Защо във всички послания на Силите на Светлината ви молят да поддържате вибрациите си високи?

Автор: Няма коментари Сподели:

Серафим Саровски: Златната нишка

Здравейте, любими мои!

Днес искам да говоря с вас за вашето физическо и морално състояние, защото виждам колко ви е трудно да поддържате равновесие в такова горещо време, когато изглежда, че светът се срива и няма край.

Всъщност това не е така и ние, Възнесените Майстори, можем ясно да видим това от финия план.

Сега ще ви разкажа за моето виждане за ситуацията, което се надявам да ви подкрепи и да укрепи моралния ви дух.

Най-важното и окуражаващо развитие е, че пирамидата на властта на Дракорептилиите вече е практически унищожена.

На физическия план това означава, че вековните връзки между дракорептилиите и основните клонове на властта на Земята – религиозна и светска – са прекъснати.

Ако преди всички властови структури се оглавяваха от техни верни протежета, сега те са принудени да освободят постовете си в полза на хора, които разбират, че те водят своите държави и народи към пропастта.

На Земята това обикновено се нарича политическа борба.

Но в момента тази борба придобива съвсем различен – екзистенциален – характер, тъй като вече не става въпрос само за смяна на властта, а за оцеляването на човечеството и мнозина започват да разбират това.

За съжаление, не всеки все още вижда пълната картина на случващото се, особено по отношение на нейния енергиен компонент.

Но фактът, че хората започват активно да се борят за правата си и демонстрират човешкото си достойнство, струва много.

Това е първата стъпка към свободата и преди всичко вътрешната, която е в основата на разбирането от човека на своята истинска Божествена същност.

Постепенно новите високовибрационни енергии ще помогнат на тези хора да направят следващата стъпка към осъзнаването на Единството на цялото човечество и приемането на онези морални ценности, които ще формират основата на Обединението на хората от всички страни и континенти.

И главна роля в това играят вече събудените чисти човешки души, които провеждат просветна дейност сред населението, а също така работят енергийно със Земята и колективното съзнание на човечеството.

По този начин помощта за хората идва от две страни: от финия план от всички Сили на Светлината, включително вашето Галактическо семейство, и от древните души, въплътени във физически тела, които закотвят високовибрационните енергии към Земята по време на своите практики и медитации.

Защо във всички послания на Силите на Светлината ви молят да поддържате вибрациите си високи?

На първо място, защото дори само да сте в хармонично състояние, вие вече помагате да се адаптират енергиите на високите вибрации за хора, които все още не знаят как да ги приемат директно, като по този начин допринасяте за тяхното масово пробуждане.

Вие сте нашите безценни помощници на Земята.

Без вас всичките ни усилия биха били напразни, тъй като пропастта във вибрациите на нашите светове е твърде висока.

Ненапразно ви наричат ​​„Звездно семе“, което перфектно отразява вашата роля във Възнесението на Земята и спасението на човечеството.

Вие се превърнахте в онази „златна нишка“, която свързва финия план с физическия, а невъплътените представители на Силите на Светлината – с обитателите на Земята, въплътени във физически тела.

И знам, че нашата съвместна работа ще даде резултат много скоро.

Не се обезсърчавайте, скъпи мои, победата над Силите на мрака вече е близо.

Серафим Саровски, който нежно ви обича, ви говори

Прието от Марта на 4 май 2024 г.

https://bgprevedi.com/golden-string-43072-2/

 

Предишна статия

Съединените щати и Израел ще престанат да съществуват; ще започне световен мир…

Следваща статия

Отделяне на зърното от плевелите

Други интересни

Вашият коментар