки котлети, ориз, направен от пластмаса, алуминиеви кнедли

Авто-превод

Отделно

Има реакция за това. Във Флорида губернаторът Рон ДеСантис подписа SB 1084, забраняващ продажбата на лабораторно отгледано месо в щата Флорида. Флорида предприема действия, за да осуети целта на Световния икономически форум да накара света да яде лабораторно отгледано месо и насекоми.

Разбира се, в бъдеще ще научим, че храната ще се произвежда с помощта на цифрови репликатори, което напълно ще премахне необходимостта от убиване на животни. Предполага се, че традиционното земеделие също ще продължи да снабдява хората, които искат „истинска храна“. Всичко, което мога да кажа със сигурност, е че определено навлизаме в неизследвана територия.

https://bgprevedi.com/the-white-hats-have-won-the-united-states-and-israel-will-cease-to-exist-world-peace-will-begin-43089-2/

Предишна статия

Бил Гейтс признава…

Следваща статия

Защо във всички послания на Силите на Светлината ви молят да поддържате вибрациите си високи?

Други интересни

Вашият коментар